Oglasno sporočilo

EON nadomešča storitev D3GO Oglejte si, kakšna je videti najnovejša televizijska platforma!

Telemach d.o.o.|06.09.2017 ob 14:39
Slovenija - Oglasno sporočilo

Na voljo je nova platforma za televizijske in video vsebine skupine United Group in Telemacha, ki bo povsem spremenila vašo izkušnjo gledanja televizije! Platformo so razvili najboljši regionalni strokovnjaki za razvoj programske opreme v tehnološkem razvojnem centru podjetja United Cloud. Platforma EON je kombinacija inovativnega oblikovanja in najširšega nabora inovativnih funkcij, ki obstoječo storitev D3GO nadomešča na vseh zaslonih - tablicah, pametnih telefonih in računalnikih, za razliko od predhodne platforme pa je na voljo tudi na pametnih televizorjih.

Oglejte si, kakšen je videti EON!

Katere so prednosti platforme EON?

Inovativno oblikovanje uporabniškega vmesnika, enostavna in intuitivna uporaba platforme, hitro iskanje, ustvarjanje seznamov priljubljenih programov in oddaj, vklop opomnikov za oddaje, možnost nadaljevanja predvajanja filmov in serij iz Video kluba na drugih napravah, ogled za nazaj za do 7 dni in vsi programi iz vaših paketov na vseh napravah.


Uporaba in prehod na platformo EON sta zelo enostavna. Vsi uporabniki storitve D3GO so bili včeraj po e-pošti obveščeni, kako aktivirati platformo EON.

EON – najboljši način za gledanje vrhunskih televizijskih vsebin.Oglasno sporočilo


Več rezultatov iskanja