Moda

Vse oči so uprte v ... Meghan Markle

Evolucija igralkinega modnega sloga
K. K.|24.09.2017 ob 18:47
Toronto - MMC RTV SLO
36-letna zvezdnica serije Suits vzbuja pozornost tudi na račun svojega modnega sloga. Foto: Reuters

Pozornost na tako imenovanih igrah nepremagljivih ali neosvojenih (Invictus games) v Torontu je ob odprtju pritegnila tudi spremljevalka princa Harryja Meghan Markle, ki ni smela sedeti ob svojem izbrancu.

Medtem ko je princ Harry sedel ob prvi dami Združenih držav Amerike Melanii Trump, je njegova izbranka sedela 18 sedežev stran ob prijatelju Markusu Andersonu (ta jo je lani predstavil princu). Toda igralka, ki je znana tudi po svoji dobrodelnosti, je vzbujala pozornost predvsem zaradi svoje izbire oblačil.

Tokrat se je odločila za temno vijoličasto krilo iz sifona in ujemajočo se jakno. Sproščena, a vseeno elegantna oblačila so po mnenju modnih strokovnjakov dokaz, da igralka kljub vezi s članom britanske kraljeve družine nima namena, da bi spremenila svoj modni slog.

Toda Marklova je od novice, da se sestaja s princem Harryjem, postala najbolj iskana igralka na spletu. Prav tako pa je postala prava modna ikona. "Meghan učinek" je sprožil kar 67-odstotno povečanje iskanja pajkic iz veganskega usnja, potem ko jih je nosila za intervju v reviji Good Housekeeping.

Obleko blagovne znamke Aritzia, ki jo je Marklova nosila na odprtju iger in stane dobrih 150 evrov, boste zaman iskali na spletu, saj je na voljo samo še v drugih barvah - preostale so razprodane. Marklova je v preteklosti pogosto posegala po kosih iz kolekcij blagovnih znamk Aritzia in Mackage.

Predvsem oblačila znamke Mackage veljajo za zelo elegantna, a funkcionalna. V intervjuju za revijo Vanity Fair je potrdila, da ima precej raznolik modni okus - med drugim je na avdiciji za vlogo v seriji Suits nosila črno obleko iz trgovine H&M.


Meghan Markle je na odprtju sedela 18 sedežev stran od svojega izbranca princa Harryja. Foto: Reuters

Moda


Več rezultatov iskanja