Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Črna kronika - Arhiv

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Po napadu na sodnico politiki in sodniki pozivajo k ničelni toleranci do nasilja

Vzrok fizičnega napada na mariborsko okrožno sodnico Danielo Ružič še ni znan, policija pa ga obravnava kot poskus umora. Medtem se vrstijo obsodbe dogodka, tako iz političnih kot sodniških krogov.

Rotnik vztraja, da na finančni upravi ni kradel dokumentov

Na okrožnem sodišču v Celju se je začela glavna obravnava glede tatvine dokumenta z ljubljanske finančne uprave, ki naj bi jo zagrešil Uroš Rotnik. Nekdanji direktor TE Šoštanj še naprej zatrjuje, da je nedolžen.

V Rogaški Slatini umrla 93-letna sopotnica

V Rogaški Slatini se je nekaj pred 14. uro zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Zaradi posledic prometne nesreče je kasneje v bolnišnici umrla 93-letna sopotnica v enem od vozil.

Sodnica, ki so jo brutalno pretepli, ni več v smrtni nevarnosti

Okoli ene ure zjutraj v nedeljo so neznanci pred hišo pričakali in pretepli mariborsko okrožno sodnico. Policija napad intenzivno preiskuje, za zdaj pa še ni znano, ali je povezan s sodničinim delom ali je osebne narave.

Požar v stolpnici na Fužinah v Ljubljani

Okoli 13.45 je zagorelo v stanovanju v eni od stolpnic na Preglovem trgu na Fužinah v Ljubljani. Posredovalo je več gasilskih vozil, policija in reševalci, poškodovan naj bi bil en človek.

Po cesti vijugala s kar štirimi promili alkohola

Kranjski policisti so na podlagi prijave nezanesljive vožnje v soboto obravnavali voznico, ki je po cesti "slalomirala" s kar štirimi promili alkohola.

Planinec zdrsnil po pobočju in umrl

Na poti proti Korošici se je v petek pozno zvečer ponesrečil planinec. Gorski reševalci, ki so ponoči prišli na kraj nesreče, mu niso mogli več pomagati.

Voznik mopeda zapeljal v potok in umrl

V petek zjutraj se je na lokalni cesti Mala Štanga–Jevnica v občini Litija zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 48-letni voznik kolesa z motorjem, ki je s ceste zapeljal v strugo potoka.

Po prvih analizah voda in zrak v okolici Fragmata nista onesnažena

Premier Marjan Šarec, ki si je ogledal pogorišče obrata Fragmata v Podskrajniku pri Cerknici, je ocenil, da je najpomembnejše to, "da so prebivalci na varnem". Pohvalil je delo vseh služb, ki so hitro in učinkovito ukrotile in sanirale prve posledice.

Pošiljka belega prahu na RTV Slovenija

Policisti so bili danes nekaj po 10. uri obveščeni o prejemu sumljive pisemske pošiljke v prostorih Radiotelevizije Slovenija na Kolodvorski ulici v Ljubljani.

Pri Celju zagorelo v delavnici ob gostinskem lokalu

V Trnovljah pri Celju je v delavnici zagorelo osebno vozilo. Kljub hitremu gašenju se je ogenj razširil na celoten objekt, kjer so stanovanjski prostori in gostinski lokal. Objekt je v celoti uničen.

Ponoči zagorelo na deponiji pnevmatik v Rušah

Na deponiji odpadnega materiala v naselju Bezena v občini Ruše je ponoči zagorelo. Zaradi gostega dima prebivalcem v dolini reke Drave med Rušami in Mariborom svetujejo, naj zaprejo okna in ne zračijo stanovanj. Požar je pod nadzorom.

Foto in video: Požar v obratu Fragmat v Podskrajniku pod nadzorom

Okoli 20. ure je v industrijski coni Podskrajnik pri Cerknici zagorel obrat Fragmata. Zagorel je glavni stroj v samem proizvodnem obratu, je povedal župan Cerkice Marko Rupar. Požar je za zdaj pod nadzorom, nihče ni bil poškodovan.

Višje sodišče potrdilo osem let zapora za izkoriščanje spolnega sužnja

Višje sodišče v Ljubljani je Mateju Grozniku potrdilo osem let enotne zaporne kazni zaradi spolne zlorabe slabotne osebe, trgovine z ljudmi, preprodaje in omogočanja uživanja mamil, poskusa povzročitve hude poškodbe.

Ustavno sodišče koroškima dečkoma dodelilo kolizijskega skrbnika

Ustavno sodišče je v postopku obravnave ustavne pritožbe babice glede rejništva dveh vnukov dečkoma dodelilo kolizijskega skrbnika oziroma skrbnika za posebni primer, in sicer zaradi zagotovitve njune pravice do izjave.

69-letni voznik avtobusa zapeljal s ceste in umrl

V prometni nesreči na cesti Luče-Podvolovljek je umrl 69-letni voznik avtobusa, po prvih podatkih je na strmem klancu navzdol v desnem ovinku zapeljal naravnost in zdrsel približno 50 metrov v globino. Kdaj se je nesreča zgodila, ni znano.

V morju pri Šibeniku našli truplo 58-letnega Slovenca

Hrvaške reševalne službe so v torek popoldne v morju pri Šibeniku našle truplo moškega. Potrdili so, da gre za pogrešanega 58-letnega Slovenca, ki so ga iskali od nedelje.

Gasilci pogasili velik požar na Ižanski cesti v Ljubljani

V podjetju Jatis na Ižanski cesti v Ljubljani je nekaj čez 20. uro izbruhnil požar.

Ženska umrla v požaru

Na Žalostni gori nad Mokronogom je v ponedeljek okoli 14.30 prišlo do požara v stanovanjski hiši. Gasilci so med posredovanjem v goreči hiši našli žensko, ki ni kazala znakov življenja.

Motorist umrl v nesreči

Na regionalni cesti v Pesniškem Dvoru pred krožiščem Pesnica se je okoli 6.20 zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen voznik motornega kolesa.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...