Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Robert Kaurin

Tenis Nadalova popolna priprava za vrnitev na pariški vrh

25.05.2017

Kot nesporni favorit prihaja Rafael Nadal na drugi turnir za grand slam sezone v Parizu, toda zadnja preizkušnja v Rimu je odprla nekaj vprašanj in groženj v Špančevem pohodu na deseti Roland Garros.

Košarka Sagadin: Dončić je fenomen, a stavim na Fenerbahče

18.05.2017

Luka Dončić je pred najtežjim izpitom kariere. 18-letni mladenič bo v petek v kotlu Carigrada pred milijonskim TV-avditorijem morda ključen člen Reala v boju proti Fenerbahčeju Željka Obradovića.

Hokej Črn uvod v končnico za kanadske klube

13.04.2017

Le hokejistom Pittsburgha je uspelo na uvodnih petih tekmah končnice Lige NHL ubraniti prednost domačega ledu. Pingvini so s 3:1 premagali Columbus in uspešno začeli obrambo naslo va.

Preostali športi Garcia po letih frustracij osvojil Wimbledon v golfu

10.04.2017

Če povlečemo teniško paralelo, je španski golfist Sergio Garcia, podobno kot nekoč Goran Ivanišević, že obupal, da bo kdaj koli osvojil enega izmed štirih največjih turnirjev na svetu.

Košarka Westbrookov žig pod kandidaturo za MVP-ja sezone

10.04.2017

Russell Westbrook je kandidaturo za MVP-ja sezone v Ligi NBA podkrepil z rekordnim 42. trojnim dvojčkom v sezoni in z zmagovito trojko ob zvoku sirene, s katero je končal upe Denverja na konč nico.

Košarka Video: Dončić znova osupnil košarkarsko Evropo

09.04.2017

Podaja izza hrbta, po kateri je Othello Hunter zabil žogo skozi obroč, je ena izmed najlepših to sezono v Evropi. Za nameček je dosegel osebni rekord po številu skokov in rekordni indeks.

Kolesarstvo Najhitrejši severni pekel v zgodovini v roke olimpijskega prvaka

09.04.2017

Belgijec Greg Van Avermaet je zmagovalec najtežje enodnevne kolesarske klasike Pariz-Roubaix, potem ko je bil v ciljnem šprintu na velodromu hitrejši od Čeha Zdeneka Štybara in Nizozemca S ebastiana ...

Preostali športi Osnutek zakona o športu sprožil burno razpravo

10.03.2016

Zakon o športu je v veljavi od leta 1998 in ob njegovi polnoletnosti je na obzorju nov. Predlog je v javnosti naletel na številne ostre kritike in bo šel še enkrat v javno obravnavo.

Košarka Kot Wilt in Shaq - 59 točk Anthonyja Davisa

22.02.2016

Center New Orleansa Anthony Davis je postal najmlajši igralec v zgodovini Lige NBA, ki j e dosegel 59 točk. Dodal je še 20 skokov in Pelikane popeljal do zmage nad Detroitom s 111:106.

Citat za prebrat Mitja Petkovšek

06.10.2015

V tem trenutku se ne morem načuditi, kako je lepo, ko greš lahko popoldne z otročki, se z njimi igraš, ko greš lahko dopoldne namesto na trening z očetom po kost anj, z mamico na kavico v Namo.

Citat za prebrat Luis Enrique

15.08.2015

Je vrnitev možna? To je bil le prvi polčas. Če je kdo sposoben narediti preobrat, je to Barcelona. Prevzemam odgovornost za poraz.

Zimski športi Do torka cenejše vstopnice za Planico

13.03.2015

Prireditelji poletov v Planici konec prihodnjega tedna pričakujejo izjemen obisk, saj so v predprodaji prodali za tretjino več vstopnic kot pred dvema letoma.

Stran 9 od 13
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov