Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Brigita Mohorič

Novice Začenja se Letni kino Minoriti v Mariboru

24.07.2020

Letni kino Minoriti,v Mariboru bo do 19. avgusta 12 nagrajenih celovečernih filmov in ob nedeljah dopoldne otroško matinejo. Na tribuni mariborskega lutkovnega gledališča bo upoštevanju varovalnih ukrepov lahko filme spremljalo le 140 gledalcev.

Novice Spoznavanje mestnih spomenikov s kolesom

23.07.2020

Umetnostna galerija Maribor tudi v letošnjem poletju ob četrtkih popoldne organizira brezplačna kolesarska vodstva po Mariboru, na katerih udeleženci odkrivajo zanimive kulturne in umetniške spomenike v Mariboru.

Novice "Počitnice v galeriji" v UGM

21.07.2020

V Umetnostni galeriji Maribor tudi v času poletnih počitnic organizirajo ustvarjalne delavnice za otroke, kjer lahko najmlajši na njim privlačen in zabaven način spoznavajo likovno umetnost, ustvarjajo in se družijo.

Novice Na Ptuju na ogled sodobna zvočna umetnost

17.07.2020

18. mednarodni Festival sodobne umetnosti Art Stays Ptuju do nedelje ponuja obiskovalcem odprtja številnih razstav priznanih tujih umetnikov, vrstijo se performensi, koncerti in pogovori ter sprehodi s sodelujočimi.

Novice »Virus in družbeno dogajanje« na slikah Jasne Kozar

18.07.2020

Večerni utrip v Mariboru bo nocoj ob 20. uri sooblikovalo tudi odprtje razstave likovnih del slikarke Jasne Kozar. V času karantene in po njej je umetnica veliko slikala, izbor del iz bogate serije pa postavlja na ogled v svoji galeriji na Lentu.

Novice 18. Poletna muzejska noč vabi med 18. uro in polnočjo

20.06.2020

18. poletna noč nocoj med 18. uro in polnočjo znova vabi ljubitelje kulture in umetnosti in tiste, ki redko zaidejo v kulturne ustanove. Tudi v Mariboru muzeji in galerije do polnoči brezplačno odpirajo vrata in priprapravljo privlačen program.

Novice 30 let Galerije Media Nox v Mariboru

18.06.2020

Mariborska Galerija Media Nox, ki daje razstavni prostor na voljo mladim ustvarjalnim avtorjem s področja vizualne umetnosti in kustosom, praznuje 30-letnico delovanja.

Novice Drugi del festivala Slovenski dnevi knjige v Mariboru v živo z obiskovalci

19.06.2020

Mariboru se s tradicionalnim knjižnim sejmom na Grajskem trgu začenja drugi del 23. literarnega festivala Dnevi slovenske knjige. Festival bo 24. junija ponudil srečanja slovenskimi literati, razstave, koncerte in druge dogodke.

Novice Pohabljene sanje Metke Kavčič v Minoritski cerkvi

18.06.2020

V Minoritski cerkvi v Mariboru bodo ob 18. uri odprli razstavo z naslovom Pohabljene sanje, mariborske kiparke Metke Kavčič. Velika kovinska skulptura je najnovejše umetniško delo Kavčičeve, ki letos praznuje 20-letnico samostojne umetniške poti.

Novice Kipar Marijan Mirt prejemnik priznanja Riharda Jakopiča

11.06.2020

Med letošnjimi prejemniki priznanja Riharda Jakopiča, pomembne nagrade na področju likovno–vizualne umetnosti v Sloveniji, je tudi akademski kipar Marijan Mirt iz Maribora. Priznanje bo dobil za intenzivno kiparsko delo v zadnjih petih letih.

Novice Skupinska razstava novih članov DLUM-a

10.06.2020

V galeriji DLUM je na ogled skupinska razstava treh novih članov društva – slikarjev Špele Kobal in Milana Ketiša in fotografinje Maje Šivec. Vsi trije živijo in ustvarjajo v Mariboru in se predstavljajo z najnovejšimi deli, nastalimi v času osame.

Novice Razstava » Hej, kje si zdaj ? » v UGM Studio

05.06.2020

V razstavišču Studio Umetnostne galerije Maribor bodo nocoj ob 20. uri odprli razstavo Hej, kje si zdaj ? Gre za avtorski projekt štirih mladih ustvarjalcev iz Ljubljane, ki raziskujejo prostor kot pomembno komponento bivanja sodobne družbe.

Stran 12 od 16
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov