Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Škamperle Tjaša

Novice Občine zaradi epidemije pričakujejo povrnitev stroškov

16.05.2020

Uprava za zaščito in reševanje je pozvala občine, naj do danes do 13. ure pošljejo poročila o izdatkih, ki so jih imele zaradi epidemije novega korona virusa. Država bo poskušala pridobiti denar iz evropskega solidarnostnega sklada.

Novice Turistični delavci ob slovenski obali stavijo na domače goste

16.05.2020

Turizem je po razmeroma dobrem začetku leta zaradi epidemije za dobra dva meseca praktično povsem zamrl. Izpada sicer ne bo mogoče nadoknaditi, a so turistični delavci kljub temu odločeni, da iz preostanka leta ob pomoči države izvlečejo kar največ.

Novice V Izoli odslej avtodomi le na zanje določenih parkirnih mestih

16.05.2020

V Izoli so odločeni, da se kaotične razmere zaradi prevelikega števila avtodomov ta konec tedna ne bodo ponovile. Vztrajali bodo pri doslednem upoštevanju cestno-prometnih predpisov in drugih omejitev. Kdor bo ostal brez parkirnega mesta, bo moral drugam.

Zgodbe Dr. Egon Zakrajšek: "Takega šoka še nismo doživeli."

13.05.2020

Dr. Egon Zakrajšek je pred letom, ko je še delal v Ameriški centralni banki, dejal: "Recesija bo in Trump bo zmagal." Takrat o koronavirusu še ni bilo govora. Danes meni: "Zagotovo še vedno drži, da prihaja depresija. Zmaga Trumpa pa ni več samoumevna."

Novice Edini tiskani dnevnik Slovencev v Italiji izhaja že 75 let

13.05.2020

Primorski dnevnik je nastal 13. maja 1945 v osvobojenem Trstu kot naslednik Partizanskega dnevnika in skozi desetletja ohranil pomembno povezovalno vlogo za celotno slovensko narodno skupnost. Danes bralce nagovarja tudi v spletni izdaji.

Novice Prvi dan tudi prazni avtobusi

11.05.2020

Po osmih tednih je znova stekel tudi avtobusni potniški promet. Ker nekateri zaposleni še čakajo na delo od doma, šolajoči se otroci in mladostniki pa so še doma, danes avtobusni prevozniki niso imeli težav s prezasedenostjo.

Novice Bera češenj kljub pozebi, burji in suši dobra

08.05.2020

Brici so veliko češenj prodali na tradicionalnem prazniku češenj in drugih prireditvah, ki pa jih letos ne bo. Zato vabijo potrošnike, naj se oglasijo na njihovih kmetijah.

Novice Novo državno podjetje za pilotažo začelo z delom

08.05.2020

Danes je začelo delati novo državno podjetje za pomorsko pilotažo. V podjetju Piloti, ki je to dejavnost opravljalo več kot 20 let, še vedno vztrajajo, da je vlada Marjana Šarca pred meseci sprejela neustavno uredbo.

Novice Milan Mandarić prodal pol Toncityja

05.05.2020

Milan Mandarić je prodal polovico zemljišča podjetju Elta Aca Kabanice, ki pa tam ne bo mogel graditi, če koprska občina ne bo spremenila namembnosti. V času nekdanjega župana Borisa Popoviča si je namreč občina na zasebnem zemljišču zamislila park.

Novice Življenje se počasi vrača na mestne ulice

04.05.2020

Ob umirjanju epidemije se rahljajo številni omejevalni ukrepi. Med drugim so vrata znova odprle knjižnice, cerkve, manjše trgovine, kozmetični in frizerski saloni. V nekaterih primorskih mestih smo preverili, kako so se na odprtje pripravili gostinci.

Novice Številne prireditve v koprski občini odpovedane

03.05.2020

Mestna občina Koper je že odpovedala slovesnosti in prireditve, ki bi se morale zgoditi v prihodnjih mesecih in pri katerih bi bila organizator ali soorganizator. Razpis za prireditve v drugem delu leta je odprt še nekaj dni.

Šport Za športnike se "odpira" tudi morje

25.04.2020

Rahljanja ukrepov za zajezitev epidemije se veselijo tudi mnogi športniki, ki se vračajo na treninge. Med tistimi, ki se lahko ponovno posvetijo svoji panogi, so tudi jadralci v enosedih.

Stran 9 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov