Zanimivosti

Zvezdnik Borussie prodaja lamborghinija za skoraj 280.000 evrov

Pierre-Emerick Aubameyang ljubitelj hitrih avtomobilov
D. S.|13.12.2017 ob 19:35
Dortmund - MMC RTV SLO, STA
Pierre-Emerick Aubameyang je znan kot velik ljubitelj hitrih avtomobilov, ki jih rad označi s svojim značilnim logotipom strele. Foto: EPA

Zvezdnik Borussie iz Dortmunda, Pierre-Emerick Aubameyang, ki je znan kot veliki ljubitelj hitrih avtomobilov, prodaja enega izmed svojih jeklenih konjičkov.

279.980 evrov zahteva 28-letni napadalec Borussie in reprezentance Gabona za srebrni Lamborghini Aventador. Tega krasi logotip strele, s katero nogometaš označi vse svoje avtomobile.

Aubameyangov jekleni konjiček, ki doseže najvišjo hitrost 350 kilometrov na uro, se je po poročanju nemškega dnevnika Bild znašel pri prodajalcu avtomobilov v Dormagenu blizu Kölna.

Aubameyanga, ki je v tej sezoni na 14 tekmah za Borussio zadel 12-krat, je njegov klub prejšnji mesec kaznoval, ker je zamudil na trening. Potem si ga je privoščil nekdanji nemški reprezentant Olaf Thon, ki je Gaboncu sporočil: "Z nekom, ki vozi tako hiter avtomobil in zamudi na trening, je nekaj narobe."

Aubameyang se sicer s svojim klubom veseli prekinitve črnega niza. Včeraj so z 2:0 ugnali Mainz, kar je prva zmaga črno-rumenih v Bundesligi po 30. septembru. Več o včerajšnji tekmi si lahko preberete tukaj.


Zanimivosti


Več rezultatov iskanja