Prva liga

Zahovič zaradi nešportnega vedenja tri tekme "na hladnem"

Maribor mora plačati še 600 evrov kazni
A. V.|19.07.2019 ob 15:44
Brdo pri Kranju - MMC RTV SLO, STA

Zahovič je tri tekme prepovedi dobil zaradi nešportnega vedenja do glavnega sodnika Dejana Balažiča, saj mu je s telesom oviral pot v garderobo, tako da je med njima prišlo do kontakta.

Poleg tega je Zahovič žalil sodnika Balažiča in se nešportno vedel do delegata, je še zapisal disciplinski sodnik. V obeh primerih je Kitel upošteval pisno izjavo Maribora kot olajševalno okoliščino. Vijoličasti so tekmo proti Triglavu izgubili z 1:2, po njej pa so se pritožili zaradi po njihovem mnenju napačnih sodniških odločitev.

Maribor mora plačati še 600 evrov kazni
Zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev – žaljivega skandiranja sodnikom ter žaljivega izražanja o NZS-ju – je Kitel Mariboru naložil 500 evrov kazni. Še dodatnih 100 evrov pa zaradi nespoštovanja medijskega protokola, saj se predstavniki Maribora niso udeležili novinarske konference po tekmi.

Mariborčani bodo v drugem krogu v soboto gostovali v Velenju. V nedeljo pa boste v neposrednem prenosu na TV Slovenija 2 in na MMC-ju lahko spremljali obračun med Olimpijo in Domžalami.

NOGOMET

DRŽAVNO PRVENSTVO

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE, 2. krog

Danes ob 18.00:
ALUMINIJ - TRIGLAV

Sobota ob 18.00:
CB24 TABOR SEŽANA - CELJE

Ob 20.15:
RUDAR - MARIBOR

Nedelja ob 18.00:
MURA - BRAVO

Ob 20.10:
OLIMPIJA - DOMŽALE
Prenos na TV Slovenija 2 in MMC-ju.

Ekipa
ZRPGToč.
Aluminij
Olimpija
Triglav
Celje
Domžale
Rudar
Mura
Maribor
Bravo
Tabor Sežana

Prva liga


Več rezultatov iskanja