Oglasno sporočilo

Svetovna novost iz Slovenije

Novi vsestranski kuhinjski aparat Bosch OptiMUM z vgrajeno tehtnico in tremi avtomatskimi programi.
BSH Hišni aparati d.o.o. |16.09.2017 ob 09:25
Slovenija - Oglasno sporočilo
Foto: AP

Z novim univerzalnim kuhinjskim aparatom Bosch OptiMUM, proizvedenim v tovarni BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje, boste popolnoma opremljeni za vsako kuharsko zamisel, ki se vam bo porodila. V vrhunski aparat niso vtkane samo 60-letne izkušnje na področju izdelave kuhinjskih aparatov Bosch, ampak tudi številne inovacije. Posebej navdušuje svetovna novost: vgrajena tehtnica in trije avtomatski programi SensorControl Plus.

Kako enostavno lahko pripravite s pomočjo kuhinjskega aparata Bosch OptiMUM vsako pekovsko idejo – na primer limonino pito – si poglejte v videu:

Edinstvena na trgu: Vgrajena tehtnica.

To je prvi kuhinjski aparat, ki ima vgrajeno tehtnico. Sestavine lahko enostavno stehtate neposredno v posodi, na samem aparatu ali v dodatnem priboru (na primer: vrču). Ker ne potrebujete dodatne tehtnice, prihranite tako pri času priprave kot tudi prostoru.

Avtomatski programi SensorControl Plus.

Z enostavni pritiskom na tipko zaženete avtomatski program za stepanje smetane oziroma jajčnih beljakov ter celo za gnetenje kvašenega testa. Aparat se samodejno zaustavi, ko je gostota zmesi popolna. Tako vedno in popolnoma avtomatsko dobite popolno zmes. Za pripravo ostalih zmesi se lahko poslužite programske ure in individualno nastavite čas mešanja. Aparat se po izteku časa samodejno ustavi. Pri obeh funkcijah stalni nadzor nad pripravo ni potreben, zato se lahko v času, ko aparat meša sestavine posvetite drugim opravilom.

Kako enostavna je peka z novim kuhinjskim aparatom Bosch OptiMUM se je prepričal tudi ambasador hišnih aparatov Bosch, televizijski in radijski voditelj Boštjan Romih.

Več informacij o aparatu Bosch OptiMUM najdete tukaj.


Foto: AP
Foto: AP
Foto: AP

Oglasno sporočilo


Več rezultatov iskanja