Oglasno sporočilo

Ste pripravljeni na 2020?

DOBA Fakulteta za uporabne poslovne in družbene študije Maribor|07.09.2017 ob 12:45
Ljubljana - MMC RTV SLO, Oglasno sporočilo

Kompetence (znanja + veščine) so vse sposobnosti in zmožnosti, ki so potrebne, da lahko v organizaciji učinkovito in uspešno opravite določeno nalogo. Obsegajo tako vaša znanja kot izkušnje, lastnosti, motive, samopodobo, poteze ter vaše značilnosti, vedenja in spretnosti.

V raziskavi, ki smo jo izvedli na DOBA Fakulteti v šestih državah (Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Makedonija in Turčija) so anketirani delodajalci našteli naslednje kompetence, ki si jih želijo pri svojih zaposlenih:

Potrebne kompetence se v naši okolici ne razlikujejo kaj veliko od raziskave Svetovnega gospodarskega foruma 2016, »Future of Jobs«. Celoten članek je dostopen na linku.

Kako vam lahko pomagamo na Dobi?

Pri nas študentje v povprečju pripravite 7 praktičnih nalog v letu študija, tako da je reševanje problemov stalnica pri našem študiju. Prav tako pri online študiju ne gre brez organizacijskih sposobnosti - večina naših študentov študira poleg zaposlitve in družine – … in seveda digitalne pismenosti, ki jo uporabljate in preizkušate vsak dan. Naši predavatelji niso teoretiki, so praktiki, ki od študentov pričakujejo kritično in ustvarjalno razmišljanje, sprotno delo in timski duh.

Ne verjamete? Kakovost študija se meri po zadovoljnih diplomantih.

In kako naprej po dopustih?

  1. Razmislite katera znanja manjkajo vam.
  2. Preglejte našo pestro programsko ponudbo sodobnih in najaktualnejših programov.
  3. Zaupajte nam kateri programi vas bi zanimali.

Oglasno sporočilo


Več rezultatov iskanja