Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Vesna Martinec

Novice Odprt hotelski in gostinski del, kmalu tudi odprtje wellnessa

03.11.2022

"Za pet zvezdic si ne bomo več prizadevali," pravijo v vodstvu prenovljenega hotela Habakuk, ki mu želijo vrniti nekdanji sloves. Še vedno poteka obnova lepotnega centra in dvoran za skvoš, sledila bo obnova zunanjega bazena.

Novice "Za nakup v vozičku prej 65, danes 90 evrov"

02.11.2022

Pri Rdečem križu je poskočilo predvsem število prošenj za finančno pomoč, saj ljudem zaradi višjih stroškov za hrano zmanjkuje sredstev za poravnavo položnic.

Novice V letih 2020 in 2021 nobenega potrjenega primera gripe, letos že tisoč

28.10.2022

Strokovnjaki pričakujejo zgodnejši začetek in hujšo sezono gripe. Cepljenje je zato še bolj priporočljivo in tudi letos brezplačno.

Novice Prvi odseki slovenskogoriške kolesarske mreže že prihodnji mesec

21.10.2022

V celoti bo mreža zgrajena do prihodnjega poletja. V prihodnjem tednu se bodo dela začela še na preostalih treh odsekih v Občinah Pesnica, Sveti Jurij in Benedikt.

Novice Kako bo vlada preprečila drastično podražitev domov za starejše?

19.10.2022

Zaradi draginje tudi upokojenci od vlada pričakujejo ukrepe, ki bi jim olajšali preživetje. Med drugim si želijo predčasno uskladitev pokojnin in pokritje višjih stroškov v domovih za starejše, s čimer bi preprečili drastično podražitev oskrbnin.

Novice Cene oskrbnin v domovih v nebo

07.10.2022

Z oktobrom so oskrbnino za 15 odstotkov že podražili v Domu starejših občanov Tezno. Novembra bodo sledili tudi drugi domovi. Vrstijo se opozorila, da stanovalci tako visokega dviga ne bodo mogli pokrivati in se bodo selili domov.

Novice Začetek cepljenja proti omikronu, v Mariboru pozitivnih kar 70 odstotkov testov

13.09.2022

Včeraj je bilo pri nas potrjenih 3483 okužb s koronavirusom, kar je največ po 28. marcu. Največ okužb je med osnovnošolci – 23 odstotkov primerov je bilo potrjenih v starostni skupini od 5 do 14 let.

Novice Fizioterapevtov odločno premalo

08.09.2022

Fizioterapevtke štajerskih domov so svoje dovolj vitalne in mobilne stanovalce danes peljale na pohod do Trikotne jase. Starostniki se zavedajo pozitivnih učinkov gibanja in so hvaležni za domsko fizioterapijo.

Novice Inštitut zanika neprimeren odnos do invalidov

01.09.2022

Posneli smo izpovedi več invalidnih oseb o nesramnem in žaljivem odnosu izvedencev komisije, ki na domovih ocenjuje upravičenost do socialne asistence.

Novice "Asistenta ne dobite. Umivajte se enkrat tedensko."

31.08.2022

Na Inštitutu za socialno varstvo neprimeren odnos do invalidov odločno zavračajo. Na pristojnem ministrstvu ga ne komentirajo.

Novice Invalidom krčijo ali celo jemljejo osebno asistenco

30.08.2022

Slepemu Bojanu Berglezu so po poslabšanju zdravja število ur asistence zmanjšali s 60 na 40 na teden. Zakaj? Na pristojnem ministrstvu pojasnjujejo, da število ur pomoči zmanjšajo, ko ugotovijo, da jih je bilo s prvo odločbo upravičencu dodeljenih preveč.

Novice Kolesa MBajk z rekordno izposojo

04.08.2022

Edina težava, na katero občasno naletijo uporabniki, je polna ali povsem prazna posamezna postaja. Kolesa med njimi sicer premeščajo s kombijem.

Stran 7 od 31
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov