Na testu
slice
Na testu: Mobilni telefon kot računalnik s Samsung DeX - obetavno z omejitvami
Deluje le z dragim telefonom, 14. avgust 2017 ob 06:32 Največja ovira možnosti, da bi bil mobilni telefon lahko nadomestek za (prenosni) računalnik, je ravno velikost zaslona.
12
Na testu: Povrnjeni prestiž – Sony Xperia XZ Premium
23
17. julij 2017 ob 06:23 Sony se kar nekako ne more izvleči iz trenutnega položaja na trgu mobilne telefonije, kjer ga uporabniki skoraj ne poznajo več.
Na testu: pogled v 3D-svet - Samsung Gear VR in Gear 360 (2017)
10
10. julij 2017 ob 06:21 Pred petindvajsetimi leti je bila virtualna resničnost sanjska zadeva, ki se je šele razvijala.
Na testu: Kaj sploh še manjka – Samsung Galaxy S8
49
3. julij 2017 ob 06:31 Uporabniki mobilnih telefonov smo postali že tako razvajeni, da je skoraj nepojmljivo, da recimo Samsung ne bi vsako leto predstavil nove različice svoje linije najboljših telefonov Galaxy S. A tudi ...
Na testu: Legenda se vrača (v barvah) - Nokia 3310 (2017)
45
19. junij 2017 ob 07:51 Pred 17 leti je Nokia na trg poslala zdaj že legendarni mobilni telefon 3310, ki se zdaj vrača na trg v novi preobleki.
Na testu: Asus Zenbook Flip - dober prenosnik, a kot hibrid ne prav uporaben Manjši prenosniki so bili zaradi pojava tablic skoraj na robu izumrtja, a izkazalo se je, da uporabniki vseeno potrebujejo dobro tipkovnico, pa čeprav v manjšem formatu.
4
Na testu: Asus Zenfone 3 Max – povprečen telefon za povprečnega uporabnika Čeprav nekateri uporabniki na mobilne telefone gledajo kot na drag statusni simbol, velika večina uporabnikov mobilnih telefonov po svetu uporablja preproste pametne telefone, ki spadajo v srednji ...
10
Na testu: HTC U Ultra - eleganten, a predrag za to, kar ponuja Pred leti so HTC-jevi telefoni veljali za vrhunske aparate, namenjene predvsem resnim uporabnikom, saj so ponujali dobro opremljene telefone v lično oblikovanih ohišjih, ki so bili primerni tako za ...
19
Na testu: Huawei P10 in Mate 9 - nič revolucionarnega, le manjše izboljšave Huaweiev model P9 je s svojimi lastnostmi in odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno postal prava mala prodajna uspešnica tako pri nas kot drugod po svetu.
19
Na testu: Noa H10, presenečenje iz sosednje Hrvaške Nekako smo se navadili, da mobilne telefone razvijajo predvsem v Južni Koreji, na Japonskem, Kitajskem ali v ZDA, a to seveda ne pomeni, da drugje telefonov ne izdelujejo, le o njih redkokdaj slišimo.
62
Na testu: Kako se zavarovati pred spletnimi zlikovci Prenosni telefoni so postali nekakšni majhni računalniki, v katerih imamo cel kup osebnih podatkov in informacij, ki so postali izredno privlačni za spletne kriminalce.
24
Na testu: Aplikacije za obdelavo fotografij Na več družbenih omrežjih uporabniki svoje zamisli ali fotografije objavljajo skoraj izključno prek pametnih telefonov.
18
Na testu: Huawei nova in nova plus - občutek prestiža za manj denarja Čeprav je segment cenovno srednjerazrednih prenosnih telefonov močno zasičen s preštevilnimi modeli raznih proizvajalcev, pa je podjetju Huawei zaradi konkurenčnih cen uspelo zasesti pomemben delež.
31
Na testu: MyKi Watch - Veliki brat za otroke Svet se je od naših otroških dni precej spremenil – tehnologija nam dopušča večjo povezanost in dosegljivost, kar je za rahlo paranoidne starše ali takšne starše, ki imajo radi nadzor, odlično, saj ...
32
Na testu: Lenovo Moto Z - brez modov le še en zmogljiv pameten telefon Ko je pred dvema letoma Lenovo kupil Motorolo, so številni mislili, da je s to znamko konec.
10

Kazalo