Land Rover
Izglasujte Slovenski avto leta 2018
Izbora petih finalistov do 18. decembra, 18. november 2017 ob 15:01 Leto je naokoli, znova je prišel čas, da določimo, kateri izmed avtomobilov, ki so v poslavljajočem se letu zapeljali na slovenske ceste, si zasluži lovoriko slovenski avto leta 2018.
 • Že 26. izbor Slovenskega avta leta
 • Izbor petih finalistov do 18. decembra
 • Najbolj luksuzni range rover s prenovo tudi kot priključni hibrid
  6
  12. oktober 2017 ob 07:05 Land rover je razkril prenovljeno različico modela z vrha svoje ponudbe. Ustanovitelj razreda luksuznih terenskih vozil bo prvič na voljo tudi kot priključni hibrid.
  Rdeči križ z land roverjem s pristajališčem za brezpilotnik
  9
  10. marec 2017 ob 13:02 Project hero je avtomobil, ki bo omogočal izvajanje reševalnih akcij z brezpilotnikom. Predstavili so ga na avtomobilskem salonu v Ženevi.
  Angleški milijarder želi oživiti duh land rover defenderja
  7
  18. februar 2017 ob 09:16 Ustanovitelj kemijskega velikana Ineos, Jim Ratcliffe, načrtuje proizvodnjo novega terenskega vozila, ki bo zapolnilo praznino, nastalo po upokojitvi legendarnega land rover defenderja.
  Jaguar Land Rover s tehnologijo za samodejno vožnjo zunaj utrjenih poti
  10
  24. julij 2016 ob 08:41 Pri podjetju Jaguar Land Rover so predstavili tehnologijo, ki bi lahko vozilom s pogonom na vsa štiri kolesa (4x4) omogočila samodejno vožnjo po neutrjeni podlagi - blatu, snegu, pesku in vodi.
  Avtomobilnost 47: Inženirji zvoka
  4
  19. februar 2016 ob 12:43 V tokratni Avtomobilnosti smo vam predstavili, kakšen bo zvok električnih avtomobilov v prihodnosti in kakšnega snujejo inženirji zvoka danes.
  Range rover uspešno prečkal papirnati most
  1
  29. november 2015 ob 08:27 Range rover je pred odprtjem avtomobilskega salona v kitajskem Guandžovu, v drugem kitajskem mestu, Sudžovu, v čast 45 obletnici predstavitve izvirnega športnega terenca uspešno prečkal most iz ...
  Evoque zapeljal na novo raven Range Roverjev kompaktni športni terenec evoque bo kupce zapeljeval z osveženo podobo in pestrejšo ponudbo vsebine, namenjene predvsem varnosti in udobju.
  3
  Evoque še kot štirisedežni kabriolet Land Rover je že leta 2012 s konceptom na avtomobilskem salonu v Ženevi najavil prihod svojega prvega luksuznega športnega terenca s pomično streho. Zdaj so predstavili serijski model.
  3
  Jaguar in Land Rover izbrala Slovaško Iz Jaguarja in Land Roverja (JLR) so uradno sporočili, da so s slovaško vlado dosegli dogovor o gradnji nove tovarne vozil na Slovaškem.
  17
  Land Rover bo defenderju podaljšal življenje Jaguar Land Rover (JLR) bi utegnil proizvodnjo trenutne generacije modela land rover defender podaljšati v leto 2016. Defenderja proizvajajo v tovarni JLR v Solihullu v Veliki Britaniji.
  12
  Sistem, ki prepozna udarne jame na cestišču Jaguar in Land Rover sta razvila prototipni sistem za prepoznavanje udarnih jam na cestišču.
  15
  Sedež poboža voznika, ko zazna kolesarja Jaguar in Land Rover predstavljata nov varnostni sistem, ki bo v prihodnosti zmanjšal število trkov s kolesarji in motoristi.
  5
  Volvo bo komuniciral s kolesarji Volvo je najavil predstavitev nove kolesarske čelade, ki bo pripomogla k zmanjšanju prometnih nesreč s kolesarji.
  3
  Izbor
  Anketa - zimske pnevmatike

  Ste že preobuli avto v zimske pnevmatike?

  Da.
  Ne.
  Arhiv
  Kazalo