Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Škamperle Tjaša

Novice Dostopne poti do drugega tira ne bodo končane v načrtovanem roku

24.07.2020

Večji del dostopnih poti do trase bodočega drugega tira je končanih, a najbolj zahteven del - pred dolino Glinščice še ne. Za zamudo je krivo nepričakovano drsenje terena in dodatna dela. O zahtevku za aneks še ni odločeno.

Novice Bo tretji vhod v pristanišče vendarle razbremenil koprsko mestno jedro številnih tovornjakov?

24.07.2020

Luka gradi tretji vhod v pristanišče. Ko bo zgrajen, bodo skozenj lahko zapeljali tovornjaki kar z bertoške vpadnice. Ob njem bo tudi zunanje parkirišče, česar zdaj pri dveh vhodih ni.

Novice Hotel Delfin kupil sosednje zemljišče, predsednik ZDUS ni navdušen

24.07.2020

Izolski hotel Delfin se je po številu unovčenih turističnih bonov v prvem mesecu uvrstil na tretje mesto v Sloveniji. Za prihodnje mesece jih ne skrbi, želijo pa si, da bi veljavnost bonov podaljšali še na obdobje, ko je gostov običajno manj.

Novice Storjen še en korak do nove šole na Škofijah

19.07.2020

Krajani Škofij so si v minulih dneh lahko ogledali, kakšno rešitev za novo šolo je na natečaju izbrala komisija in za katero bo koprska občina kmalu začela pridobivati gradbeno dovoljenje. Predviden začetek gradnje je junij prihodnje leto.

Zgodbe Obiskali smo muzejske depoje, zaprte za javnost

19.07.2020

Muzejski predmeti, ki jih ne vidimo na razstavi, se nahajajo v depojih. Ti prostori so za javnost zaprti, v njih veljajo stroga pravila. V depoju Goriškega muzeja v Ajdovščini najdemo več deset tisoč predmetov iz različnih zgodovinskih obdobij.

Novice Velike korporacije skušajo vplivati na to, kam gremo na dopust

18.07.2020

Sodobni turizem usmerja umetna inteligenca. Svetovne korporacije s pomočjo podatkov, ki jih zbirajo priljubljene aplikacije, usmerjajo tokove turistov. S tem se ukvarja tudi podjetje iz Nove Gorice.

Novice Upravni center Koper tudi uradno odprt

17.07.2020

Z obiskom ministra za javno upravo Boštjana Koritnika so v Kopru tudi uradno odprli nov upravni center na Bonifiki, kamor se je v minulih tednih preselilo več kot 300 uslužbencev devetih različnih državnih uradov

Novice Denarja za omilitev vplivov pristanišča ne bo dovolj za vse prijavljene

14.07.2020

Prebivalci koprskega mestnega jedra te dni prejemajo sklepe o tem, ali bodo dobili denar, s katerim bodo lahko omilili emisije pristaniške dejavnosti. Odločitev pričakuje 250 meščanov, ki so se prijavili na občinski razpis.

Novice V planinskih kočah še čakajo uporabnike bonov

05.07.2020

Tujcev zaradi znanih razlogov ni, Slovenci pa se v hribe tradicionalno odpravljajo šele avgusta oziroma septembra. Večjega povpraševanja za unovčevanje bonov v 180ih slovenskih planinskih kočah zato zaenkrat še ni.

Glasba Lea Sirk pleše V krogu

03.07.2020

Lea Sirk pogreša nastope v živo s publiko, zato pa je toliko bolj ustvarjalna v studiu, kjer je nastala nova pesem V krogu.

Novice Kako zagotoviti varnost na plaži?

03.07.2020

Minuli konec tedna so plaže v slovenski Istri pokale po šivih. Pozanimali smo se, kaj upravljalci plaž in občine sploh lahko naredijo, da bo med ljudmi zagotovljena priporočljiva varnostna razdalja.

Novice Nesreča vlaka pred letom dni opozorila: drugi tir je nujen

25.06.2020

Pred letom dni je v predoru v Dolu pred Hrastovljami iztiril vlak, ki je prevažal kerozin. Nesreča je pospešila vnovičen razmislek o novem vodnem viru in pokazala na nujnost nadomestitve dotrajane železniške proge.

Stran 6 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov