Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Črna kronika - Arhiv

Blok v Novih Jaršah zagorel na balkonu v 6. nadstropju

Vzroka požara stanovanjskega bloka v Novih Jaršah v Ljubljani, ki je popolnoma uničil dve stanovanji, kriminalistom še ni uspelo odkriti, so pa ugotovili, da je zagorelo na enem od balkonov v 6. nadstropju. Ena oseba je še vedno v smrtni nevarnosti.

V Svetem Duhu na Ostrem vrhu v nesreči umrl motorist

V soboto okoli 19. ure se je v Svetem Duhu na Ostrem Vrhu v občini Selnica ob Dravi ponesrečil 63 let star motorist. Kljub hitri nujni medicinski pomoči, tudi s pomočjo helikopterja, je okoli 20. ure podlegel poškodbam.

Sodišče znižalo kazen SDS-u zaradi spornih posojil z 20.000 na 4.200 evrov

Višje sodišče je deloma ugodilo pritožbi stranke SDS v primeru nezakonitega kreditiranja pri založbi Nova obzorja in globo z 20.000 znižalo na 4.200 evrov, predsedniku stranke Janezu Janši pa z 2.000 na 500 evrov.

Gorelo v bloku v Ljubljani, trije stanovalci potrebovali zdravniško pomoč

Ponoči je zagorelo v stanovanjskem bloku na Beblerjevem trgu v Ljubljani. Trije ljudje so poškodovani, eden izmed teh huje, evakuirati pa so morali tudi 93 stanovalcev. Požar so pogasili po 2. uri zjutraj.

Šesterica osumljenih mednarodne preprodaje drog pred preiskovalnim sodnikom

Kriminalisti PU Maribor preiskujejo kazniva dejanja, ki so bila storjena v okviru mednarodne hudodelske združbe, katere osumljenci so se ukvarjali s prevozi drog po vsej Evropi. Pridržali so devet osumljencev, dva osumljenca pa sta že nekaj časa v zaporu.

Deveterica pridržanih v preiskavi trgovine s prepovedanimi drogami

Mariborski kriminalisti so v sodelovanju z drugimi policijskimi upravami po Sloveniji začeli sklepno akcijo v povezavi s preiskovanjem kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog. Opravili so 11 hišnih preiskav, devet ljudi pa so pridržali.

Za napad na jeseniškega brezdomca zakoncema skupno 15 let zapora

Kranjsko okrožno sodišče je Glorio in Franca Kleindiensta spoznalo za kriva kaznivega dejanja povzročitve posebej hude telesne poškodbe in jima za dejanje, ki je vodilo v smrt jeseniškega brezdomca, prisodilo sedem ter osem let in pol zapora.

Huda delovna nesreča: stisnil ga je delovni stroj

V torek popoldne je v Škofji Loki v delovni nesreči umrl moški. Hudo ga je poškodoval stroj za polaganje estrihov.

Razlogov za krivdno rešitev ni bilo, Dars mora plačati Knezu in Skoku

Nadzornikom Darsa se ni uspelo sporazumno raziti z nekdanjo upravo pod vodstvom Matjaža Kneza. Višje sodišče je po treh letih odločilo, da razlogov za krivdno razrešitev ni bilo, zato Knezu in članu uprave Francu Skoku pripada po šest plač odpravnine.

V prometni nesreči na štajerki umrl 42-letni motorist

Na štajerski avtocesti, pred počivališčem Lukovica, se je nekaj pred 18. uro zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 42-letni motorist. Štajerska avtocesta med Krtino in Lukovico proti Celju je bila več ur zaprta.

Sodišče: Za hude posledice pri šestletni Gaji odgovorna porodnišnica

Kranjsko okrožno sodišče je z vmesno sodbo odločilo, da je odškodninski zahtevek šestletne Gaje in njenih staršev proti Bolnišnici za ginekologijo in porodništvo Kranj v celoti utemeljen.

Milko Novič oproščen. Sodnik: Zadeva očitno seže v vrhove pravosodja.

V ponovljenem sojenju Milku Noviču za umor direktorja Kemijskega inštituta Janka Jamnika je sodišče Noviča oprostilo obtožbe umora.

V Divači razstrelili bankomat

V Divači je nekaj minut pred 4. uro zjutraj odjeknila močna eksplozija pri bankomatu. Ob tem se je sprožilo tudi več alarmov.

Vzrok požara v Lenartu še ni znan, policisti preverjajo tudi odgovornost

Preiskava požara, ki je v noči na nedeljo zajel obrat z odpadki v enoti podjetja Salomon v Lenartu, še poteka. Vzrok požara in škoda pa še nista znana.

Tožilstvo spremenilo obtožnico, kemiku Stephanu grozi "le" še do 15 let zapora

Tožilka Petra Vugrinec je spremenila obtožnico zoper Michela Stephana, ki je namesto napeljevanja k umoru obtožen napeljevanja k uboju Janeza Plavca, enega od vodilnih na Kemijskem inštitutu.

Tatovi v trgovinah zamotili prodajalce in kradli iz blagajn

Lendavska in ljutomerska policija iščeta tatove, ki so v trgovinah iz blagajn kradli denar. Marca so imeli kar tri take primere. Policija je zdaj objavila posnetke tatov, ki so jih posnele nadzorne kamere, in prosi za morebitne informacije.

Oropal bencinsko črpalko in ugrabil avto z dvema potnikoma

V nedeljo zvečer je zamaskiran moški najprej z orožjem oropal bencinski servis na Prevaljah, nato pa prisilil naključnega moškega, ki je natakal gorivo, da ga odpelje na želeno lokacijo.

Še en požar v obratu za predelavo odpadkov, tokrat v Lenartu

Ponoči je zagorelo v lenarškem podjetju, ki se ukvarja s skladiščenjem in predelavo odpadkov. Ogenj je zajel veliko halo, v kateri so skladiščili odpadni plastični material.

V prometni nesreči pri Kobaridu umrli trije ljudje

V prometni nesreči, ki se je zgodila okoli 15.30 na glavni cesti med Kobaridom in Starim selom, so trije ljudje umrli, en človek pa je v bolnišnici.

Rotnik, nekdanji direktor Teša, ni priznal krivde

Nekdanji direktor Teša Uroš Rotnik, ki ga tožilstvo bremeni storitve kaznivih dejanj preprečitve dokazovanja in krive ovadbe, ter hrvaški poslovnež Alexander Hrkač, ki je obtožen krive izpovedbe, na predobravnavnem naroku nista priznala krivde.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...