Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Andrej Šavko

Kotiček za jeziček Vejica pred 'in zato'

04.03.2021

»Vse sem se naučila, in zato me na izpitu ni strah.«

Glasba Harmonika je vir veselja in zabave

04.03.2021

13-letni Dejan Derenčin si je z brezhibnimi in muzikalnimi izvedbami priigral zlato priznanje državnega tekmovanja Temsig. O nadaljnjem študiju harmonike še ne razmišlja, je pa prepričan, da v njegovem življenju brez harmonike ne bo veselja.

Kultura Živel strip, živela animacija

26.02.2021

V galeriji Meduza v Kopru je na ogled razstava stripov in ilustracij Tihi dialogi, ki spremlja letošnji natečaj Živel strip, Živela animacija in je namenjen mladim iz Slovenije in Furlanije Julijske krajine, ki v tem projektu sodelujeta že šestnajst let.

Novice Je za povečanje okužb v Obalno-kraški regiji kriv angleški sev?

26.02.2021

Številke dnevnih okužb v Obalno-kraški regiji so še naprej visoke. V Kopru so v četrtek potrdili 55 novih okužb, v Izoli in Piranu 15. Od sobote je zato prepovedano zbiranje ljudi ter prehod v regijo in iz nje.

Novice Italijanska gledališča leto po zaprtju opozorila nase s prižigom luči

23.02.2021

Združenje za prireditve ocenjuje, da je bila lani izguba pri prodaji kart več kot 70 odstotna. Samo gledališča beležijo 142 milijonov evrov primanjkljaja. Pobudi so se pridružila tudi tržaška gledališča.

Novice Bertošani proti terminalu za 300 tovornjakov na Serminu

23.02.2021

V Bertokih ustanavljajo še eno civilno iniciativo. Krajani pravijo, da niso bili obveščeni, da bo jugovzhodni del obrtno gospodarske cone Srmin namenjen kamionskemu terminalu.

Zgodbe Končno so zaživele tudi učilnice glasbenih šol

12.02.2021

Po dolgem času je, sicer v omejenem obsegu, stekel tudi individualni pouk na glasbenih šolah. Odpirajo jih postopoma, po navodilih ministrstva, v prvem tednu samo za učence prvih in osmih razredov ter maturante umetniških gimnazij.

Novice Gremo lahko v Italijo?

12.02.2021

Kontrolne točke na slovensko - italijanski meji se umikajo. Policisti lahko le še danes ob vrnitvi iz Italije preverijo pogoje za vstop v našo državo. A pozor; pri sosedih se režim vstopanja v državo ne spreminja.

Zgodbe Prešernov trg v Kopru: kjer v zraku diši po krofih in kulturi

10.02.2021

Na Prešernov trg, nekdaj najpomembnejši koprski obodni trg, ki je bil dolga stoletja edini vhod v mesto po kopnem, smo se podali z mikrofonom v roki in odkrivali njegove dolgoletne skrivnosti in znamenitosti.

Novice Štirje ovadeni zaradi nesreče vlaka pri Hrastovljah

03.02.2021

Nesreča tovornega vlaka v bližini železniške postaje Hrastovlje bo mogoče dobila sodni epilog. Kriminalisti so ovadili štiri osebe, odgovorne za nadzorstvo in vzdrževanje pri Slovenskih železnicah. Sumijo jih, da so opustili nadzorstvo v javnem prometu.

Zgodbe Na obisku v nogometnem centru Las Rozas de Madrid

03.02.2021

Španski nacionalni center Las Rozas je pravo malo nogometno mesto. Nekdanji selektor, danes pa direktor španske reprezentance, Venancio Lopez, je Sandija Škvarča povabil na ogled kompleksa.

Glasba S trobento vsako leto večji koraki

04.02.2021

12-letna Špela Babnik iz Boninov že šesto leto obiskuje koprsko glasbeno šolo in sedmi razred Osnovne šole Elvire Vatovec v Pradah, ob tem pa rada igra tenis in veliko bere. Uveljavlja se kot solistka, igra pa še v pihalnem orkestru in big bandu.

Stran 5 od 145
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov