Foto: V novo študijsko leto z velikim koncertom na kampusu

Sprejem za bruce je bil na Kongresnem trgu

Že tradicionalno je bila ob začetku novega študijskega leta na veliki ploščadi študentskega kampusa v Ljubljani velika zabava z brezplačnim koncertom.

03. oktober 2017 ob 08:56
Ljubljana - MMC RTV SLO
Študenti so se v velikem številu zbrali na ploščadi kampusa. Foto: BoBo

Na velikem prizorišču kampusa so množico v ponedeljek zabavale Jelena Rozga, Alya in Špela Grošelj s svojimi spremljevalnimi skupinami.

Že pred tem so ljubljanski bruci v okviru dogodka Pozdrav brucem tudi uradno vstopili v študijsko leto 2017/2018. Ob začetku novega življenjskega obdobja so jih nagovorili predsednik Upravnega odbora Univerze v Ljubljani prof. dr. Borut Božič, predsednik Študentskega sveta Univerze v Ljubljani Matej Drobnič, župan MOL Zoran Janković in novi rektor Univerze v Ljubljani prof. dr. Igor Papič.

V študijskem letu 2017/2018 je na Univerzo v Ljubljani vpisanih več kot 35.000 študentov, med njimi okoli 8.000 brucev.

Ti so imeli sinoči pozdravno zabavo na Kongresnem trgu, kjer so nastopili Artifex, Nipke, Cubana Ljubljana, AFS Franceta Marolta, Nika Zorjan, BQL in Dekliški pevski zbor Pedagoške fakultete Univerze v Ljubljani, bruci pa so na stojnicah na trgu tudi lahko pridobivali dodatne informacije o študiju in obštudijskih dejavnostih.


K. S., (Foto: BoBo in Marko Delbello Ocepek)
Fotogalerija:

Novice


Grem volit!: predsedniška kampanja, ki je pustila komike hladne

Tina Maze: Fotografija Lindsey Vonn je še vedno na hladilniku

Stand-up postaja kompleksnejši - priča so Brade in ventrilokvizem

Tanja Žagar rodila dečka Karla