Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Anita Urbančič

Zgodbe Flirrt: Življenje je luštno, ampak tudi zahtevno

19.05.2021

Easy je v studiu Hendrix gostil skupino Flirrt, ki zabava, ustvarja, se razvija, redno izdaja novo glasbo in veliko nastopa že četrt stoletja.

Pesem tedna Če najdeva se kdaj

17.05.2021

anika horvat

Konfeti Higher Power

16.05.2021

Higher Power

Novice Italijani sproščajo ukrepe za turiste

15.05.2021

Italija po 15. maju odpira vrata tujim turistom, za potovanje pa se bodo lažje odločili tudi Italijani, saj petdnevna karantena ob vstopu oziroma povratku v državo, ne bo več obvezna.

Novice Prenovljene table 'Varujmo morje' prenašajo pomembno sporočilo

13.05.2021

Ob zaključku foruma Strategije Evropske unije za jadransko-jonsko regijo (EUSAIR) in zaključku slovenskega predsedovanja jadransko-jonski pobudi so včeraj v Portorožu predstavili prenovljene table Varujmo morje.

Novice V Izoli spet 'Ruba sz moje njive'

13.05.2021

V Izoli je zaživela tržnica 'Ruba sz moje njive', ki deluje v okviru projekta Kilometer nič. Prijavili so se trije lokalni pridelovalci zelenjave in sadja, na četrti stojnici pa bo mogoče občasno kupiti tudi druge domače izdelke.

Glasba Evropa je vedno aktualna tema, tudi v glasbi

12.05.2021

Dinamitke so Alenka Godec, Simona Franko in Damjana Golavšek. V času, ko se bližata 30-letnica samostojne Slovenije in predsedovanje Slovenije Evropski uniji, se predstavljajo z novo skladbo 'Evropa, Evropa'.

Glasba Glasba jo navdihuje, zgodovina in politika pa učita

13.05.2021

Harfistka Neža Morgan je odkritosrčna, bistra, zvedava in ukaželjna devetošolka, ki nadvse ljubi glasbo, obenem pa njeno zanimanje vzbujajo tudi druge veje umetnosti ter zgodovina in celo … politika.

Glasba Leonart: Spoznali smo, kaj vse zmoremo

12.05.2021

Iz Maribora so se k nam pripeljali fantje iz pop-rock zasedbe Leonart‌, ki ‌igra‌jo ‌avtorsko‌ ‌glasbo‌ ‌s‌ ‌slovenskimi‌ ‌besedili.‌

Zgodbe Ta konec tedna vrhunec cvetenja v vrtu burbonk

12.05.2021

Nekaj posebnega so razgledi, ki jih nudi vrt burbonk frančiškanskega samostana na Kostanjevici, kjer Goriško društvo ljubiteljev vrtnic v tem času postavi na ogled posebno zbirko, ki je nastala leta 2003. Predstavil nam jo je Edi Prošt.

Novice Zaključuje se forum Evropske strategije za jadransko-jonsko regijo

12.05.2021

Danes se zaključuje šesti forum Evropske strategije za jadransko-jonsko regijo, ki letos poteka pod sloganom Na obalah skupnega morja. S tem se zaključuje tudi slovensko predsedovanje tej pobudi.

Zgodbe Urša Žorž: Mladi vidijo izkrivljeno podobo sveta

11.05.2021

Mladim od 25. do 30. leta starosti je namenjen spletni dogodek 'Noben me ne razume', ki ga organizira Urša Žorž iz podjetja Eventio in je nanj povabila sama znana imena.

Stran 11 od 121
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov