Črna kronika - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Črna kronika - Arhiv
V prometni nesreči na Gorenjskem umrla peška Na cesti Tupaliče-Preddvor se je okoli 13. ure zgodila hujša prometna nesreča, v kateri je voznik osebnega vozila zbil peško, ki je po nesreči umrla.
Zalarja in Fišerja ni bilo na sodišče. Zadeva naj bi zastarala februarja. Na novomeškem okrajnem sodišču bi se moralo začeti iz Ljubljane preneseno sojenje proti Alešu Zalarju in Zvonku Fišerju. Na sodišče ju ni bilo. Zadeva naj bi zastarala februarja prihodnje leto.
Zagorelo pod stopniščem bloka v Ljubljani V soboto zvečer je zagorelo v kletnih prostorih bloka na Poljanski cesti v Ljubljani. Večina stanovalcev je hitro zapustila objekt, še pred prihodom gasilcev, ki so požar pogasili.
Zadeva dodatki: 7 zahtev za sodno preiskavo, 2 pravnomočni, 18 ljudi, 18 sumov kaznivih dejanj Specializirano državno tožilstvo, ki preiskuje sum kaznivih dejanj pri izplačevanju dodatka za stalno pripravljenost na fakultetah, je do zdaj vložilo sedem zahtev za sodno preiskavo, dvema je ...
Popovič zaradi nevestnega dela obsojen na pogojno kazen Okrajno sodišče v Postojni je koprskemu županu Borisu Popoviču zaradi nevestnega dela prisodilo pol leta pogojne zaporne kazni s poizkusno dobo enega leta.
Prijeli 22-letnega roparja banke na Zaloški v Ljubljani Nekaj po 9. uri so bili policisti obveščeni o ropu banke na Zaloški cesti v Ljubljani. Po do zdaj znanih podatkih je moški vstopil v poslovalnico in od zaposlene z grožnjami zahteval gotovino.
13 let zapora za uboj partnerja Okrožno sodišče v Ljubljani je Patricijo Cenček obsodilo na 13 let zaporne kazni za uboj partnerja februarja letos. Sodnik je prepričan, da je ravnala naklepno in da je nevarna svojim bližnjim.
Milan Gabor o hekerskem vdoru v NiceHash: Interna kraja kot teorija zarote "Ciljali so na človeka, ki ima popoln dostop, gotovo niso izbrali nekoga, ki skrbi za odnose z javnostjo," je etični heker Milan Gabor za MMC pojasnil, kdo je bil najverjetnejša tarča napada.
Policija: Na prehodu za pešce pijan zbil mladoletni peški V sredo zvečer je voznik v bližini Škofijske gimnazije v Vipavi na prehodu za pešce zbil dve peški.
Spremenjena obtožnica za smrt Gašperja Tiča: uboj, a z zmanjšano prištevnostjo Ljubljansko tožilstvo je v povezavi s smrtjo igralca Gašperja Tiča prejšnji teden na sodišče znova vložilo obtožnico zoper Stefana Cakića - še vedno mu očita uboj, a po določbi kazenskega zakonika, ...
NiceHash: Prizadevamo si za vrnitev bitcoinov Slovenska kriptoborza in družba za rudarjenje kriptovalut NiceHash je potrdila, da so neznanci vdrli v njihovo e-denarnico in ukradli okoli 4.700 bitcoinov, kar nanese okoli 56 milijonov evrov.
Hekerji napadli NiceHash in izpraznili račune uporabnikov Hekerji so izvedli napad na slovensko družbo NiceHash, ki se ukvarja z rudarjenjem s kriptovalutami in po neuradnih informacijah izpraznili račune okoli pol milijona uporabnikom.
Rektor neuspešen s tožbo zaradi razžalitve zoper sindikalistko Rektor Univerze v Mariboru Igor Tičar ni uspel s tožbo zaradi razžalitve zoper sindikalno predstavnico Marijo Javornik Krečič.
Voznico, ki je v Bazovici do smrti povozila peško, so prijeli v Lipici Koprska policijska uprava je v torek zvečer prejela prijavo, da je neznani voznik v Bazovici v Italiji z osebnim avtomobilom povozil neko žensko in pobegnil s kraja nesreče.
36 bomb skril v majonezo in čokolado, ujeli so ga na Gruškovju Mariborski policisti so v soboto na mejnem prehodu Gruškovje zasegli več kosov orožja.
Tožilstvo umaknilo obtožni predlog zoper rektorja primorske univerze Tožilka Polona Veberič je na sojenju rektorju primorske univerze Draganu Marušiču in odvetniku Velimirju Cugmasu umaknila obtožni predlog, saj po njeni oceni ni več utemeljenega suma storitve ...
Umrl udeleženec prometne nesreče pri Benediktu Na cesti med Lenartom in Gornjo Radgono v bližini Benedikta se je okoli 15. ure zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl en človek.
Prijeli lažna policista, ki sta izrekala globe na avtocesti Policisti so prijeli 48-letnega Ljubljančana in 38-letnega moškega iz Slovenskih Konjic, ki sta na primorski cesti ustavljala voznike in ju globila, češ da so vozili prehitro.
Za umor nekdanje partnerice 26 let zapora Na celjskem okrožnem sodišču se je končalo sojenje Zvonetu Laubiču , ki je lani aprila na avtobusni postaji v Celju večkrat zabodel svojo nekdanjo partnerico.
28-letnik ponujal lažne apartmaje na morju, oškodoval najmanj 45 ljudi Šišenski policisti so konec oktobra odvzeli prostost 28-letnemu moškemu iz okolice Ljubljane, ki ga utemeljeno sumijo 45 kaznivih dejanj goljufije.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo