Črna kronika - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Črna kronika - Arhiv
Prehitevanje usodno za motorista v Prekmurju V nedeljo ob 12.20 se je v občini Moravske Toplice zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 64-letni voznik motornega kolesa iz Šalamencev.
Pestra noč za gasilce in reševalce zaradi požarov v stanovanjskih objektih Gasilci so imeli v soboto in ponoči precej dela z gašenjem požarov v stanovanjskih hišah. Reševalci pa so oskrbeli več poškodovanih in enega človeka odpeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico.
Se je v Portorožu zgodil mafijski strelski obračun? V sinočnjem incidentu na osrednji portoroški plaži, ko je neznanec začel nenadoma streljati na skupino mlajših moških in 38-letnika huje ranil, naj bi šlo po neuradnih virih za mafijski obračun.
Streljanje v Portorožu: 38-letni moški v kritičnem stanju, prepeljali so ga v UKC Ljubljana Okoli 19.30 je bil v streljanju v Portorožu hudo poškodovan 38-letni moški, ki je v kritičnem stanju. Iz izolske bolnišnice so ga prepeljali v UKC Ljubljana.
Višje sodišče Kryžanowskemu potrdilo obsodilno sodbo Tik pred zastaranjem je višje sodišče pritrdilo sodbi prvostopenjskega sodišča, da je nekdanji šef Petrola Marko Kryžanowski zlorabil notranje informacije pri nakupu delnic družbe.
Višje sodišče naj bi v primeru jeseniške deklice zavrnilo pritožbe Višje sodišče v Ljubljani je po informacijah obrambe potrdilo sodbo Okrožnega sodišča v Kranju in zavrnilo pritožbe zagovornikov Sande Alibabić in Mirzana Jakupija v primeru jeseniške deklice.
Stefanu Cakiću za uboj Gašperja Tiča osem let in pol zapora Okrožno sodišče v Ljubljani je odločilo, da je Stefan Cakić kriv uboja igralca Gašperja Tiča, in ga obsodilo na osem let in pol zapora. Tožilstvo je zanj sicer zahtevalo 12 let zaporne kazni.
Tihotapec devetih prebežnikov iz Turčije v priporu Koprski kriminalisti so na zaslišanje privedli 43-letnega državljana Kosova, ki so ga že v soboto zvečer bistriški policisti ustavili pri prevozu devetih ilegalnih prebežnikov, državljanov Turčije.
V prometni nesreči je umrl 19-letni motorist Na Cesti Dolomitskega odreda v Ljubljani se je v sredo zvečer zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 19-letni motorist.
14 let in pol kazni za uboj in povzročanje splošne nevarnosti Okrožno sodišče v Ljubljani je odločilo, da je Bojan Kajfež, ki je 17. aprila lani streljal na 38-letnico in jo ubil, kriv uboja in povzročitve splošne nevarnosti, ter mu izreklo skupno 14 let in ...
Izsiljeval prednost, avtomobil odbilo v starejšo žensko, ki je umrla V Murski Soboti se je popoldne zgodila prometna nesreča, v kateri je voznik avtomobila izsiljeval prednost, za posledicami nesreče pa je umrla 85-letna ženska.
UKC nekrivdno odpustil korupcije osumljenega Smiljića Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana je odpustil Uroša Smiljića, ki so ga oktobra 2016 pridržali zaradi suma korupcijskih kaznivih dejanj, povezanih s preskakovanjem čakalnih vrst v UKC-ju ...
Zaradi nesreče pri delu v Pamečah umrl 31-letni delavec V podjetju v Pamečah pri Slovenj Gradcu se je v ponedeljek zgodila nesreča pri delu, zaradi posledic katere je na kraju nesreče umrl 31-letni delavec.
Cakićev zagovornik: Če bi bil Stefan ženska, bi ga šteli za žrtev Z zaključnimi besedami se je na Okrožnem sodišču v Ljubljani končala glavna obravnava v sojenju Stefanu Cakiću, ki ga obtožnica bremeni uboja igralca Gašperja Tiča.
Uslužbenka, ki naj bi sodišče oškodovala za 80.000 evrov, izgubila službo Uslužbenka okrajnega sodišča v Škofji Loki si je v letih 2012—2017 pridobila za okoli 80.000 evrov protipravne premoženjske koristi.
Izredna odpoved zaposlitve Ivanu Radanu je bila zakonita Vrhovno sodišče je zavrnilo revizijo zoper pravnomočnost sodbe o nezakonitosti izredne odpovedi pogodbe o zaposlitvi Ivanu Radanu, ki mu sodijo zaradi štirih umorov na nevrološki kliniki UKC-ja ...
11 ponesrečencev v trčenju dveh osebnih vozil V trčenju dveh osebnih vozil v soboto ponoči pri Lukovici je bilo poškodovanih 11 ljudi.
Usoden padec s traktorja na Tolminskem Pri Tolminu je v soboto popoldne s traktorja padel 77-letnik, ki je med vožnjo stal na priklopnem drogu. Zaradi hudih poškodb je pozneje umrl.
Video: Objesten pešec stekel pred gasilsko vozilo na nujni vožnji Gorenjski prometni policisti so na podlagi prijave Gasilsko reševalne službe Kranj preverjali nezaslišano dejanje pešca, ki je v nedeljo okoli 21.17 na Polici pri Naklem pri rdeči luči na semaforju ...
Mariborski zdravstveni delavec dopingiral 15-letnika? Mariborsko sodišče je zavrnilo pritožbo obrambe 36-letnega Mariborčana, sicer zdravstvenega delavca na pljučnem oddelku UKC-ja Maribor, ki mu je preiskovalni sodnik zaradi suma prometa z ...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo