Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Škamperle Tjaša

Novice Protimigrantski izgredi italijanske stranke CasaPound v Furlaniji-Julijski krajini

07.08.2020

Predstavniki italijanske stranke CasaPound so pred dnevi po Furlaniji-Julijski krajini polepili plakate s protimigrantsko vsebino. To je povzročilo razburjenje tudi v Gorici, kjer se v zadnjem času večkrat soočajo z nestrpnostjo.

Novice Neuradno: rezultati prvega vzorčenja vode iz vodovoda v Anhovem slabi

07.08.2020

V Anhovem še naprej velja prepoved uporabe vode iz vodovodnega omrežja. Do onesnaženja je prišlo pred dvema tednoma, ko je v omrežje vdrla voda iz čistilne naprave družbe Eternit Slovenija. Napako so po zagotovilih odgovornih v podjetju odpravili.

Novice Izolska občina odgovorila KPK

06.08.2020

Izolska občina je odgovorila na zahtevo Komisije za preprečevanje korupcije in ji poslala dokumentacijo nastanitev ministrice Aleksandre Pivec sredi junija v Izoli. Prijavo sumov nepravilnosti je dobila tudi policija.

Novice Agraria prenovila dve zajetji za namakanje

04.08.2020

Letošnje poletje ni sušno. Kljub temu morajo kmetje pridelek zalivati. V Slovenski Istri ni toliko zajetij, ki bi omogočala namakanje, kot je potreb kmetovalcev. V Kmetijski zadrugi Agraria so pred kratkim obnovili dve zajetji na Purissimi.

Novice Kakšni bodo režim parkiranja in cene v podzemni garaži v Kopru?

02.08.2020

Gradnja garažne hiše na Muzejskem trgu v Kopru se preveša v zaključno fazo, končana bo decembra. Po koncu gradbenih del bo izvajalec pregledal vse prijavljene škode na bližnjih objektih, kjer stanovalci opažajo poškodbe.

Novice Poletnemu dogajanju na Obali dajejo utrip manjše prireditve

02.08.2020

Epidemija novega koronavirusa je največ prilagodljivosti in ustvarjalnosti terjala od organizatorjev javnih prireditev. Obalne občine so se različno odzvale na nove razmere, vse pa povezuje usmerjanje v organizacijo manjših, butičnih dogodkov.

Zgodbe Turistični delavci ob morju zadovoljni, drugje malce manj

01.08.2020

Število nočitev v Istri je primerljivo z lanskim v tem času, nekateri gostinci imajo celo več dela. Pozna se drugačna struktura gostov in način porabe dopustu namenjenega denarja. Na severnem Primorskem pa je, razen v Posočju, obisk občutno manjši.

Zgodbe Izola zasijala ob jubileju navijaške skupine Ribari

31.07.2020

Več kot 300 članov in podpornikov izolskega navijaškega društva Ribari je z žarečo predstavo obeležilo 30 let delovanja društva.

Novice Škofije bodo dobile obvoznico

29.07.2020

V času glavnih del na trasi drugega tira bo na Škofijah vozilo tudi veliko tovornjakov, zato je lokalna skupnost dosegla, da se preuredi priključek s Plavij na glavno cesto. Že zdaj je vidno spremenjen predel ob plavskem potoku.

Novice "Meja je tu umetna, sodelovanje je treba nadgraditi."

29.07.2020

V Gorici že skoraj 60 let deluje Kulturni center Lojze Bratuž, kjer se srečuje slovenska skupnost. Tam gojijo kulturo, šport in ljubiteljsko dejavnost. Čezmejni prostor mora še tesneje sodelovati - je ob obisku poudaril novogoriški župan Klemen Miklavič.

Novice Lupin leščurjev ne odnašajte domov

27.07.2020

Ob slovenski obali so konec tedna opazili večje število naplavljenih leščurjev. Za pojav naj ne bi bil kriv parazit, ki na drugi strani Tržaškega zaliva že povzroča množično umiranje leščurjev.

Novice V Piranu je čutiti poletni utrip, gostov je bistveno manj kot lani

26.07.2020

Največ turističnih bonov je bilo uporabljenih v piranski občini, natančneje v portoroških hotelih. Tamkajšnje plaže so polne. Preverili pa smo, koliko domačih gostov se odloči še za obisk bližnjega Pirana.

Stran 5 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov