Hyundai
Izglasujte Slovenski avto leta 2018
Izbora petih finalistov do 18. decembra, 18. november 2017 ob 15:01 Leto je naokoli, znova je prišel čas, da določimo, kateri izmed avtomobilov, ki so v poslavljajočem se letu zapeljali na slovenske ceste, si zasluži lovoriko slovenski avto leta 2018.
 • Že 26. izbor Slovenskega avta leta
 • Izbor petih finalistov do 18. decembra
 • Korejsko orožje za boj v segmentu kompaktnih križancev
  25
  14. junij 2017 ob 17:44 Hyundai je svetu pokazal svojega težko pričakovanega kompaktnega križanca z imenom kona. Ta se bo na trgu spopadel z bojevitimi tekmeci, kot so nissan juke, toyota C-HR, honda HR-V in jeep renegade.
  S Hyundaijem santa fe čez Antarktiko
  5
  23. april 2017 ob 13:09 Skupini pustolovcev je kot prvi na svetu uspelo prečkati Antarktiko z osebnim avtomobilom. Za ta podvig so izbrali Hyunadijev športni terenec santa fe.
  Bo Elonu Musku uspelo uresničiti smele načrte?
  15
  4. april 2017 ob 06:42 Elon Musk je znan po megalomanskih načrtih in svoj sloves potrjuje tudi pri prihajajočem modelu 3. A številni analitiki dvomijo, da mu bo uspelo načrte dejansko uresničiti.
  Hyundai že prihodnje leto s povezanimi avtomobili
  3
  3. april 2017 ob 07:29 Hyundai bo v začetku prihodnjega leta začel proizvajati prve avtomobile s pogonom na vodik, s čimer korejska znamka kaže trud na področju alternativnih goriv.
  Novi družinski hyundai
  26. februar 2017 ob 08:54 Novi hyundai i30 bo v prihodnjih dneh zapeljal na slovenske ceste, njegova karavanska različica pa se že pripravlja na ženevsko premiero.
  Kabina, ki skrbi za dobro počutje voznika
  14
  7. januar 2017 ob 08:45 Avtomobili bodo v prihodnosti sami vozili, a proizvajalci že nakazujejo, da bodo znali še kaj več.
  Hyundai z novo generacijo i30 meri na vrh razreda C Hyundai bo na avtomobilskem salonu v Parizu pokazal novo generacijo petvratne kombilimuzine i30, ki jo bodo začeli prodajati na pomlad leta 2017.
  31
  Hyundai i10 po prenovi zavira sam Hyundai je prenovil svoj najmanjši model v ponudbi i10 in mu namenil novo motorno masko ter več napredne tehnologije, predvsem varnostne.
  3
  Hyundai elantra tudi z dizelskim motorjem Hyundai je na slovenski trg pripeljal novo elantro, ki ima izpopolnjeno zunanjo podobo in vgrajene več napredne tehnologije, na izbiro pa je tudi dizelski motor.
  Genesis G90 obljublja vožnjo v prvem razredu Genesis, prvi proizvajalec premium vozil iz Južne Koreje, je predstavil svojega zastavonoša, model G90, za katerega pravijo, da ponuja prestiž in tehnologije, s katerim Azijci merijo v sam vrh ...
  9
  Hyundai ioniq s tremi različnimi električnimi pogoni v eni obliki Hyundai bo januarja prihodnje leto predstavil nov avtomobil, izdelan na popolnoma novi platformi, ki bo kot prvi v eni karoserijski obliki ponujal tri različne električne pogone.
  Hyundai je pomladil dva modela Hyundai i40 se bo še naprej spogledoval z zahtevnejšimi kupci, manjši sorodnik ix20 pa osvajal z možnostjo prilagajanja različnim potrebam.
  4
  Hyundai tucson 2,0 CRDi 4WD avt.: zdaj tudi lep Še pred časom smo praktično vsak test kakega novodobnega hyundaia začeli s Hyundaievim osvajanjem Amerike in Evrope. Tokrat ne bomo! Hyundai avtomobile zna delati! To je dejstvo!
  13
  Hyundaijeva luksuzna znamka je genesis Pri Hyundaiju so se odločili, da bodo ustanovili samostojno premium znamko avtomobilov.
  2
  Tucson sledi tradiciji in se vzpenja višje Hyundai se lahko pohvali z dolgoletno in uspešno tradicijo uvajanja SUV-jev v garaže evropskih kupcev, z novim tucsonom pa imajo v ponudbi še boljšo vabo.
  Hyundai i20 še kot križanec Hyundai je novo generacijo modela i20 najprej predstavil kot petvratno kombilimuzino in trivratni kupe.
  5
  Hyundai predstavlja vision G Korejski Hyundai je v ZDA na prireditvi Pebble Beach Concours d’Elegance predstavil luksuzno konceptno vozilo vison G, ki bo septembra na ogled tudi v Evropi, in sicer na avtomobilskem salonu v ...
  13
  Hyundaiji z novimi možnostmi povezovanja s pametnimi telefoni Hyundai bo na sejmu zabavne elektronike (CES) v Las Vegasu predstavil nov večpredstavnostni sistem, ki je optimiziran za napredno povezljivost s pametnimi telefoni.
  4
  Hyundaiju in Kii uspel prestop leta Hyundaiju in Kii je uspelo v svoje vrste zvabiti enega glavnih inženirjev pri BMW Alberta Biermanna.
  13
  Izbor
  ANKETA - platišča

  Ali za zimo na vozilu uporabljate jeklena ali lita platišča?

  Jeklena.
  Lita.
  Arhiv
  Kazalo