Arhiv oddaj

Avtomobilnost 92: Fobije v prometu

Sedemnajsta spomladanska Avtomobilnost
Martin Macarol|19.05.2017 ob 07:00
MMC RTV SLO
Kar desetina voznikov se v prometu spopada z različnimi fobijami. Pomagamo vam jih spoznati in se z njimi spoprijeti. Foto: MMC RTV SLO

V 92. Avtomobilnosti smo začeli novo serijo prispevkov, s katerimi želimo opozoriti na težave v vožnji zaradi fobij pred različnimi situacijami v prometu. Med drugim smo vam predstavili ljubitelje starodobnikov in pokazali testa prenovljenega VW golfa in mercedesa GLC coupé.

Pripravili smo prvi prispevek o fobijah, ki so povezane s prometom in s katerimi se spoprijema kar desetina voznikov. O tem smo se pogovarjali s psihologom, voznico, ki premaguje strah pred vožnjo, in z vodjo kabinskega osebja pri Adrii Airways.

V Arboretumu Volčji Potok smo spoznali ljubitelje starodobnih avtomobilov, ki na vprašanje, ali raje vozijo ali »šraufajo«, odgovarjajo, da se najraje družijo.

V novicah smo predstavili nove avtomobile na slovenskem trgu, med drugim alfo romeo stelvio, hondo civic in toyoto prius plug-in.

Pripravili smo test prenovljenega volkswagna golfa, ki dokazuje, zakaj je imenitnejši od koncernskih seata leona in škode octavie ter ocenili tudi Mercedesovega športnotenerenskega kupeja GLC, nišni avtomobil, ki na uspešen, a vseeno neracionalen način združuje vrline popolnoma različnih avtomobilskih razredov.Foto: MMC RTV SLO
Foto: MMC RTV SLO
Foto: MMC RTV SLO
Foto: MMC RTV SLO
Foto: MMC RTV SLO
Volkswagen golf Foto: MMC RTV SLO
Mercedes-benz GLC coupé Foto: MMC RTV SLO

Arhiv oddaj


Več rezultatov iskanja