Dnevni horoskop
Horoskop velja za 26. 4. 2018
     
link

ONA:
Naenkrat ste negotovi, z vašimi domačimi, pa tudi v službi nestrpni. Zadeve se bodo počasi vsekakor uredile, čeprav ste še nekoliko utrujeni in bi se morali izogibati besednim spopadom.

ON:
V ljubezni se ne igrajte z ognjem, saj takih napornih iger pravzaprav niste vajeni. Odpustili vam bodo, toda ne zanašajte se le na vašo srečno zvezdo. Ne bo vedno tako, zato previdno, tudi v domačem okolju.

  link

ONA:
V ljubezni ste dokaj zagreti in tokrat ste lahko mirni, saj so čustva obojestranska. Prepustite se dogodkom, tako je lažje, kot da bi preveč vztrajali pri stvareh, ki jih še ne morete spremeniti.

ON:
Pokazali boste, da ste zmožni tudi popustiti, če vam obljubijo odkrito igro in pravo sodelovanje. Vaša zbranost bo na višku, predvsem kar zadeva sodelovanje z mlajmi, trgovske posle ali spremembo naslova.

  link

ONA:
Za zdaj se boste odpovedali nečemu, kar bi vam lahko prineslo nekaj dodatnega dela, saj gre za stvar, ki vam ni preveč pisana na kožo. Vsekakor je bolje tako, kot da bi se na vrat na nos spustili v zadevo, ki vas očitno ne prepriča.

ON:
Čakate, toda nekaj preprosto ne gre. Še ni takih dobrih novic, ki jih že nestrpno pričakujete. Ne bi se radi zaleteli, vendar vsaka stvar potrebuje svoj čas in verjetno bi bila škoda, da bi se prehitro vdali.

  link

ONA:
Bodite zgovorni in odkriti, posebno v družbi starejših prijateljev ali sorodnikov. Potrebujete več pozornosti, kar pomeni tudi, da bi jo morali izkazati tistim okoli vas, ki si to zaslužijo.

ON:
Z nekom navezujeta zanimive in prijetne stike. Lahko še najdeta skupne točke, tudi glede potovanja. Ne čakajte na neko sporočilo, čeprav vas trenutno zanima predvsem delo, temveč na vsak način bodite dejavnejši.

 
     
link

ONA:
Lahko izbirate vsaj med dvema priložnostma. Vsaka rešitev vam lahko prinese kaj pozitivnega, odvisno je le od tega, koliko ste ambiciozni. Tudi fizične energije bo več kot dovolj.

ON:
Znova se morate odpraviti nekam, kjer bo več dela, kar vas ne bo niti najmanj motilo, prav nasprotno. Draga oseba bo pripravljena popustiti. To bo sijajna priložnost za novi začetek.

  link

ONA:
Bodite odločni in zagnani, posebno pri novih delovnih podvigih ali v družbi. Storite to čim prej, dokler vas še ni zapustil pogum. Končno boste pozabili na nekaj, kar vas je preveč časa obremenjevalo.

ON:
Z nekom bosta nepričakovano hitro našla skupni jezik. Z nekaj ubranih besed boste dosegli svoje brez posebnega napora, posebno če se skupaj učita, selita ali potujeta.

  link

ONA:
Glede marsičesa ste trenutno neverjetno počasni, nenehno se dogaja nekaj, kar vas ovira in ustavlja. Pazite, če ste na pomembnem položaju. Ne zapravite vsega le zaradi trenutnega malodušja.

ON:
V ljubezni bodite odkriti, saj partnerica ne razume vedno vaših medlih namigov. Nekaj vam ne bo preveč všeč, vsekakor pa pazljivo izberite besede, s katerimi se boste uprli, namesto da bi se prepirali.

  link

ONA:
Ob nekem srečanju se vam bo končno močno pospešil utrip. Prebili se boste v ospredje z vašo zgovornostjo. Kaj takega se vam po navadi zgodi v trenutkih, ko nečesa nikakor nočete izpustiti.

ON:
Spremlja vas kar nekaj sreče, tako v prijateljskih odnosih kot v ljubezni, čeprav ste bili dokaj nemirni in nestrpni. Nekdo vas podpira in vam bo pokazal, da si želi, da bi vam uspelo.

 
     
link

ONA:
Tudi vam se lahko zgodi, da imate slab dan, pa čeprav so vsi okoli vas že nestrpni, zahtevni in pričakujejo od vas, da se izkažete. Časa za vse pa vam primanjkuje, saj ste preobremenjeni, v ljubezni pa odrezavi.

ON:
Nekaj preprosto ne gre in ne gre. V takih situacijah je najbolje zadevo opustiti in se posvetiti nečemu drugemu. Le tako boste sčasoma dosegli svoje, ne da bi se s kom sprli.

  link

ONA:
Lahko zahtevate več, se izpostavite, marsikaj vam je naklonjeno in vsak korak nazaj bi pomenil le nepotrebno zapletanje. Lahko se dogovorite tudi za kaj dolgoročnega glede dela ali potovanja.

ON:
Imate možnost, da povprašate partnerico glede vseh stvari, ki vam še niso jasne, zadevajo pa skupni načrt, ki je obema pri srcu. Vsekakor pa bodite jasni, in če je treba, tudi prilagodljivi. Dobre novice prihajajo od daleč.

  link

ONA:
Pričakujete kar nekaj novic, po drugi strani vas je strah pred tem, kar bi lahko slišali. Ne bo nič takega, česar se ne bi dalo spremeniti. Vseeno pa ni tako negativno, prav nasprotno, v marsičem lahko vidite novo priložnost.

ON:
V ljubezni ste neodločni, kar pomeni le, da niti ena priložnost ni nekaj, kar je idealno. Priznati si morate, da ste si za nekaj tudi sami krivi. Pri poslih se od vas zahteva več organiziranosti.

 

ONA:
Trenutni vplivi opozarjajo na težave v zasebnem življenju, tako s partnerjem kot tudi s sorodnicami in sodelavkami. Pritisk z vseh strani lahko povzroči stresno situacijo.

ON:
Čustva vas vodijo daleč, ne morete se osredotočiti na najnujnejše. Slišali boste nekaj, kar vas bo takoj povsem spravilo iz tira. Potem se boste nekoliko zbrali, ker pomembne priložnosti nočete kar tako zavreči.

link
Izbor
Kazalo