Arhiv

ISKALNIK

SEKCIJE

Označi vse Odznači vse
Od: Do:
Način iskanja:
Iskane besede:
Slovenija Svet
Evropska unija Evropske volitve
Gospodarstvo Kultura
Šport Črna kronika
Zdravje Okolje
Znanost in tehnologija Ture avanture
Zabava Pregled tedna
Arhiv novic
Mlajši člani morajo za obstanek dvakrat zmagati Slovenska košarkarska reprezentanca je na evropskem prvenstvu do 20 let na Kreti po podaljšku klonila pred Črno goro. Zdaj jo čaka srdit boj za obstanek.
Policija prevzela nadzor nad spletnima tržnicama na temnem medmrežju Ameriški in evropski policisti so sporočili, da so po obsežni mednarodni preiskavi zaprli dva izmed največjih spletnih trgov na temnem medmrežju, poznanih po preprodaji mamil, orožja, škodljivih ...
O. J. Simpson pogojno na prostost Nekdanjemu zvezdniku ameriškega nogometa O. J. Simpsonu so po devetih letih zapora odredili pogojni izpust. Zapor v zvezni državi Nevada bo lahko zapustil oktobra.
Umrl Chester Bennington, pevec skupine Linkin Park V starosti 41 let je umrl Chester Bennington, najbolj znan kot pevec zasedbe Linkin Park, mrliški ogledniki sumijo na samomor.
Josep Maria Bartomeu Praktično nemogoče je, da nekdo plača Neymarjevo odkupno klavzulo, ki je 222 milijonov evrov, ne da bi kršil pravila finančnega fair playa.
Odbojkarski spektakel na Kongresnem trgu, slovenska aduta Pokeršnik in Zemljak Kongresni trg v Ljubljani ima te dni spremenjeno podobo. Na njem stojita igrišči za odbojko, začel se je namreč mednarodni turnir v odbojki na mivki, ki ga prireja Evropska odbojkarska zveza.
ECB (pričakovano) ohranja stanje: obrestna mera ostaja nespremenjena Svet Evropske centralne banke (ECB) na seji v Frankfurtu pričakovano ni spreminjal monetarne politike.
West Ham na koncu le ujel Chicarita Angleški prvoligaš West Ham se je na koncu le okrepil z 29-letnim mehiškim napadalcem Javierjem Hernandezom - Chicaritom, ki je bil nazadnje član Bayerja.
Poljski sejm znova sprejel sporno reformo vrhovnega sodišča Spodnji dom poljskega parlamenta je vnovič potrdil sporni zakon, ki spreminja delovanje vrhovnega sodišča. Zakon mora znova potrditi še senat oz. zgornji dom parlamenta.
Panionios tudi drugič ugnal Gorico Nogometaši Gorice so tudi drugič izgubili z grškim Panioniosom (2:3) in se tako poslavljajo od evropskih tekmovanj.
Britanci branijo Riharda III. pred Shakespearovim "blatenjem" Protestniki so Veliki Britaniji (neuspešno) skušali preprečiti že razprodano uprizoritev Shakespearove tragedije Rihard III., češ da je "blatenje kralja" na točni lokaciji, kjer je vladar pokopan, ...
Vlada popustila, Štrukelj zadovoljen Vodja pogajalske skupine konfederacije sindikatov javnega sektorja Branimir Štrukelj je zadovoljen z odločitvijo vlade, s katero je privolila v sindikalni predlog za odpravo plačnih anomalij pri ...
Cary Grant Vsi mi govorijo, da sem imel neznansko zanimivo življenje, ampak včasih se mi zdi, da vse skupaj ni bilo nič drugega kot želodčne motnje in zaverovanost vase.
Reprezentančni napadalec Pem okrepil Jeseničane Hokejske državne prvake z Jesenic je okrepil 21-letni reprezentančni napadalec Nik Pem. Trenerju Jesenic Gabru Glaviču je uspelo prepričati Pema, otroka Jesenic, da se vrne v Podmežaklo.
HBO-jev adut za čas po Igri prestolov: kontroverzna serija Confederate Avtorja HBO-jeve orjaške fantazijsko-srednjeveške uspešnice Igra prestolov sta za kabelsko televizijo ustvarila novo serijo.
Venezuela: 24-urna stavka v protest proti Maduru Opozicija je k 24-urni stavki pozvala, ko se je izkazalo, da so skoraj vsi Venezuelci, ki so se udeležili nedeljskega referenduma, glasovali proti ustavnim spremembam, ki jih predlaga vlada.
Požar pri Novem mestu pod nadzorom Gasilcem je požar v podružnici za predelavo odpadkov podjetja Ekosistemi v Zalogu pri Novem mestu uspelo omejiti znotraj obrata.
Kršitev protokola: kraljičin komolec ni ostal nedotaknjen Kanadski generalni guverner David Johnston se je kraljici Elizabeti II. opravičil za protokolarni spodrsljaj in pojasnil, da je bila za neljubo napako kriva spolzka preproga.
Pogajanja za brexit: razhajanje EU-ja in Velike Britanije glede pravic državljanov Evropska unija in britanski pogajalci se tudi po končanem drugem krogu pogajanj o brexitu le delno strinjajo o najbolj perečih vprašanjih: pravicah državljanov, finančni poravnavi in meji z Irsko.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo