Volvo
Po vzoru večjega brata
Volvo V60, 25. februar 2018 ob 08:47 Čas je za novi volvo V60, ki se predstavlja z obliko večjega brata V90, s hibridno tehnologijo in najnovejšimi varnostnimi sistemi. Volvo je razkril novo generacijo modela V60.
14
 • Oblikovan v slogu večjega V90
 • V motorni paleti tudi priključno hibridni različici
 • Volvo XC60 D5 AWD: skandinavski dizajn v mestu oblikovanja
  7
  5. februar 2018 ob 14:57 Že odkar Volvo izdeluje SUV-je, je deležen navdušenja med družinami, saj njegovi terenci niso terensko okorni, nikakor ne rapersko nastopaški, tudi ne ameriško požrešni.
  Več tisoč volvov za Uberjeve avtonomne taksije
  25
  21. november 2017 ob 07:20 Volvo bo med letoma 2019 in 2022 Uberju dobavil več tisoč vozil, ki bodo omogočala avtonomno vožnjo.
  Polestarov krst s hibridnim kupejem
  8
  18. oktober 2017 ob 07:16 Volvova znamka Polestar je predstavila svoj prvi model. Gre za zmogljiv hibridni kupe, ki ga ne bo mogoče kupiti, temveč najeti.
  Volvov najmanjši športni terenec je praktičen in varen
  12
  22. september 2017 ob 14:30 Volvo je uradno predstavil svojega novega športnega terenca z oznako XC40. To je prvi model, zasnovan na novi prilagodljivi platformi CMA, ki se bo v hišni ponudbi uvrstil pod model XC60.
  Volvo prevetril postavitev potniškega prostora
  17
  28. avgust 2017 ob 07:50 Volvo je izvedel raziskavo o tem, kakšen potniški prostor si želijo njihovi kupci. Želijo si predvsem več prostora, zato bodo pri novem volvu XC40 zvočnike umaknili iz vrat.
  Od leta 2019 le še elektrificirani volvi
  21
  7. julij 2017 ob 13:30 Vsi Volvovi modeli, ki bodo prihajali na trg od leta 2019, bodo imeli vsaj en element elektrifikacije.
  Volvo ne bo razvijal novih dizelskih motorjev Volvo ne bo razvijal novih dizelskih motorjev. To se je odločil zaradi vse dražjih ukrepov za doseganje manjših izpustov ogljikovih oksidov.
  12
  Volvo draži s prvimi podobami novega XC60 Volvo pred prihajajočim avtomobilskim salonom v Ženevi dráži s prvimi podobami nove generacije športnega terenca XC60. Ta bo prišel na trg proti koncu letošnjega leta.
  5
  Volvo in Uber združila moči pri razvoju samovozečih avtomobilov Ponudnik storitev ride-sharing Uber in švedski proizvajalec vozil Volvo skupaj načrtujeta mobilnost v prihodnosti, ko bodo po cestah vozila avtonomna vozila.
  1
  Volvo dostavi paket naravnost v prtljažnik Pri Volvu bodo ponudili novo storitev, s čimer želijo spremeniti dosedanje navade pri dostavi paketov.
  2
  Volvo bo 100 testnih avtonomnih vozil izročil prebivalcem Londona Drive Me London je poseben program, ki bo Volvu pomagal pri razvoju in raziskavi področja avtonomnih vozil.
  Luksuzna potovalna kabina v limuzini volvo S90 excellence Podaljšane različice limuzin so na Kitajskem še posebej priljubljene.
  9
  Volvo se z S90 vrača v svet prestižnih limuzin Volvo v zadnjih letih doživljal preporod, ki ga najbolj očitno izražajo novi modeli, med katere sodi tudi najnovejša prestižna limuzina z oznako S90.
  Volvov tovornjak z mesta odpeljal kompozicijo s skupno maso 750 ton Dvosklopčne samodejne menjalnike danes vgrajujejo tako v družinske karavane kot v športna vozila. Zanimivo, da so tovrstni menjalniki bolj kot ne neznanka v svetu težkih tovornjakov.
  16
  Volvo bo avtomobilske ključe nadomestil z aplikacijo na telefonu Klasični avtomobilski ključi utegnejo oditi v pozabo. Volvo bo prvi proizvajalec vozil na svetu, ki bo avtomobilski ključ nadomestil z aplikacijo na pametnih telefonih.
  21
  Volvo oblikovno in tehnološko posodobil V40 Volvo bo v Ženevi v ospredje postavil nov premium karavan V90, nekoliko v njegovi senci pa bo uradno javnosti razkril tudi prenovljeni model V40, prenovljena je tudi različica cross country.
  8
  Euro NCAP: Najbolj varni avtomobili leta 2015 Pri evropskem konzorciju Euro NCAP so naredili seznam najvarnejših avtomobilov za leto 2015 v osmih kategorijah. Lestvico so sestavili na podlagi ocen varnostnih trkov v lanskem letu.
  1
  Volvo: Pogovarjajte se s svojim avtomobilom Avtomobilski in računalniški velikan, Volvo in Microsoft, sta združila moči in na sejmu zabavne elektronike predstavila programsko opremo, ki bo s pomočjo aplikacije in pametne ure omogočila ...
  4
  Volvo S90 zavija sam in v temi prepoznava velike živali Volvo bo januarja na avtomobilskem salonu v Detroitu predstavil popolnoma novo luksuzno limuzino S90, naslednika sedanjega modela S80.
  10
  Izbor
  Anketa - zimske pnevmatike

  Ste že preobuli avto v zimske pnevmatike?

  Da.
  Ne.
  Arhiv
  Kazalo