Foto: Srce Luke Dončića bije za Slovenijo - in za lepo Anamarijo

Mlada zaljubljenca naklonjenosti ne skrivata

Ko je sodnik zapiskal konec polfinalne tekme Slovenija - Španija, je Luka Dončić stekel v objem dveh dolgolask na tribuni - mame Mirjam Poterbin in svojega dekleta Anamarije Goltes.

15. september 2017 ob 21:51
Ljubljana/Carigrad - MMC RTV SLO
Luka Dončić v objemu mame in dekleta v Carigradu. Foto: EPA

Zgodovinsko uvrstitev slovenske košarkarske reprezentance v finale EuroBasketa 2017 v Carigradu spremljajo tudi Lukovi najbližji - poleg očeta Saše, tudi mama, babica in njegova srčna izbranka.

Kdo je Anamarija? Leta 1998 rojena lepotica prihaja iz Zagorja ob Savi, letos je zaključila šolanje na Gimnaziji in ekonomski srednji šoli Trbovlje, ukvarja se z manekenstvom, kot 15-letnica je zmagala na znanem najstniškem tekmovanju za naj smrkljo. Lukovo srce je ukradla pred letom in pol, svoje pa izliva tudi na družbenih omrežjih.

Na Instagramu namreč redno objavlja Lukove in njune skupne fotografije, ki jih opremi z nežnimi besedami in čustvenimi simboli.

S pohvalami ne skopari
"Kot dekle ne bi mogla biti bolj ponosna nanj. Ne samo, da je najboljši igralec na svetu, pač pa ima tudi največje srce in je najboljši človek, kar jih poznam," je tako zapisala ob eni izmed njih. Drugo je opremila z znanim verzom skupine Plavi orkestar Od rodjendana do rodjendana: "V dnevih prihodnosti, tisoč možnosti. Vse se bo spremenilo, ampak tebe nič ne more nadomestiti."

Pogosto se fotografira tudi v dresu s številko 7 in svojemu srčnemu izbrancu namenja besede podpore: "Veliko sreče, ljubezen!", "Ponosna", "Najboljši", "Naj se ti uresničijo sanje".


Nekaj skupnih trenutkov Luke in Anamarije smo zbrali tudi spodaj!


Družabna kronika


Tina Maze: Fotografija Lindsey Vonn je še vedno na hladilniku

Stand-up postaja kompleksnejši - priča so Brade in ventrilokvizem

Tanja Žagar rodila dečka Karla

Najfatalnejša ženska leta 2017 je Ota Širca Roš