Volkswagen
Pred kitajsko premiero
Volkswagen touareg, 12. februar 2018 ob 06:47 Tretja generacija Vokswagnovega luksuznega športnega terenca touareg je že skoraj nared. Premiero bo doživela 23. marca na Kitajskem.
11
 • Novi touareg premierno v Pekingu
 • Imel bo zračno vzmetenje in štirikolesno krmiljenje
 • Slovenski avto leta 2018 je volkswagen polo
  66
  18. januar 2018 ob 20:48 Sedem slovenskih medijev je skupaj z javnostjo za slovenski avto leta 2018 v napeti končnici izbralo avtomobil VW polo.
  Volkswagnovo podjetje predstavilo električni minibus
  38
  6. december 2017 ob 17:06 Volkswagnovo podjetje za ponujanje prevozov Moia je eno leto po ustanovitvi predstavilo šestsedežni električni minibus.
  Izglasujte Slovenski avto leta 2018
  18. november 2017 ob 15:01 Leto je naokoli, znova je prišel čas, da določimo, kateri izmed avtomobilov, ki so v poslavljajočem se letu zapeljali na slovenske ceste, si zasluži lovoriko slovenski avto leta 2018.
  Ko ne bo več prometnih nesreč, bodo lahko avtomobili tudi iz papirja
  32
  25. september 2017 ob 07:20 Prva naloga avtonomnih avtomobilov je, da tudi največje skeptike prepričajo, da je to varen način prevoza.
  Volkswagen svetu pokazal malega športnega terenca T-roc
  23
  24. avgust 2017 ob 07:52 Po številnih napovedih je Volkswagen končno tudi uradno predstavil svojega prvega malega športnega terenca z imenom T-roc.
  Osvežitev tudi za enoprostorskega golfa
  11
  23. avgust 2017 ob 13:53 Po petvratni in karavanski izvedbi golfa sedme generacije je prišel čas tudi za prenovo enoprostorske različice sportsvan.
  VW transporter praznuje 70. obletnico spočetja Konec štiridesetih let, ko so začeli v Wolfsburgu spet izdelovati, se je volkswagen hrošč, ki so ga uradno imenovali tip 1, kmalu pojavil tudi v obliki kombija, tipa 2, ki je na ceste sicer prvič ...
  5
  Je to golf prihodnosti? Volkswagen je presenetil z novo električno študijo, ki je zasnovana s poudarkom na varnosti v primeru nesreče.
  22
  Volkswagnov 48-voltni hibridni sistem bo zaživel v modelu velikosti golfa Volkswagnov prvi avtomobil z 48-voltnim lahkim hibridnim sistemom bo model velikosti golfa. Nato bodo to tehnologijo razmeroma hitro dobili tudi drugi koncernski modeli.
  4
  Ob Vrbskem jezeru novi, najmanjši GTI Volkswagen bo ob 41. obletnici golfa GTI na srečanju ljubiteljev te znamke, ki bo letos ob Vrbskem jezeru potekalo od 24. do 27. maja, predstavil športno različico malčka up!.
  6
  Namesto volkswagna CC prihaja arteon Volkswagen je Ženevi razkril naslednika modela CC. Ta sliši na ime arteon, v modelni paleti pa se bo uvrstil nad passata. Novinec je pričakovano zasnovan na koncernski prilagodljivi platformi MQB.
  12
  Volkswagen priznal, da so majhni motorji bolj umazani Pri Volkswagnu so priznali, da manjši motorji bolj onesnažujejo. Zmanjševanja motorjev je konec. To je potrdil sam predsednik uprave Herbert Diess.
  57
  Hibrid tudi za novo generacijo golfa GTI Volkswagen golf GTI osme generacije bo zaradi hibridnega pogonskega sklopa zmogljivejši in učinkovitejši od sedanjega modela.
  3
  Uradno razkrit veliki tiguan Volkswagen je Detroitu razkril podaljšano različico tiguana. V primerjavi z običajnim modelom je 21,5 centimetra daljši in bo na voljo s petimi ali sedmimi sedeži.
  26
  Volkswagen v Detroit s sedemsedežnim tiguanom Volkswagen je s skicami potrdil, da bo čez slab mesec na avtomobilskem salonu v Detroitu predstavil povečano različico tiguana.
  22
  Majhne oblikovne spremembe, nov motor in napredna povezljivost za prenovljenega golfa Po številnih napovedih in še več ugibanjih je Volkswagen končno predstavil prenovljenega golfa, pri katerem se Nemci niso izneverili.
  18
  Lamborghinija in Bentleyja ne bo v Parizu zaradi afere Dieselgate Letošnji pariški avtomobilski salon, ki za novinarje odpira vrata prihodnji četrtek, bo zelo okrnjen. Svojo udeležbo so med drugim odpovedali Mazda, Ford, Volvo.
  38
  Volkswagen uvaja filtre za trdne delce tudi za bencinske motorje Pri koncernu Volkswagen so se odločili, da bodo filtre za trdne delce uvedli tudi za bencinske motorje.
  12
  Druga generacija VW crafterja prinaša nov videz in veliko tehnologije Novi crafter bo uradno razkrit jeseni letos.
  11
  Izbor
  Anketa - zimske pnevmatike

  Ste že preobuli avto v zimske pnevmatike?

  Da.
  Ne.
  Arhiv
  Kazalo