Na testu - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Na testu - Arhiv
Na testu: Podhranjeni velikan – Huawei Mate 10 Lite Serija Huawei Mate po navadi ponuja zelo dobre telefone za razmeroma ugodno ceno, vsaj v primerjavi s konkurenco. A časi se spreminjajo.
Na testu: Pozni tekmovalec – Nokia 8 Pred časom smo v rubriki Na testu preizkusili telefona Nokia 3 in 5, ki spadata med cenejše, tokrat pa smo dobili v roke model Nokia 8, ki naj bi bil vrhunec ponudbe proizvajalca HMD.
Na testu: Kozmetični popravki - Samsung Galaxy J7 (2017) Samsung ima lepo razdelano strategijo ponujanja vedno novejših, posodobljenih različic svojih telefonov.
Na testu: Vrnitev na trg - Nokia 3 in 5 Po nekaj letih odsotnosti se je Nokia vrnila na trg mobilne telefonije.
Na testu: Mobilni telefon kot računalnik s Samsung DeX - obetavno z omejitvami Največja ovira možnosti, da bi bil mobilni telefon lahko nadomestek za (prenosni) računalnik, je ravno velikost zaslona.
Na testu: Povrnjeni prestiž – Sony Xperia XZ Premium Sony se kar nekako ne more izvleči iz trenutnega položaja na trgu mobilne telefonije, kjer ga uporabniki skoraj ne poznajo več.
Na testu: pogled v 3D-svet - Samsung Gear VR in Gear 360 (2017) Pred petindvajsetimi leti je bila virtualna resničnost sanjska zadeva, ki se je šele razvijala.
Na testu: Kaj sploh še manjka – Samsung Galaxy S8 Uporabniki mobilnih telefonov smo postali že tako razvajeni, da je skoraj nepojmljivo, da recimo Samsung ne bi vsako leto predstavil nove različice svoje linije najboljših telefonov Galaxy S. A tudi ...
Na testu: Legenda se vrača (v barvah) - Nokia 3310 (2017) Pred 17 leti je Nokia na trg poslala zdaj že legendarni mobilni telefon 3310, ki se zdaj vrača na trg v novi preobleki.
Na testu: Asus Zenbook Flip - dober prenosnik, a kot hibrid ne prav uporaben Manjši prenosniki so bili zaradi pojava tablic skoraj na robu izumrtja, a izkazalo se je, da uporabniki vseeno potrebujejo dobro tipkovnico, pa čeprav v manjšem formatu.
Na testu: Asus Zenfone 3 Max – povprečen telefon za povprečnega uporabnika Čeprav nekateri uporabniki na mobilne telefone gledajo kot na drag statusni simbol, velika večina uporabnikov mobilnih telefonov po svetu uporablja preproste pametne telefone, ki spadajo v srednji ...
Na testu: HTC U Ultra - eleganten, a predrag za to, kar ponuja Pred leti so HTC-jevi telefoni veljali za vrhunske aparate, namenjene predvsem resnim uporabnikom, saj so ponujali dobro opremljene telefone v lično oblikovanih ohišjih, ki so bili primerni tako za ...
Na testu: Huawei P10 in Mate 9 - nič revolucionarnega, le manjše izboljšave Huaweiev model P9 je s svojimi lastnostmi in odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno postal prava mala prodajna uspešnica tako pri nas kot drugod po svetu.
Na testu: Noa H10, presenečenje iz sosednje Hrvaške Nekako smo se navadili, da mobilne telefone razvijajo predvsem v Južni Koreji, na Japonskem, Kitajskem ali v ZDA, a to seveda ne pomeni, da drugje telefonov ne izdelujejo, le o njih redkokdaj slišimo.
Na testu: Kako se zavarovati pred spletnimi zlikovci Prenosni telefoni so postali nekakšni majhni računalniki, v katerih imamo cel kup osebnih podatkov in informacij, ki so postali izredno privlačni za spletne kriminalce.
Na testu: Aplikacije za obdelavo fotografij Na več družbenih omrežjih uporabniki svoje zamisli ali fotografije objavljajo skoraj izključno prek pametnih telefonov.
Na testu: Huawei nova in nova plus - občutek prestiža za manj denarja Čeprav je segment cenovno srednjerazrednih prenosnih telefonov močno zasičen s preštevilnimi modeli raznih proizvajalcev, pa je podjetju Huawei zaradi konkurenčnih cen uspelo zasesti pomemben delež.
Na testu: MyKi Watch - Veliki brat za otroke Svet se je od naših otroških dni precej spremenil – tehnologija nam dopušča večjo povezanost in dosegljivost, kar je za rahlo paranoidne starše ali takšne starše, ki imajo radi nadzor, odlično, saj ...
Na testu: Lenovo Moto Z - brez modov le še en zmogljiv pameten telefon Ko je pred dvema letoma Lenovo kupil Motorolo, so številni mislili, da je s to znamko konec.
Na testu: aplikacije za iskanje prevoza Iskanje prevoza j e bilo včasih malo težje kot danes, saj je bilo težko dobiti prave informacije, pa še te so bile včasih napačne. Potem je tu še prilagajanje prevoznikom, pa čeprav se ti mudi.
1 2 3
Kazalo