Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Andrej Šavko

Novice Naj bodo župani in občinski svetniki naš prvi zgled

21.11.2022

Volitev se je včeraj udeležila manj kot polovica volilnih upravičencev. Volilna udeležba je bila tako še nižja kot pred štirimi leti. Zakaj se ljudje ne odpravijo na volišča?

Novice Kaj bo naredil Logar?

14.11.2022

Slovenija je prvič dobila predsednico države. K temu je pripomogla volilna udeležba, ki je bila višja kot v prvem krogu, in nova mobilizacija volilcev, ki že vsaj 15 let volijo proti stranki SDS in njenemu predsedniku.

Zgodbe Že od malega sem si želel organizirati velik koncert

03.08.2022

Danijela in Danijel Koradin se že dve desetletji ukvarjata z organizacijo koncertov. To poletje imata spet veliko dela, saj so ljudje dogodke očitno zelo pogrešali. Z nami sta delila zanimivosti, ki se zgodijo ne samo na odru, ampak tudi za njim.

Zgodbe Župnik Primož Krečič: Koprske orgle že privabljajo turiste

12.05.2022

Ko je prišel na prvo kaplansko mesto v Koper, je med drugim prevzel poslanstvo zborovodje pri stolnem zboru. Z ekipo zanesenjakov je poskrbel, da orgle, ki so nekoč bile nameščene v züriški dvorani Tonhalle, danes veličastno zvenijo v stolni cerkvi.

Novice Kdo so zmagovalci in kdo poraženci volitev?

25.04.2022

Tudi letošnje volitve so bile volitve za Janeza Janšo in proti njemu. Za razliko od vseh minulih pa so tokratne na volišča pritegnile bistveno več ljudi, kar je bilo tudi odločilno.

Novice V ospredju naj ne bo drugačnost, ampak edinstvenost

22.02.2022

Predstavniki civilne iniciative, ki nasprotujejo selitvi stanovalcev socialnovarstvenega zavoda Dom na Krasu v njihovo domače okolje, v pismu med drugim navajajo, da novih sosedov ne želijo, ker v kraju ni policijske postaje.

Zgodbe Odvetnik Janez Starman: "Brez konfliktov ni napredka."

27.10.2021

Naš gost je bil koprski odvetnik Janez Starman, novi predsednik Odvetniške zbornice Slovenije, prvi, ki ne prihaja z območja Ljubljane. Kakšna je vloga zbornice, kakšen je položaj odvetnika v naši družbi in kako gleda na aktualne dogodke pri nas?

Zgodbe Vlada bi se lažje borila z virusom, če bi se nekaterim drugim bitkam izognila

15.09.2021

Pred praznikom vrnitve Primorske k matični domovini smo se o aktualnih vprašanjih pogovarjali s predsednikom države, Borutom Pahorjem.

Zgodbe Vse najboljše, Slovenija

25.06.2021

Ob 30. obletnici samostojne Slovenije programi Radia Slovenija pripravljamo bogate vsebine.  Prisluhnite lahko spominskim oddajam in intervjujem s posamezniki, ki so zaznamovali trideset let države, ter akterji osamosvojitvenih dni.

Novice Hiša mladih v Ajdovščini povezuje že 10 let

18.06.2021

Sprva klub, ki je skrbel predvsem za mladino, se je prelevil v središče, kjer povezujejo kulturo, šport, socialne in izobraževalne vsebine, nezanemarljiva je tudi turistična ponudba z mladinskim hotelom.

Šport Andreja Leški že gleda proti Parizu 2024

14.06.2021

Judoistka Andreja Leški je na svetovnem prvenstvu v Budimpešti osvojila srebrno kolajno v kategoriji do 63 kilogramov in s tem največji uspeh v karieri.

Zgodbe Knjiga o slepoti, ki videčim odpira oči

12.06.2021

Roman o slepi gimnazijki, ki se na pragu svoje mladosti sooča z izzivi in s stiskami, ki jih prinaša slepota, razkriva marsikatero izkušnjo avtoričinega doživljanja sveta in slepote. Delo ima tudi izobraževalni značaj.

Stran 1 od 145
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov