Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Dejan Rat

Novice V okviru nadgradnje železniške proge Maribor – Šentilj preboj predora Pekel

18.08.2022

Preboj poldrugi kilometer dolgega predora Pekel je velik korak h končni izvedbi zadnjega 3,7 kilometra dolgega odseka, izkop pa je potekal po novi avstrijski metodi.

Novice Z izdatno državno pomočjo do novosti na Pohorju

13.07.2022

Eden izmed izstopajočih projektov je Modernizacija žičniških naprav in gradnja outdoor centra Maribor – Areh. Soglasje za sofinanciranje sta dobila tudi Hiša Denk in RTC Jakec Trije kralji.

Novice Nogometno igrišče z umetno travo v Dupleku bo nared avgusta

08.07.2022

534 tisoč evrov vredna novost – gre za prvo igrišče z umetno travo v občini Duplek - bo dopolnila tamkajšnji športni park, slavnostna otvoritev v začetku septembra.

Novice Več kot 500 pripomb na novi prostorski akt MOM

04.07.2022

V nedeljo se je iztekel rok za oddajo pripomb na predlog novega prostorskega akta Mestne občine Maribor, po prvih podatkih jih je bilo podanih več kot 500. Pristojni jih bodo preučili in pripravili odgovore.

Novice V nedeljo bo končno zaživel Mariborski otok

01.07.2022

Kopališče Pristan bo v soboto zvečer začasno zaprlo vrata, v nedeljo pa bo končno zaživelo edino letno kopališče v drugem največjem slovenskem mestu.

Novice Danes na Pohorju tekma v krosu, v mestu pa cestna dirka

26.06.2022

Izjemno zanimivo je tudi v centru mesta, saj Maribor gosti tudi državno prvenstvo v cestni dirki. Osrednji dogodek - dirka članov - se bo začela ob 14.30. Od slovenske elitne osmerice bodo na startu Domen Novak, Matevž Govekar, Jan Polanc in Luka Mezgec.

Novice Na Pohorju odstranjujejo štore in ravnajo teren

26.06.2022

Delavci Marproma nadaljujejo dela za ureditev rezervne proge, kar je eden predpogojev FIS za vrnitev najboljših smučark v Maribor. Trenutno poteka tudi zbiranje ponudb za ureditev vse potrebne infrastrukture.

Novice Od gneče do pomanjkanja goriva

20.06.2022

Dopoldne smo obiskali tri črpalke v neposredni bližini Pekrske gorce. Ena je zaradi pomanjkanja bencina in dizelskega goriva samevala, na preostalih dveh pa so se vile kolone čakajočih.

Novice Ob draginji pomembna načrtna poraba

17.06.2022

Vse višji stroški občutno načenjajo družinske proračune, zato je pred novimi jesenskimi podražitvami pomembna načrtna poraba in aktivno iskanje alternativ.

Novice Mariborski vodovod predlaga podražitev vodarine

10.06.2022

Položnice za vodo v Mariboru bodo zaradi visokih cen elektrike dražje za 17,9 odstotka, v 15 okoliških občinah pa predvidevajo predlogi, ki jih morajo potrditi občinski sveti, še višjo podražitev.

Novice Ukrepanje zoper draginjo ena od prednostnih nalog nove vlade

02.06.2022

Ena od prednostnih nalog nove vlade je ukrepanje zoper prehransko in energetsko draginjo. Pričakovanja državljanov so precejšnja, saj se izdelki in energenti dražijo iz meseca v mesec.

Novice Opozorilna stavka na RTV Slovenija

23.05.2022

Med ključnimi zahtevami stavke tudi dogovor o kadrovski politiki, pogajanja o dvigu najnižjih plač in vzpostavitev socialnega dialoga. Pogajanja o uresničitvi stavkovnih zahtev se bodo začela v prihodnjih dneh.

Stran 9 od 38
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov