Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Dejan Rat

Maribor Dokončanje atletske ogrevalne dvorane s pokrito tribuno se zamika

24.08.2023

Kot pravi mariborski podžupan Samo Peter Medved, so izvajalcem stopili naproti zaradi številnih deževnih dni in prekinitve del za izvedbo Olimpijskega festivala evropske mladine.

Novice V Šentilju ocenjujejo avgustovsko škodo

23.08.2023

Prva prioriteta po neurjih in obilnem deževju je sanacija cestnih povezav, a vseh do začetka šolskega leta ne bodo uspeli vzpostaviti. Sicer pa so prostovoljni gasilci v pol leta opravili 500 intervencij ali skoraj 10 krat več kot lani.

Novice Dva dni pred začetkom OFEM predstavitev slovenske ekipe

21.07.2023

V Mariboru urejajo zadnje podrobnosti pred začetkom Olimpijskega festivala evropske mladine. Nekatere reprezentance so že v mestu ob Dravi, večina pa pride jutri.

Novice Rancarji iz Malečnika ogorčeni

18.07.2023

Višje sodišče v Mariboru je zavrnilo lani izdano vmesno sodbo Okrajnega sodišča, vezano na tožbo Rancarskega društva Malečnik proti Verbundu zaradi škode, ki jo je društvo utrpelo v poplavah novembra 2012. Verbundu pa mora plačati 105.000 evrov stroškov.

Novice V Mariboru višje cene parkiranja

16.07.2023

V skladu s potrdijo mestni svetnikov na junijski seji bo od ponedeljka, 17.julija, dražje parkiranje na parkirnih površinah mariborske občine. V petek, 21.julija, pa stopi v veljavo tudi širitev bele cone.

Novice Atletska ogrevalna steza in tribuna bosta, sicer v okrnjeni obliki, nared

07.07.2023

Le nekajmesečna gradnja atletske ogrevalne steze in nove tribune bi morala biti končana do ponedeljka, 10. julija, a do začetka atletskih tekmovanj zaradi poznega začetka, neugodnega vremena in zahtevne gradnje objekt ne bo povsem dokončan.

Novice Za domačine (pre)drago, za turiste sprejemljivo

05.07.2023

Mariborčani menijo, da se je večina stvari podražila tudi do 30 odstotkov, turisti pa izpostavljajo, da so cene sprejemljive in nižje kot v njihovi državi.

Novice Na Kopah in Treh kraljih delajo s polno paro

03.07.2023

Na Pohorju morajo do sredine novembra končati naložbe, ki bodo obogatile ponudbo v vseh letnih časih. Z nepovratnimi sredstvi gradijo smučarsko infrastrukturo, kolesarske in lokostrelske poligone, adrenalinske parke in plezalne stene.

Novice Uporabniki drog so vse mlajši

26.06.2023

Število uporabnikov, ki hodijo k nam, se že nekaj let ne spreminja, pravi odgovorna za strokovno vodenje programa za preprečevanje in obravnavo zasvojenosti pri NIJZ Maribor Vanja Žmak, skrbi pa znižanje starostne meje na 12 let.

Novice Podaljšek Ceste proletarskih brigad naj bi predali namenu do 30. avgusta

21.06.2023

Arheološka dela naj bi se po izpeljanem javnem razpisu po več mesecih mirovanja nadaljevala prihodnji teden, kar pa bo – ne glede na prejšnje trditve – vplivalo na končanje del na glavni trasi.

Novice Gradnja ogrevalne atletske steze in tribune dražja za milijon evrov

20.06.2023

Ker gre za precejšnje odstopanje od prvotne vrednosti, razliko pa bo morala pokriti mariborska občina, bo o tem razpravljal tudi mestni svet.

Novice Prva faza obnove Mariborskega otoka naj bi bila končana do konca šolskega leta

05.06.2023

Kopanje bo dražje. Dnevna karta bo stala 6,5 evra, prej 5, mladina in upokojenci pa bodo morali odšteti 50 centov več oziroma 4,5 evra.

Stran 4 od 38
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov