Primer Sadar
Sadar se je vrnil v Slovenijo
Na Hrvaškem je Sadar kaznivo dejanje priznal, 12. oktober 2007 ob 09:34 Davorin Sadar se je po obsodbi na Hrvaškem na štiri mesece pogojno za dobo dveh let že vrnil v Slovenijo.
3
Sadar izpuščen iz zapora
12. december 2006 ob 15:02 Dopoldne so iz mariborskega zavoda za prestajanje kazni izpustili Davorina Sadarja, nekdanjega prvega človeka Dadasa.
Sadarju za zdaj 3 leta zapora
3. februar 2006 ob 14:27 Sodni senat okrožnega sodišča v Mariboru je nekdanjega direktorja Dadasa Davorina Sadarja obsodil na tri leta zaporne kazni.
Omiljena obtožnica za Sadarja
26. januar 2006 ob 17:34 V nadaljevanju sojenja Davorinu Sadarju je tožilec Boris Marčič presenetil s spremenjeno, bistveno milejšo obtožnico.
Sodba Sadarjevi razveljavljena
10. januar 2006 ob 14:09 Mariborsko višje sodišče je razveljavilo sodbo okrožnega sodišča, ki je Danilo Sadar obsodilo na dve leti zapora.
Sadar dvomi o izvedenskem mnenju
22. december 2005 ob 15:30 Na nadaljevanju sojenja proti Davorinu Sadarju je senat poslušal pričanje izvedencev, ki sta izdelala mnenje ekonomske fakultete.
Sadar zahteva zavrženje
24. november 2005 ob 13:08 Davorin Sadar je v nadaljevanju sojenja predlagal, naj sodišče zaradi uničenja Dadasove dokumentacije obtožnico zoper njega zavrže.
Novo dokazno gradivo proti Sadarju Na Okrožnem sodišču v Mariboru so v nadaljevanju sojenja proti Davorinu Sadarju pregledali novo dokazno gradivo.
Sadar zahteva mnenje o skladnosti Davorin Sadar je na sedmi obravnavi od sodnega senata zahteval, da si pridobi predhodno mnenje Sodišča Evropskih skupnosti.
Obremenilna priča za Sadarja Na sojenju Davorinu Sadarju je nekdanji računovodja Dadasa Boris Markač z razkritjem načina poslovanja obremenil nekdanjega vodjo.
V primeru Sadar nastopilo 5 prič Na mariborskem okrožnem sodišču se je nadaljevalo sojenje Davorinu Sadarju, kjer je nastopilo prvih pet prič.
Sadar se zagovarja kot nedolžen Nekdanji prvi mož poslovnega sistema Dadas Davorin Sadar se je na mariborskem sodišču zagovarjal kot nedolžen.
Ponižujoče izpostavljanje Sadarja Varuh človekovih pravic Matjaž Hanžek je dejal, da je bilo izpostavljanje Davorina Sadarja v spodnjem perilu ponižujoče.
Sadarja so prinesli na sodišče v spodnjicah Davorin Sadar je prvič po izgonu iz ZDA stopil pred mariborsko sodišče. Varnostniki so ga kljub upiranju privedli v dvorano.
Sadar z zagovornikom, a v priporu Davorinu Sadarju, nekdanjemu prvemu možu Dadasa, je bil kot zagovornik po uradni dolžnosti dodeljen odvetnik Željko Leljak.
Davorin Sadar že v priporu Davorin Sadar je iz ZDA prek Amsterdama prispel v Slovenijo. Ob prihodu v mariborski zapor so mu izročili sklep o priporu.
Sadarjev izgon zavit v skrivnost Davorina Sadarja, ki naj bi jutri prispel v Slovenijo, bodo ob prihodu v državo pričakali policisti, ki ga bodo odpeljali v pripor.
Davorin Sadar v Sloveniji v torek? Prvi mož nekdanjega mariborskega poslovnega sistema Dadas Davorin Sadar naj bi se v Slovenijo vrnil v torek, 9. avgusta.
Sadar nazaj v Slovenijo avgusta Na ministrstvu za pravosodje so nam povedali, da bodo ameriški pravosodni organi Davorina Sadarja izročili avgusta.
Sadar v kratkem nazaj v Sloveniji? Nekdanjega direktorja Dadasa, Davorina Sadarja, naj bi po neuradnih podatkih v kratkem izročili Sloveniji.
Kazalo