Ana Ivanović pozirala na ljubljanski Ribji brvi

Ljubljano je obiskala prvič

"Ko si v Evropi ... Ne morem verjeti, da sem prvič v Ljubljani," je veselje ob obisku naše prestolnice delila nekdanja teniška zvezdnica Ana Ivanović.

06. oktober 2017 ob 09:50
Ljubljana - MMC RTV SLO
Ana Ivanović na Ribji brvi v Ljubljani. Foto: Instagram Ana Ivanović

29-letna Srbkinja, ki se mudi v Evropi, je obiskala Ljubljano včeraj, fotografijo pa je delila na Instagramu. Pozirala je na mostu Ribja brv, ki je v samem središču mesta. Ali se Ana še potepa po Ljubljani, ni znano.

Nekdanja številka ena ženskega tenisa, ki je lopar postavila v kot decembra, zadnje čase polni medijske stolpce z domnevno nosečnostjo. Prva je o tem pisala nemška revija Bunte, pridružili so se tudi srbski mediji, Blic je zapisal, da je obiskala rodni Beograd, da staršem osebno sporoči veselo novico. Ana naj bi bila v četrtem mesecu nosečnosti. Temnolasa lepotica zadnje čase pozira tudi v ohlapnejših oblačilih, s čimer je še dodatno podžgala govorice o nosečnosti.

Ne Ivanovićeva ne njen mož, nemški nogometaš Bastian Schweinsteiger, ki od marca igra v ZDA za ekipo Chicago Fire, novice za zdaj nista komentirala. Ana je svojemu Schweiniju spomladi letos sledila v Chicago, kjer zakonca zdaj živita. Poročila sta se julija lani v Benetkah, par pa sta od leta 2014.

Ljubljano sicer obišče vse več zvezdnikov, pred leti je avstralska popzvezdnica Kylie Minogue na Instagramu objavila utrinek iz Ljubljane, pozirala je na Šuštarskem mostu.


D. S.

Družabna kronika


Tina Maze: Fotografija Lindsey Vonn je še vedno na hladilniku

Stand-up postaja kompleksnejši - priča so Brade in ventrilokvizem

Tanja Žagar rodila dečka Karla

Najfatalnejša ženska leta 2017 je Ota Širca Roš