Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zastoji na cestah

Avtorji Natalija Sinkovič

Novice V Slovenski Bistrici primanjkuje najemnih stanovanj

06.10.2020

Čeprav v Slovenski Bistrici primanjkuje neprofitnih najemnih stanovanj, občina ne načrtuje gradnje novih, pojasnjuje direktor občinske uprave Branko Žnidar.

Novice Impolovo polletno poslovno poročilo dobro

02.10.2020

Slovenskobistriški Impol je kljub krizi, ki je posledica pandemije covida-19, posloval uspešno, čeprav je v primerjavi s preteklim letom njihov čisti dobiček kar trikrat nižji. 

Novice Odvzem brisa za covid-19 tudi v Slovenski Bistrici

24.09.2020

Odslej občanom Slovenske Bistrice ne bo več treba na testiranje na okužbo s covid-19 v Maribor. Pri Zdravstvenem domu v Slovenski Bistrici so namreč vzpostavili t. i. drive in točko za odvzem brisa.

Novice Parada učenja danes v Slovenski Bistrici

08.09.2020

V okviru Tednov vseživljenjskega učenja, ki od 4. septembra do 9. oktobra potekajo po vsej Sloveniji, bodo danes  v 14  mestih po vsej Sloveniji, pripravili že 25. Parado učenja. To bo letos med 9.30 in 20. uro pripravila tudi  Ljudska univerza Slovenska

Novice V enem tednu že dvakrat gorelo na isti lokaciji

02.09.2020

Že prejšnji teden, točneje 25. avgusta, je zagorelo ostrešje bloka v Kolodvorski ulici v Slovenski Bistrici. Požar se je včeraj, nekaj minut po polnoči ponovil, zato obstaja sum, da gre za namerne požige.

Novice V. d. bistriškega RIC-a je Tomaž Repnik

28.07.2020

Na zadnji redni seji občinskega sveta v Slovenski Bistrici so imenovali Tomaža Repnika za v. d. direktorja Razvojno-informacijskega centra, potem ko je to mesto zapustila Monika Kirbiš Rojs, ki je postala sekretarka na ministrstvu za razvoj in evropsko ko

Novice Destinacija Pohorje 365 predstavlja tudi Slov. Bistrico

24.07.2020

Destinacija Pohorje 365 je turistična ponudba celotnega Pohorja. Prednost take skupne turistične ponudbe občin, ki jih povezuje Pohorje, je, da si lahko gostje doživetja kreirajo sami – pojasnjuje Jana Jeglič iz Turistično-informativnega centra Slovenska

Novice KS Šmartno na Pohorju kmalu z novimi prostori

23.07.2020

V kratkem se bo Krajevna skupnost Šmartno na Pohorju lotila obnove prostorov bivše pošte, ki jih je lani za 36 000 evrov odkupila od Pošte Slovenije. Doslej je KS razpolagala z 20 m2 veliko pisarno, skupaj z njo in novimi prostori pa jih bo imela 85 m2.

Novice Širokopasovno omrežje na Šmartno na Pohorju

14.07.2020

Vzpostavitev optičnega omrežja pomeni za odmaknjena in podeželska območja pomemben razvojni preboj. Zato se na Šmartnem na Pohorju zelo veselijo, da bo optično omrežje v kratkem doseglo tudi njihove kraje.

Novice Minister Vrtovec v Slov. Bistrici

08.07.2020

Na delovnem obisku v Slovenski Bistrici se je danes mudil minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec. S sodelavci se je sestal z županom dr. Ivanom Žagarjem.

Novice Prvi maturantje smeri metalurški tehnik

08.07.2020

Pred štirimi leti je Srednja šola Slovenska Bistrica ponovno vzpostavila srednješolski program metalurški tehnik.

Novice Ukrepi ob ponovnem pojavu okužb v Slov. Bistrici

06.07.2020

Število okuženih z novim koronavirusom je v zadnjih dneh močno poskočilo tudi v Slovenski Bistrici. 6 obolelih je pristojne spodbudilo, da so uvedli nekatere ukrepe. 

Stran 4 od 23
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov