Heidi Montag in Spencer Pratt zibata - sicer ne "Speidija", pač pa Gunnerja Stona

Par sta že desetletje

Zvezdnika MTV-jevega resničnostnega šova The Hills, Heidi Montag in Spencer Pratt, sta postala starša. Rodil se jima je sin, ki sta ga poimenovala Gunner Stone.

02. oktober 2017 ob 15:47
Los Angeles - MMC RTV SLO
Chris Pratt in Heidi Montag sta postala starša. Foto: Reuters

"Heidi in Spencer sta ob 15.06 postala ponosna starša zdravega sina. Ob rojstvu je tehtal tri kilograme in je bil velik 48 centimetrov, ima modre oči in svetle lase," je uradne podatke v nedeljo popoldne sporočil tiskovni predstavnik para.

Da pričakujeta otroka, sta igralca sporočila aprila letos, avgusta pa povedala, da sta se končno uskladila glede imena zanj. Heidi je bila navdušena, a Pratt je potožil, da se mu zdi premalo izvirno. "Jaz sem glasoval za Speidi. Vsaj za srednje ime!" je postregel s skovanko iz njunih imen.

Montagova se je s Prattom začela sestajati na snemanju omenjenega resničnostnega šova, v okviru katerega se je par leta 2008 tudi poročil. Tabloidi so vmes že poročali o njuni ločitvi, vendar jima je nazadnje le uspelo zgladiti spore.

Par, željan medijske pozornosti, je sicer izdal tudi skupno knjigo z zgovornim naslovom Kako biti slaven (How to Be Famous: Our Guide to Looking the Part, Playing the Press, and Becoming a Tabloid Fixture).


T. H.

Iz sveta znanih


Prva transseksualka v središču Playboya

Bar Refaeli se je še drugič razveselila deklice

Harvey Weinstein trdi, da se dogodkov spomni drugače kot Lupita Nyong'o

Shia LeBeouf na sojenju za julijsko aretacijo priznal krivdo