Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Brigita Mohorič

Novice 10 let programa Živa dvorišča v Mariboru

03.06.2020

Ekipa društva Hiša iz Maribora, ki pripravlja program Živa dvorišča, vabi z javnim pozivom ustvarjalce v Mariboru in njegovi okolici, naj sodelujejo v jubilejnem, 10. programu. Prijave sprejemajo do 7. junija Živa dovrišča naj bi oživela konec junija.

Novice SNG MB 9. junija znova odpira vrata

02.06.2020

Mariborsko gledališče v torek, 9. junija znova odpira dvorane. Upoštevajoč varnostne ukrepe bodo zmanjšali število sedežev v vseh dvoranah in poskrbeli za varnost obiskovalcev in gledaliških ustvarjalcev. Uvajajo vavčerje, unovčljive do leta 2021.

Novice Pregledna razstava kiparke Metke Kavčič v Galeriji Velenje

27.05.2020

Mariborska kiparka Metka Kavčič letos praznuje 20-letnico samostojnega umetniškega ustvarjanja. Njen bogat opus je do 13. junija na ogled v galeriji v Velenju.

Novice Akcija za kulturo tudi v Mariboru

26.05.2020

Popoldanski Akciji za kulturo, s katero so slovenski prekarni kulturniki v Ljubljani zahtevali, naj se minister za kulturo takoj začne pogovarjati z njimi o reševanju kulturnega sektorja in samozaposlenih v kulturi, so se pridružili tudi v Mariboru.

Novice Jože Šubic razstavlja v mariborski Kibeli

25.05.2020

V mariborski Kibeli je na ogled razstava ženskih figur z naslovom »Glorious Twelfth - Lov na žensko ali dvanajst parabol o njenem obstoju« mariborskega kiparja Jožeta Šubica, letošnjega dobitnika nagrade za življenjsko delo ZDSLU.

Novice Razstava Galerija za mir v UGM

15.05.2020

V Umetnostni galeriji Maribor je od danes naprej na ogled razstava Galerija za mir, izbor likovnih del iz bogate zbirke in arhiva Koroške galerije likovnih umetnosti iz Slovenj Gradca.

Novice Gledališke dvorane odprte šele jeseni ?

08.05.2020

Potem ko so knjižnice, knjigarne, muzeji in galerije spet lahko odprli vrata in že sprejemajo obiskovalce, pa četudi v omejenem številu in ob predpisanih varovalnih ukrepih, v gledališčih še vedno ne vedo, kdaj bodo lahko znova uprizarjali predstave.

Novice Slikarka Jasna Kozar zelo aktivna na družbenih omrežjih

29.04.2020

Slikarka Jasna Kozar je v dneh zapovedane osamitve zelo aktivna na spletu in družbenih omrežjih. Veliko slika na temo koronavirusa in svoja dela objavlja na svoji Facebook strani ter žanje velik odziv virtualnega občinstva.

Novice Virtualni pesniški turnir za konec spletnega knjižnega festivala v Mariboru

25.04.2020

Predfestivalsko dogajanje Slovenskih dnevov knjige v Mariboru bo sklenil virtualni 20. pesniški turnir s predstavitvijo izbrane poezije 12 pesnic in pesnikov.

Novice Andrej Brvar osrednji gost spletnega festivala knjig in literature v Mariboru

23.04.2020

Spletni festival Slovenski dnevi knjige v Mariboru se nadaljuje s predstavitvijo Andreja Brvarja in njegove nove pesniške zbirke Fusnote.

Novice Velik obisk spletnih muzejskih vsebin

21.04.2020

"Obstaja bojazen, da se bodo ljudje ob povečnai spletni ponudbi odvadili osebnih obiskov v muzejih, vendar je stik z muzejskim predmetom in kustosom pomembna prednost muzejev," pravi direktorica Muzeja NOB Aleksandra Berberih Slana.

Novice Spletni predfestivalski knjižni dogodki

15.04.2020

23. Slovenski dnevi knjige v Mariboru, knjižni festivalletos zaradi virusne okužbe prestavljajo na junij ali celo na jesen, sporočajo iz MKC, vendar s spletnimi dogodki med 20. in 25. aprilom zaznamujejo svetovni dan knjige.

Stran 13 od 16
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov