Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Črna kronika - Arhiv

Deskarju na Krvavcu ušla snežna deska, pri njenem iskanju je zgrmel v prepad

Na območju Krvavca se je okoli 13.30 zunaj smučišča smrtno ponesrečil hrvaški deskar na snegu.

Prebežniki obtičali sredi Kolpe

Ponoči so pri poskusu prečkanja mejne Kolpe na skali sredi reke obtičali štirje prebežniki, navajajo na Upravi za zaščito in reševanje.

Kangler vztraja, da se v postopkih zoper njega nenehno pojavljajo kršitve

Franc Kangler je na predobravnavnem naroku na mariborskem okrajnem sodišču, kjer je steklo ponovno sojenje zaradi zaposlitve podžupanje, vztrajal, da so bile v postopkih zoper njega številne kršitve.

Krivcu za smrt visoko noseče Mariborčanke osem let in osem mesecev zapora

Povzročitelj oktobrske hude prometne nesreče na Nasipni ulici v Mariboru, v kateri je umrla 27-letna nosečnica, dva dni pozneje pa tudi njen novorojenček, je bil obsojen na osem let in osem mesecev zapora.

Primere izgube zavesti v savni pod drobnogled vzeli kriminalisti

V prostorih savne enega izmed termalnih centrov na Celjskem so v sredo našli nezavestnega 53-letnika, ker so bili na PU-ju Celje o dveh podobnih primerih obveščeni tudi v preteklih dneh, so se preiskovanja primerov lotili kriminalisti.

Šiško in Lesjak zavrnila obtožbe o ščuvanju k nasilni spremembi ustave

Vodja Gibanja Zedinjena Slovenija Andrej Šiško je na predobravnavnem naroku, ki je potekal na mariborskem sodišču, zanikal obtožbe za kaznivo dejanje ščuvanja k nasilni spremembi ustavne ureditve, soobtoženi Matej Lesjak pa pomoč pri omenjenem dejanju.

V požaru v Spodnji Bačkovi umrli dve osebi, domnevno starejša zakonca

V požaru, ki je okoli 4. ure zjutraj izbruhnil v leseni stanovanjski hiši v Spodnji Bačkovi, sta umrli dve osebi, domnevno gre za zakonca stara 81 in 91 let, ki sta živela v tej hiši. Kriminalisti njuno identiteto še potrjujejo.

Softić obsojen na 26 let zapora

Mariborsko okrožno sodišče je Senadu Softiću, ki je že lani priznal, da je sredi belega dne sredi polnega križišča v Mariboru streljal v avtomobil in v njem ubil domnevnega ženinega prijatelja, izreklo kazen 26 let zapora.

Končane hišne preiskave glede makete drugega tira, osumljeni štirje javni uslužbenci

Ljubljanski kriminalisti so zaključili v torek začete hišne preiskave glede javnega naročila za maketo drugega tira in zbrali dovolj dokazov za nadaljnji kazenski postopek.

Hišne preiskave v zvezi z maketo drugega tira. Štirje osumljenci, pridržan ni bil nihče.

Kriminalisti so preiskovali republiško direkcijo za infrastrukturo v Ljubljani in v Mariboru zaradi sporne makete drugega tira. V preiskavi so osumljeni štirje, pridržan pa ni bil nihče.

Zaradi alkotesta se je nad policisti znesla vsa družina

Ilirskobistriški policisti bodo ovadili 44-letnega moškega, njegovo ženo in mamo zaradi napada na policiste oz. pomoči pri tem. Napad se je zgodil po tem, ko sta policista ustavila 35-letno domačinko, ki se z rezultatom alkotesta ni strinjala.

Osumljena uboja v Postojni naj bi bila tudi sama žrtev nasilja

Petkovega uboja 57-letnega moškega v stanovanjskem bloku v Postojni je osumljena njegova partnerica, 36-letna Postojnčanka.

Letos je na cestah umrlo že 15 ljudi, lani v enakem obdobju pet

Policija je zaradi drastičnega povečanja števila smrtnih žrtev na cestah že poostrila nadzor. Agencija za varnost prometa pa opozarja, da je v vsaki tretji prometni nesreči s smrtnim izidom prisoten alkohol.

Mariborski policisti ustavili vinjenega uslužbenca policije. Neuradno gre za visokega predstavnika.

Prometni policisti so med rutinskim pregledom odredili preizkus alkoholiziranosti uslužbencu policije in mu za 24 ur odvzeli vozniško dovoljenje. Direktor Policijske uprave Maribor pa bo zoper uslužbenca uvedel notranjevarnostni postopek.

Cesto Zagorje‒Trbovlje zasulo 15.000 kubičnih metrov materiala

Na glavno cesto Zagorje‒Trbovlje je v soboto popoldne zgrmelo od 10.000 do 15.000 kubičnih metrov skal, zemlje in dreves ter zasulo okoli 70 metrov ceste. Poškodovanih ni bilo, urejanje ceste pa bo trajalo predvidoma en teden.

Planinka umrla pri sestopu z Grintovca

Dopoldne je pri sestopu z Grintovca s poti zdrsnila planinka in padla čez steno. Zaradi poškodb je umrla na kraju nesreče. Policisti ob tem svarijo pred nevarnimi razmerami v gorah in opozarjajo na uporabo ustrezne opreme.

V Kranju izbruhnil manjši požar v stanovanjskem bloku

Opoldne je zagorelo v zgornjem stanovanju večstanovanjskega objekta v središču Kranja. Požar je izbruhnil v spalnici, nastala je materialna škoda.

V Postojni umorili 57-letnega moškega

Dopoldne so v stanovanjskem bloku v Postojni našli mrtvega 57-letnega moškega. Policisti so na kraju ugotovili, da je moški umrl nasilne smrti. Osumljenca so že pridržali.

74-letna Romunka umrla med prečkanjem primorske avtoceste

Na primorski avtocesti se je pri počivališču na Lomu zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla 74-letna državljanka Romunije.

V hrvaški Istri na meji s Slovenijo našli truplo prebežnika

Na območju kraja Žejane v hrvaški Istri blizu mejnega prehoda Starod so v torek našli truplo mlajšega moškega, domnevno državljana Sudana.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...