Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Andrej Šavko

Glasba Ughi: "Tartini je bil genij, ki je violino izkoristil v vseh njenih razsežnostih."

05.08.2020

Portorož je bil deležen izjemnega glasbenega dogodka, ki ga je pripravila občina Piran ob 250-letnici smrti skladatelja Giuseppeja Tartinija. Nastopil je sloviti italijanski violinist Uto Ughi z rimskim komornim orkestrom I Filarmonici di Roma.

Zgodbe Z vlakom in s kolesom ob Soči

05.08.2020

Soška kolesarska pot je gotovo ena najlepših pri nas. Tik ob mogočni reki nas pelje mimo zanimivih naravnih znamenitosti in krajev z bogato zgodovino: od Mosta na Soči, mimo Avč in Kanala, prek Plav in Solkana do mesta vrtnic.

Novice Največji izziv Splošne bolnišnice Izola ostaja kader v zdravstveni negi

05.08.2020

Splošna bolnišnica Izola na polovici leta posluje ustaljeno. Beleži presežek, a z upoštevanjem proračunskih sredstev, ki jih še ni prejela. Realizacija je slabša od načrtovane, glavna tema na včerajšnji seji sveta zavoda pa je bilo pomanjkanje kadra.

Novice Na mejo prihajajo italijanski vojaki

05.08.2020

Italija naj bi na mejo s Slovenijo v kratkem poslala vojaške okrepitve, toda samo v funkciji zastraševanja tihotapcev z migranti. Tako je potrdila slovenska senatorka v rimskem parlamentu po obisku pri italijanski notranji ministrici Luciani Lamorgese.

Novice V Novi Gorici pripravil protikoronski paket za obrtnike in gostince

03.08.2020

Protikoronski paket bo težak 200.000 evrov. Namenjen bo dvema kategorijama, in sicer obrtnikom za sofinanciranje začetnih in razširjenih dejavnosti ter gostincem v obliki povrnjene odškodnine za uporabo letnih vrtov.

Novice Začenjajo se sodne počitnice; letos zgolj 14 dni

03.08.2020

Sodne počitnice bodo letos trajale le dva tedna namesto enega meseca. Sodišča v tem času ne bodo vročala sodnih pisanj, procesni roki ne bodo tekli.

Novice Na Soči bodo postavili nove varnostne oznake

31.07.2020

Tragična nesreča desetletnega dečka, ki je v začetku tedna utonil v reki Soči, je zganila različne institucije, da so se na pobudo novogoriškega župana Klemna Miklaviča usedli za skupno mizo.

Novice O prenočitvah Pivčeve v Izoli tudi KPK

31.07.2020

Opozicijske stranke so do domnevnih ravnanj Pivčeve kritične, pričakujejo tudi ukrepanje predsednika vlade. Vodja poslancev DeSUS-a Franc Jurša: "Če navedbe držijo, potem bo to zelo težak nahrbtnik predsednice pri njenem nadaljnjem vodenju stranke."

Šport V prvi ligi kar po novem trije primorski klubi

30.07.2020

Goriški nogometaši bodo ponovno igrali v prvi ligi. V Kranju so kar s 5:0 dobili povratno kvalifikacijsko tekmo in se s skupnih 6:1 vrnili med elito. Veselje ob odpira tudi številna vprašanja, kako naprej.

Kultura Do prihodnje srede v Novi Gorici brezplačni letni kino

29.07.2020

V ospredju bo avtorski film - tako domač kot mednarodni. S kratkimi filmi mlajših režiserjev bodo pogledali v prihodnost, poklonili pa se bodo tudi zgodovini sedme umetnosti. Projekcijam bodo sledili pogovori z ustvarjalci.

Glasba Začenja se deveti festival Glasbe sveta – Musiche del mondo

29.07.2020

Kulturni dom v Gorici in grad Kromberk v Novi Gorici bosta letos prizorišči festivala etno in jazz glasbe. Kljub nekaterim zapletom organizatorji napovedujejo kakovosten niz šestih glasbenih večerov.

Glasba Festival Sajeta letos drugačen

29.07.2020

V Tolminu se začenja 21. kreativni tabor Sajeta, eden najbolj samosvojih festivalov na domačem festivalskem prizorišču. Zaradi koronavirusa bo tokrat izveden v več etapah in ne na običajnem prizorišču, tolminskem Sotočju.

Stran 13 od 145
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov