Citat za prebrat

Benjamin Verbič

Foto: BoBo

V določenih primerih je imel selektor prav. Predvsem tam, ko je govoril o tem, kako mi je spodrsnilo proti Slovakom. Priznam svojo krivdo, moral bi dati na noge nogometne čevlje z aluminijastimi čepki.

Pred vsako tekmo reče 'fantje, pravo obutev gor!'. Jaz sem zadnja dva meseca igral s temi nogometnimi čevlji, s katerimi sem igral na Slovaškem. Mislil sem si, da bo v redu, a zgodilo se je, kar se je.

Tistega o vzgoji pa ni bilo lepo slišati. Mama mi je v zvezi s tem napisala SMS. Ne bom govoril, kaj je dejala, že tako je živčna. Vsaka mama se 'sekira'. Morda je Srečko vse skupaj malce napačno razumel in ni mislil tega, kar je povedal. Jaz se s tem ne obremenjujem. Igram naprej. Poskušam se dokazati na igrišču.

Slovenski nogometni reprezentant Benjamin Verbič v intervjuju za Ekipo SN o novinarski konferenci selektorja Srečka Katanca, na kateri je bil sam največkrat omenjen, ne le zaradi nespretnega tvita, ampak tudi zaradi neupoštevanja navodil pred tekmo v Trnavi prejšnji mesec, ko mu je spodrsnilo pri zadetku Slovakov.


Citat za prebrat


Več rezultatov iskanja