Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Dejan Rat

Novice Izzivi okolju prijaznejše elektrifikacije prometa

16.03.2023

Evropski poslanci so potrdili prepoved prodaje avtomobilov z bencinskimi ali dizelskimi motorji od leta 2035, države članice Evropske unije pa so končno odločitev preložile.

Novice »Na tej točki ne moremo vstopati v koalicijo«

14.03.2023

Glavni razlogi, zakaj Gibanje Svoboda ne želi v koalicijo z mariborskih županom so prenapihnjen predlog letošnjega proračuna z izjemno visokim zadolževanjem, napovedane podražitve, ob tem pa še pomanjkanje vrednot kot so: dialog, sodelovanje in poštenost.

Novice Mariborska občina pričakuje potrditev predlogov podražitev

09.03.2023

Mariboru se obeta val podražitev, o predlogih, ki razburjajo javnost, pa bo prihodnji teden odločal mestni svet. Breme dodatnih izdatkov je treba porazdeliti, tudi na občane, pravijo na občini. Ob draginji je velik problem tudi podfinanciranost občine.

Novice Mariborski javni vrtci naj bi se podražili za okrog 38 odstotkov

02.03.2023

Sodeč po gradivu, ki je že na občinski spletni strani, se bodo programi v javnih vrtcih podražili za okrog 38 odstotkov, storitvena pristojbina za čiščenje odpadnih voda za skoraj 30 odstotkov, precej dražji pa naj bi bil tudi prevoz z gondolsko žičnico.

Novice Kako poteka gradnja ogrevalne atletske steze?

28.02.2023

Izvedba prve faze gradnje atletske ogrevalne dvorane na Poljanah zajema izvedbo ogrevalne steze, rekonstrukcijo objekta tribune s spremljevalnimi in funkcijskimi prostori, obnovo kompletne komunalne infrastrukture in izvedbo temeljev za drugo fazo.

Novice Januarske položnice za daljinsko ogrevanje kljub podražitvi znosne

24.02.2023

Z vladno uredbo se je variabilni del cene toplote za gospodinjstva zvišal za 28 odstotkov. Zneski na računih pri anketirancih so višji, a vsi poudarjajo, da na srečo ne tako visoki, kot so sprva napovedovali.

Novice Kljub dobičku bo odvoz odpadkov dražji

23.02.2023

Po neuradnih informacijah je komunalno podjetje lani pridelalo več kot milijon evrov dobička. Del tega naj bi vrnili uporabnikom, kljub temu pa se bodo zneski na položnicah za odvoz odpadkov povišali.

Novice Posode za papir in steklo za 860 gospodinjstev na Studencih

17.02.2023

Individualnim hišam v Mestni četrti Studenci bodo dve dodatni posodi dostavili v februarju, posledično bodo začeli odstranjevati zdajšnje zbiralnice papirja, kartonske in steklene embalaže.

Novice Hrana se draži tudi v letu 2023

16.02.2023

Nakupovalne vrečke vse bolj prazne, kupci opozarjajo tudi na krčenje količine nekaterih izdelkov v embalaži

Novice Prejeli že več kot 2 tisoč aneksov

10.02.2023

Študenti te dni pospešeno oddajajo soglasja, s katerimi se zavezujejo, da bodo v drugi polovici julija začasno odstopili mesto mladim športnikom.

Novice Vse več prošenj za finančno pomoč

09.02.2023

»Ne zadoščajo več prehranski paketi in oblačila«, poudarja predsednik Nadškofijske karitas Maribor Branko Maček. Sekretar OZ Rdečega križa Maribor Metod Dolinšek pa dodaja:»Trikrat več je prošenj za denarno pomoč kot v primerljivem obdobju preteklo leto«.

Novice Za OFEM zagotovljenih 1750 študentskih postelj

27.01.2023

Stanovalci študentskih domov Maribor, ki se bodo v času Olimpijskega festivala evropske mladine začasno izselili, bodo oproščeni plačila najemnine za mesec julij in pol avgusta. Rok za oddajo aneksov o prostovoljni izselitvi podaljšan do 10. februarja.

Stran 4 od 36
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov