Na testu
slice
Na testu: Legenda se vrača (v barvah) - Nokia 3310 (2017)
Telefon za nostalgike, 19. junij 2017 ob 07:51 Pred 17 leti je Nokia na trg poslala zdaj že legendarni mobilni telefon 3310, ki se zdaj vrača na trg v novi preobleki.
45
Na testu: Asus Zenbook Flip - dober prenosnik, a kot hibrid ne prav uporaben
4
15. maj 2017 ob 06:24 Manjši prenosniki so bili zaradi pojava tablic skoraj na robu izumrtja, a izkazalo se je, da uporabniki vseeno potrebujejo dobro tipkovnico, pa čeprav v manjšem formatu.
Na testu: Asus Zenfone 3 Max – povprečen telefon za povprečnega uporabnika
10
24. april 2017 ob 06:05 Čeprav nekateri uporabniki na mobilne telefone gledajo kot na drag statusni simbol, velika večina uporabnikov mobilnih telefonov po svetu uporablja preproste pametne telefone, ki spadajo v srednji ...
Na testu: HTC U Ultra - eleganten, a predrag za to, kar ponuja
19
10. april 2017 ob 06:20 Pred leti so HTC-jevi telefoni veljali za vrhunske aparate, namenjene predvsem resnim uporabnikom, saj so ponujali dobro opremljene telefone v lično oblikovanih ohišjih, ki so bili primerni tako za ...
Na testu: Huawei P10 in Mate 9 - nič revolucionarnega, le manjše izboljšave
19
3. april 2017 ob 07:23 Huaweiev model P9 je s svojimi lastnostmi in odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno postal prava mala prodajna uspešnica tako pri nas kot drugod po svetu.
Na testu: Noa H10, presenečenje iz sosednje Hrvaške Nekako smo se navadili, da mobilne telefone razvijajo predvsem v Južni Koreji, na Japonskem, Kitajskem ali v ZDA, a to seveda ne pomeni, da drugje telefonov ne izdelujejo, le o njih redkokdaj slišimo.
62
Na testu: Kako se zavarovati pred spletnimi zlikovci Prenosni telefoni so postali nekakšni majhni računalniki, v katerih imamo cel kup osebnih podatkov in informacij, ki so postali izredno privlačni za spletne kriminalce.
24
Na testu: Aplikacije za obdelavo fotografij Na več družbenih omrežjih uporabniki svoje zamisli ali fotografije objavljajo skoraj izključno prek pametnih telefonov.
18
Na testu: Huawei nova in nova plus - občutek prestiža za manj denarja Čeprav je segment cenovno srednjerazrednih prenosnih telefonov močno zasičen s preštevilnimi modeli raznih proizvajalcev, pa je podjetju Huawei zaradi konkurenčnih cen uspelo zasesti pomemben delež.
31
Na testu: MyKi Watch - Veliki brat za otroke Svet se je od naših otroških dni precej spremenil – tehnologija nam dopušča večjo povezanost in dosegljivost, kar je za rahlo paranoidne starše ali takšne starše, ki imajo radi nadzor, odlično, saj ...
32
Na testu: Lenovo Moto Z - brez modov le še en zmogljiv pameten telefon Ko je pred dvema letoma Lenovo kupil Motorolo, so številni mislili, da je s to znamko konec.
10
Na testu: aplikacije za iskanje prevoza Iskanje prevoza j e bilo včasih malo težje kot danes, saj je bilo težko dobiti prave informacije, pa še te so bile včasih napačne. Potem je tu še prilagajanje prevoznikom, pa čeprav se ti mudi.
20
Na testu: honor 8 - cenejša različica modela huawei P9 Pred nekaj meseci smo že imeli na testu mobilni telefon huawei P9, ki je navdušil z izvirnim in res dobro delujočim fotoaparatom (oziroma dvema) in ki je bil resen konkurent bolj uveljavljenim ...
26
Na testu: Sijalke Sengled - naj bo svetloba ... in še kaj V naših domovih je vse več sijalk LED, ki jih ne moremo več imenovati žarnice, ker pač ne žarijo.
23
Na testu: Mini športni laboratorij na zapestju Športne zapestnice, ki merijo telesne aktivnosti, postajajo vse bolj zanimivi in uporabni pripomočki. Samsung Gear Fit 2 pa je primer, kaj vse že zmorejo te majhne napravice.
7

Kazalo