Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Novice Radia Si

Z evropskim projektom VIPava do ohranjanja ekosistema doline reke Vipava

07.05.2021

V projektu VIPava si prizadevajo ohranjati in izboljšati stanje ogroženih živalskih vrst ter habitatov v Vipavski dolini. VIPava je sofinancirana iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in zajema ukrepe za različne živali in zeleno infrastrukturo.

Evropske nagrade za spodbujanje podjetništva 2021

03.05.2021

Evropska nagrada za spodbujanje podjetništva prepoznava in priznava najbolj uspešne spodbujevalce podjetništva v Evropi.

''Kolesarjenje ob nekdanji železni zavesi'' del poti EuroVelo

23.04.2021

V mesecu februarju se je zaključil evropsko sofinanciran projekt Kolesarjenje ob železni zavesi. Ekipa madžarskih in slovenskih partnerjev je na obmejnem območju med Slovenijo in Madžarsko tri leta in pol vzpostavljala skupno kolesarsko turistično...

S projektom PONI do konkurenčnega podjetništva za zeleno gospodarsko rast

10.04.2021

Evropski sklad za regionalni razvoj in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije tistim s podjetniško idejo ponujata sredstva, s katerimi lahko v 4 mesecih podjetniško idejo pretvorijo v lastno podjetje.

Več

Novice Radia Maribor

S projektom PUD do zanesljivega vajeništva

06.05.2021

Povezovanje teoretičnih vsebin izobraževanja in praktičnega dela je pomembno področje za uvajanje mladih v delovni proces ter njihovo kasnejše zaposlovanje.

Karierno svetovanje je pomembno tudi za dijake srednjih poklicnih šol

29.04.2021

Karierni center Univerze v Mariboru naboru aktivnosti, usposabljanj in projektov za domače študente in diplomante dodaja projekt E-STEPS, s katerim bo nudil podporo tudi dijakom srednjih poklicnih šol.

Najboljši superračunalnik v Sloveniji

22.04.2021

Superračunalniki so najhitrejši in najzmogljivejši računalniki na svetu. Njihovi začetki segajo v sedemdeseta leta prejšnjega stoletja, v devetdesetih so se začeli pojavljati taki z več tisoč procesorji.

Projekt Fair Employment nadaljuje nizanje uspehov

16.04.2021

Ob sicer vedno problematičnih izgubah delovnih mest se včasih ne spomnimo, da mnogi ne morejo narediti niti prvega koraka na svoji karierni poti. Na dodatne težave ob tem pogosto naletijo priseljenci, migranti in pripadniki romske skupnosti.

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov