Novice

Do letalskih vozovnic Adrie Airways kmalu tudi z gotovino

Spletna rezervacija, gotovinsko plačilo
T. H.|16.09.2017 ob 13:55
Ljubljana - MMC RTV SLO, STA
Povpraševanje po gotovinskem plačevanju je med potniki Adrie Airways zelo veliko. Foto: Reuters/BoBo

Adria Airways bo potnikom kmalu omogočila gotovinsko plačevanje poletov, rezerviranih prek klicnega centra, nato pa tudi za rezervacije po spletu.

Kot so sporočili iz podjetja, bo storitev najprej na voljo potnikom v Nemčiji, pozneje pa še v drugih državah, tudi v Sloveniji.

Generalni direktor Adrie Airways Arno Schuster je pojasnil, da je povpraševanje po gotovinskem plačevanju med njihovimi potniki zelo veliko. "Še posebej za tiste, ki nimajo kreditne kartice ali je ne želijo uporabljati, je plačilo letalske vozovnice v različnih prodajalnah zagotovo dodana vrednost," je prepričan.

Schuster je napovedal, da bodo tako v Adrii kmalu omogočili gotovinsko plačevanje za vozovnice, rezervirane na spletu. "Tako bomo združili prilagodljivost spletnih rezervacij s prednostmi gotovinskega plačevanja," je poudaril.

Z možnostjo storitve gotovinskega plačila bodo lahko potniki vozovnice kupovali kot običajno. Po nakupu bodo prejeli potrdilo o plačilu, ki ga lahko natisnejo, ali sms-sporočilo s črtno kodo, ki ga optično preberejo na blagajni. Po plačilu bodo prejeli vozovnico.


Novice


Več rezultatov iskanja