Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Dejan Rat

Novice Posode za papir in steklo za 860 gospodinjstev na Studencih

17.02.2023

Individualnim hišam v Mestni četrti Studenci bodo dve dodatni posodi dostavili v februarju, posledično bodo začeli odstranjevati zdajšnje zbiralnice papirja, kartonske in steklene embalaže.

Novice Hrana se draži tudi v letu 2023

16.02.2023

Nakupovalne vrečke vse bolj prazne, kupci opozarjajo tudi na krčenje količine nekaterih izdelkov v embalaži

Novice Prejeli že več kot 2 tisoč aneksov

10.02.2023

Študenti te dni pospešeno oddajajo soglasja, s katerimi se zavezujejo, da bodo v drugi polovici julija začasno odstopili mesto mladim športnikom.

Novice Vse več prošenj za finančno pomoč

09.02.2023

»Ne zadoščajo več prehranski paketi in oblačila«, poudarja predsednik Nadškofijske karitas Maribor Branko Maček. Sekretar OZ Rdečega križa Maribor Metod Dolinšek pa dodaja:»Trikrat več je prošenj za denarno pomoč kot v primerljivem obdobju preteklo leto«.

Novice Za OFEM zagotovljenih 1750 študentskih postelj

27.01.2023

Stanovalci študentskih domov Maribor, ki se bodo v času Olimpijskega festivala evropske mladine začasno izselili, bodo oproščeni plačila najemnine za mesec julij in pol avgusta. Rok za oddajo aneksov o prostovoljni izselitvi podaljšan do 10. februarja.

Novice Višja minimalna plača bo porušila plačni sistem v podjetjih

13.01.2023

Podjetniki in obrtniki so pričakovali, da bo dvig minimalne plače v višini letne inflacije, 12-odstotno povišanje pa bo porušilo plačni sistem znotraj podjetij.

Novice Poslovne težave tiskanih medijev rešujejo na plečih zaposlenih

12.01.2023

Odgovorni na Večeru dokončne odločitve o tem, kdo bo izgubil službo še niso sprejeli. Krčenje kadra je sicer aktualno tudi v drugih tiskanih medijih, kjer pa so v ospredju mehkejše metode.

Novice Težave poslovnih subjektov zaradi obnove Lenta

13.12.2022

Občinski projekt, ki bo spremenil podobo obrežja Drave, povzroča veliko težav tamkajšnjim obrtnikom, branjevcem in gostincem. Zaradi ukinitve parkirnih prostorov v bližini tržnice je kupcev vse manj, promet pa je po začetku projekta precej upadel.

Novice Prazne študentske postelje nujne za izvedbo OFEM

07.12.2022

Maribor bo od 23. do 29. julija gostil Olimpijski festival evropske mladine, mlade športnike pa bodo organizatorji nastanili le s pomočjo mariborskih študentskih domov. Ka pomeni, da se bo morala večina študentov poleti za 14 dni začasno izseliti.

Novice Saša Arsenovič za široko koalicijo

05.12.2022

Novi-stari župan obljublja tudi več dialoga, med kratkoročnimi cilji pa dokončanje številnih projektov in uspešno izvedbo Olimpijskega festivala evropske mladine. Dolgoročno pa še digitalizacijo, pravilno stanovanjsko gradnjo in pospešeno sanacijo cest.

Novice Na Areškem Pohorju se začenja smučarska sezona

25.11.2022

Potem ko je v minulih dneh zapadlo približno pol metra snega, je upravljalec smučišč – podjetje Marprom – uredil nekaj prog, obratovale pa bodo tri vlečnice. Odprli so tudi sankaško progo na Belviju.

Novice Prva faza obnove Langerjeve vile

24.11.2022

Prvo fazo del naj bi končali kmalu, za drugo pa pripravljajo projektno dokumentacijo za celovito obnovo v skladu z zahtevami zavoda za varstvo kulturne dediščine.

Stran 7 od 38
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov