Moda

Foto: Helen Mirren in Jane Fonda kot manekenki sredi Elizejskih poljan

Pariški teden mode je v polnem teku
M. Z.|01.10.2017 ob 21:20
Pariz - MMC RTV SLO, Reuters
72-letna ljubljenka občinstva je svojo nalogo na modni stezi opravila odlično. Foto: Reuters

Elizejske poljane so se spremenile v modno stezo, po kateri so se sprehodili številni znani obrazi. Najbolj sta navdušili Jane Fonda in Helen Mirren.

Pariški teden mode skupaj z londonskim, milanskim in newyorškim velja za enega izmed "velikih štirih" dogodkov, ki spadajo v sam vrh svetovne modne scene. Obiskovalci modnega tedna, ki pravkar poteka v francoski prestolnici, so bili letos priča še posebej nenavadni in posebni modni reviji.

Francosko kozmetično podjetje L'Oreal je namreč v sklopu pariškega tedna mode v modno stezo spremenilo kar Elizejske poljane, ki veljajo za najznamenitejšo avenijo v mestu.

Dogodek pa ni bil poseben samo zaradi neposredne bližine Slavoloka zmage, ampak tudi zato, ker so se po modni brvi na eni izmed najznamenitejših ulic na svetu sprehodili številni znani obrazi iz sveta mode, oblačila priznanih modnih oblikovalcev pa sta med drugimi predstavili tudi legendarni igralki Jane Fonda in Helen Mirren.

Oblačila je prispevalo več modnih hiš, dogodek pa je poleg modnih poznavalcev pritegnil tudi množico turistov in drugih mimoidočih. Pariški teden mode bo sicer trajal do 3. oktobra.

Več si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.


Jane Fonda Foto: Reuters
Helen Mirren Foto: EPA
Elizejske poljane so se spremenile v modno stezo.
Jane Fonda
angleška pevka Cheryl
Winnie Harlow Foto: Reuters
Barbara Palvin
Irina Shayk Foto: Reuters
Thylane Blondeau Foto: Reuters
Doutzen Kroes Foto: Reuters
Jane Fonda Foto: EPA

Moda






Več rezultatov iskanja