Oglasno sporočilo

Čokoladna pravljica, fer tudi do okolja in pridelovalcev

HOFER trgovina d.o.o.|02.03.2018 ob 12:07
Slovenija - Oglasno sporočilo
Pester izbor za vsak okus.

Izbrane vrste čokolad HOFERjevih blagovnih znamk so narejene v lastni tovarni čokolade v avstrijskem mestu Sattledt, kjer so v več kot tri desetletja dolgi tradiciji izoblikovali širok nabor okusov.

Čokolade, proizvedene v lastni tovarni

Podjetje HOFER izbrane vrste svojih čokolad že več kot 30 let proizvaja v lastni tovarni čokolade v Sattledtu, kar omogoča popoln nadzor nad kakovostjo in oblikovanjem priljubljenih okusov, ki so v zadnjih enajstih letih prepričali tudi slovenske kupce.

Pester izbor za vsak okus

V široki paleti okusov še tako zahtevni ljubitelji čokolade najdejo nekaj zase. Navdušenci nad temno čokolado lahko izbirajo med čokoladami z visokim deležem kakava iz različnih koncev sveta, okus HOFERjeve mlečne čokolade pa potrjuje tudi prvo mesto v kategoriji lastnih blagovnih znamk na senzoričnem preverjanju Gusto.

Fer tudi do pridelovalcev

Čokolada je narejena iz plodov kakavovca – do 10 metrov visokega drevesa, ki raste v tropskem pasu. 70 odstotkov vsega kakava je pridelanega na področju zahodne Afrike, pridelujejo pa ga tudi v Aziji in Latinski Ameriki. HOFER posveča posebno pozornost oblikovanju pravičnih delovnih pogojev za pridelovalke in pridelovalce, zato so izbrane čokolade lastnih blagovnih znamk Choceur, Moser Roth in Bella opremljene s certifikatom UTZ za trajnostno pridelavo kakava.

Majhni simboli velikega pomena

Certifikat UTZ dobavitelje podpira pri pridelavi, ki je usmerjena v prihodnost ter prijazna do okolja in ljudi skozi celotno dobavno verigo – od plantaž do polic. Nekatere izmed izdelkov spremlja tudi oznaka Fairtrade, ki zagotavlja, da so bile čokolade proizvedene po principu pravične trgovine.


Podjetje HOFER izbrane vrste svojih čokolad že več kot 30 let proizvaja v lastni tovarni čokolade v Sattledtu.

Oglasno sporočilo


Več rezultatov iskanja