Foto:
Foto:

53-letnik je v križišču za naselje Petelinje nenadoma zavil levo in s tem zaprl pot 23-letnemu vozniku iz Trbovelj, ki ga je ravno prehiteval. Kljub zaviranju mu ni uspelo preprečiti trčenja.

Vozilo 53-letnika je po trku začelo prevračati, voznik, ki ni bil privezan z varnostnim pasom, pa je pri tem padel iz njega. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče. Trboveljčan ni utrpel telesnih poškodb.

Pri Podsmrečju umrl 51-letnik
Sinoči okoli 22. ure pa se je na izvozu z avtoceste pri Podsmrečju zgodila prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla, šest pa je ranjenih. 51-letni voznik iz Maribora je vozil osebni avtomobil iz smeri Lukovica proti Blagovici. V desnem nepreglednem ovinku je zapeljal levo in trčil v nasproti vozeči vozili. Mariborčan je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

Umrl tudi 23-letnik
Na lokalni cesti Stara gora - Rožna dolina pa je danes dopoldne v prometni nesreči umrl 23-letni voznik osebnega avtomobila iz Nove Gorice. Voznik je v blagem levem ovinku zapeljal s ceste, se z vozilom prevrnil v strugo potoka in na kraju nesreče umrl.