Po prijetju Karadžića še iskanje Mladića
Pod lupo Mladićevi pomočniki pri begu
Policija preiskala tri domove v Beogradu, 3. december 2009 ob 16:33 Srbska policija je v sredo opravila tri hišne preiskave pri osumljencih, ki naj bi pomagali Ratku Mladiću pri njegovem skrivanju pred haaškim sodiščem.
5
 • Preiskave pomočnikov naj bi razkrile pot do Mladića
 • Karadžić medtem s pritožbo nad dodeljenega zagovornika
 • Sodišče Karadžiću dodelilo zagovornika
  5
  5. november 2009 ob 18:03 Haaško sodišče je Radovanu Karadžiću dodelilo zagovornika, ki bo obtoženega zastopal, ko sam ne bo prišel na obravnavo. Sojenje se bo nadaljevalo prvega marca.
  Dan D za Karadžića 26. oktober
  8
  15. oktober 2009 ob 10:52 Sojenje nekdanjemu političnemu voditelju bosanskih Srbov Radovanu Karadžiću se bo začelo 26. oktobra, so odločili sodniki.
  Karadžić: Za trpljenje v BiH-u so odgovorne velesile
  16
  26. avgust 2009 ob 16:34 Svetovne velesile so zaradi lastnih geopolitičnih ciljev načrtovale vojno v BiH-u, je zatrdil nekdanji voditelj bosanskih Srbov Radovan Karadžić.
  Inzko obljublja sodelovanje s Haagom
  4. maj 2009 ob 21:33 "Izročitev Ratka Mladića in Gorana Hadžića je prednostna naloga," je glavnemu haaškemu tožilcu zagotovil visoki predstavnik mednarodne skupnosti v BiH-u.
  Se Mladić že pet let skriva v Beogradu?
  87
  9. marec 2009 ob 11:38 Srbska policija je prišla do podatkov, da Ratko Mladić že pet let ni zapustil stanovanja v Novem Beogradu in da ima stike le z enim človekom.
  Mladić že na dosegu roke pravice?
  19
  5. marec 2009 ob 20:51 Srbija dobiva nove in nove podatke o Ratku Mladiću in ga bo prijela, je samozavestno dejal srbski predsednik.
  Mladić pred koncem leta v Haagu? Rasim Ljajić verjame, da bosta haaška obtoženca Ratko Mladić in Goran Hadžić do konca leta aretirana kljub večjemu protihaaškemu razpoloženju v Srbiji.
  3
  Mladićevi sorodniki znova pod lupo Pripadniki Euforja so na vzhodu Sarajeva preiskali stanovanji sestre in svakinje haaškega obtoženca Ratka Mladića. S sestro Radojko Mladić in svakinjo Milico Avram
  10
  Mladić - zdaj ga vidiš, zdaj ga ne vidiš Medtem ko srbske oblasti pospešeno, a neuspešno iščejo Ratka Mladića, naj bi ga prebivalci videvali v več krajih po Srbiji.
  6
  Za Karadžića nič več izgovorov Radovan Karadžić se v Haagu ne bo mogel sklicevati na morebiten dogovor z Richardom Holbrookom, saj je ta v nasprotju z mednarodnim pravom.
  10
  Foto: Od akcije do akcije do - Mladića? Srbske oblasti so se znova pognale na lov za Ratkom Mladićem in tistim, ki mu pomagajo na begu pred roko pravice.
  2
  Mladić si beg krajša tudi z ljubicami Ratko Mladić med izmikanjem roki pravice živi vznemirljivo življenje tudi pri ženskah, ki mu nudijo skrivališča.
  10
  Okrepljen lov še brez sledi za Mladićem "Nikoli bolj, nikoli resneje, nikoli nismo tako vseobsežno iskali Ratka Mladića," zagotavlja vodja srbskega sveta za sodelovanje s Haagom.
  7
  Karadžić noče biti več "demoniziran" Radovan Karadžić je haaško sodišče zaprosil, naj mu dovoli opraviti intervju za nizozemski časopis Revu, saj meni, da bi moral imeti stik z mediji.
  43
  Lov za Mladićem (še) ni obrodil sadov V mestu Valjevo na zahodu Srbije v tamkajšnji tovarni plastike so srbske varnostne sile neuspešno iskale haaškega begunca Ratka Mladića.
  13
  Karadžić rekel dobro besedo za Krajišnika Haaški obtoženec Radovan Karadžić je na sodišču kot priča branil nekdanjega tesnega sodelavca Momčila Krajišnika.
  1
  Nova obtožnica zoper Karadžića Proti nekdanjemu voditelju bosanskih Srbov Radovanu Karadžiću bo do ponedeljka vložena nova obtožnica, je haaškemu sodišču sporočilo tožilstvo.
  Karadžić "ne brani sebe, ampak pravico" Radovan Karadžić je v novem nastopu pred haaškim sodiščem ponovil staro zgodbo o dogovoru med njim in ZDA. Sodnik mu je obljubil preučitev tega vprašanja.
  39
  Mladićevi privrženci na udaru Nata Pripadniki Nata so preiskali hišo nekdanjega vojaškega polkovnika bosanskih Srbov, ki naj bi Ratku Mladiću pomagal na begu pred roko pravice.
  4
  Kazalo