Na testu
slice
Na testu: Noa H10, presenečenje iz sosednje Hrvaške
Noa H10 je njihov najboljši model, 20. marec 2017 ob 06:51 Nekako smo se navadili, da mobilne telefone razvijajo predvsem v Južni Koreji, na Japonskem, Kitajskem ali v ZDA, a to seveda ne pomeni, da drugje telefonov ne izdelujejo, le o njih redkokdaj slišimo.
59
Na testu: Kako se zavarovati pred spletnimi zlikovci
24
6. marec 2017 ob 07:12 Prenosni telefoni so postali nekakšni majhni računalniki, v katerih imamo cel kup osebnih podatkov in informacij, ki so postali izredno privlačni za spletne kriminalce.
Na testu: Aplikacije za obdelavo fotografij
18
6. februar 2017 ob 06:14 Na več družbenih omrežjih uporabniki svoje zamisli ali fotografije objavljajo skoraj izključno prek pametnih telefonov.
Na testu: Huawei nova in nova plus - občutek prestiža za manj denarja
31
23. januar 2017 ob 06:18 Čeprav je segment cenovno srednjerazrednih prenosnih telefonov močno zasičen s preštevilnimi modeli raznih proizvajalcev, pa je podjetju Huawei zaradi konkurenčnih cen uspelo zasesti pomemben delež.
Na testu: MyKi Watch - Veliki brat za otroke
32
9. januar 2017 ob 06:18 Svet se je od naših otroških dni precej spremenil – tehnologija nam dopušča večjo povezanost in dosegljivost, kar je za rahlo paranoidne starše ali takšne starše, ki imajo radi nadzor, odlično, saj ...
Na testu: Lenovo Moto Z - brez modov le še en zmogljiv pameten telefon Ko je pred dvema letoma Lenovo kupil Motorolo, so številni mislili, da je s to znamko konec.
10
Na testu: aplikacije za iskanje prevoza Iskanje prevoza j e bilo včasih malo težje kot danes, saj je bilo težko dobiti prave informacije, pa še te so bile včasih napačne. Potem je tu še prilagajanje prevoznikom, pa čeprav se ti mudi.
20
Na testu: honor 8 - cenejša različica modela huawei P9 Pred nekaj meseci smo že imeli na testu mobilni telefon huawei P9, ki je navdušil z izvirnim in res dobro delujočim fotoaparatom (oziroma dvema) in ki je bil resen konkurent bolj uveljavljenim ...
26
Na testu: Sijalke Sengled - naj bo svetloba ... in še kaj V naših domovih je vse več sijalk LED, ki jih ne moremo več imenovati žarnice, ker pač ne žarijo.
23
Na testu: Mini športni laboratorij na zapestju Športne zapestnice, ki merijo telesne aktivnosti, postajajo vse bolj zanimivi in uporabni pripomočki. Samsung Gear Fit 2 pa je primer, kaj vse že zmorejo te majhne napravice.
6
Na testu: HTC 10. Čista desetka HTC je že pred desetimi leti navduševal uporabnike prenosnih telefonov z izvirnimi in kakovostno izdelanimi telefoni, ki so kmalu pridobili zveste privržence.
26
Na testu: Spodoben in marljiv predstavnik spodnjega doma Lenovo Miix 310, "mešanec" med tablico in prenosnikom, sodi v spodnji cenovni razred, toda kljub temu je uporabna prenosna naprava, ki najbolj prepriča z dolgim delovanjem baterije.
33
Na testu: Sony Xperia XA in X Performance Pred časom smo preizkusili Sonyjev model Xperia X, ki je popolnoma spodoben prenosni telefon, ki pa ima precej visoko ceno.
21
Na testu: Lenovo K5 note Čeprav je Lenovo bolj znan po svojih prenosnih računalnikih, pa se že nekaj let trudijo tudi na področju mobilne telefonije.
4
Na testu: Aplikacije za starševski nadzor Na spletu se najde veliko dobrega, žal pa tudi veliko slabega; od neprimernih fotografij, videov, sovražnega govora, zlonamernih sogovornikov, celo kriminalci in teroristi splet izkoriščajo za svoje "
29

Kazalo