Dnevni horoskop
Horoskop velja za 20. 1. 2018
     
link

ONA:
Predolgo tuhtate, kar ni ravno značilno za vas. Vsekakor je dobro, da glede denarnih zadev še premislite o vseh razlogih za in proti, glede preostalega pa se vam obotavljivost nikakor ne obrestuje, posebno z nepotrpežljivim partnerjem.

ON:
Niste preveč navdušeni nad možnostjo ene zgodbe: radi bi preizkusili kaj novega. Pazite, da pri tem ne bi zapostavili nekaj pomembnih nalog. Potem bo težko nadoknaditi zamujeno.

  link

ONA:
Še enkrat ste nekoliko nestrpni, kar boste pripisali utrujenosti ob koncu meseca. Potrebujete pravi način, da sprostite odvečno energijo. Motilo bi vas, če bi postali preveč odvisni od drugih.

ON:
Nekaj se ne more obrniti v vašo korist. Morda tudi zato, ker vidite le eno pot in vse preostale zapostavljate. V ljubezni ste nenehno v dvomih, kar je posledica dogajanj, ki so se zvrstila takoj po novem letu.

  link

ONA:
Pokažite več zagnanosti in navdušenja, ne glede na to, ali osvajate novo trdnjavo ali se vračate na staro. Morda nočete spregledati določenih stvari, ki so več kot očitne. Doma ne pozabite na nekaj pomembnih računov.

ON:
Napetost se zmanjšuje, pred vami je dan, v katerem lahko prevzamete pobudo. Ljubezen je zelo blizu. Zakaj se potem obirate in navajate vedno nove izgovore, da bi se umaknili?

  link

ONA:
Lahko se podate v akcijo, saj bo izid dober, tudi če ste se dolgo pripravljali na tak korak. Vsem oviram boste kos, posebno v karieri ter pri odnosih z mlajšimi. Samske bo razveselilo novo poznanstvo.

ON:
Imate veliko več dobrih zamisli kot v preteklih dneh. Pogum se vam obrestuje, posebno v ljubezni. Tudi zdravje se bo postopoma izboljšalo, lahko rečete, da ste na pragu obetavnejšega obdobja.

 
     
link

ONA:
Nikakor se ne morete sprijazniti z nečim, kar ni v skladu z vašim pričakovanji. Vse skupaj vas iztirja, namesto da bi se le bolje zbrali. Vsaj v karieri in pri študiju se držite tistega, kar dobro poznate.

ON:
Pričakujte nadaljevanje in morda celo konec neke zgodbe, ki se je dolgo vlekla. Sprva vas bo motilo, ker se morate zbrati le za eno stvar. Ugotavljate, da je to edini način, da privarčujete čas in energijo.

  link

ONA:
Planeti so vam naklonjeni. Tokrat boste uspešno zavrnili poskuse vseh, ki bi se radi vmešavali v vaše zadeve. Dobili boste nekaj dokazov od osebe, ki vam še vedno veliko pomeni.

ON:
Pri nečem boste nenavadno počasni, kot da bi nenehno čakali na še eno, boljšo priložnost. Pri tem se zavedate, da je bolje tako, kot da bi se spet spustili v nove in nepotrebne stroške.

  link

ONA:
Odpravite se na pot in posvetite več časa športu. Nekdo bo pozitivno vplival na vas, mnogo zamisli boste uspešno pretočili v kaj konkretnega. Tudi v ljubezni boste dobili nov navdih.

ON:
Pazite, da ne bi zapostavili pomembnih poslov. Čakali boste na nekoga, ki vam je veliko obljubil, čeprav bi vse lahko opravili sami. Previdno, tudi če posredujete med več ljudmi.

  link

ONA:
Ob koncu tedna boste polni energije. Imate čas, da opravite dve pomembni nalogi, čaka vas še krajše potovanje. Začetek nove srčne zgodbe bo pod ugodnimi zvezdami. Imata veliko skupnega.

ON:
Lahko premagate vse, posebno popoldne, ko vas bo zamikala možnost, da odpotujete. Vsekakor bo konec tedna obetaven, čeprav vas je skrbelo, da vas bodo spet obremenili z odvečnimi vprašanji.

 
     
link

ONA:
Draga oseba vam pošilja dvoumna sporočila, v vajino razmerje se je spet naselilo ljubosumje. Tudi v službi se prehitro spuščate v dvoboj z nekom, ki ne namerava popustiti. Previdno, posebno glede starega in nikdar rešenega vprašanja.

ON:
Obeta se vam veliko srčnih novosti, posebno če ne boste prezrli nekega povabila. A vseeno se bo morda tik pred zdajci zapletlo. Tokrat nočete popustiti predvsem zaradi slabih izkušenj.

  link

ONA:
Že nekaj prijaznih besed vam pomeni več kot dolgo razglabljanje o tem, kako imate prav. Potrebujete le majhen znak, namig, da bi se zganili in pokazali nekaj več. Na poti boste srečni.

ON:
Nekdo vas občuduje, kar vas navdaja s ponosom. Vseeno želite obdržati vtis, da obvladate situacijo. Pri poslih pazite, kdo bo zastopal vaše pravice. Raje se držite preverjenega.

  link

ONA:
Poskusite se vživeti v situacijo osebe, ki jo imate radi. Šele tako boste zlahka razumeli, kaj se je pravzaprav zgodilo. Delo vam gre od rok, ostane le še nekaj podrobnosti.

ON:
Pričakujete preveč od nekega srečanja, ki bo vseeno imelo drugačne posledice. Niste pripravljeni brati med vrsticami. Zato zahtevajte dejstva, saj boste še presenečeni nad pozitivnim izidom.

 

ONA:
Ljubezenske zvezde se vam široko nasmihajo. Nekdo vam bo naklonjen kot že dolgo ne. To drži še posebno takrat, če se ponavljajo stvari, ki jih dolgo niste mogli razumeti.

ON:
Poskusite ohraniti dobre odnose z vsemi. Tokrat to ne bo pretežka naloga, ker ste iskreni. Imejte v mislih potovanje, prisluhnili vam bodo. Vse bo dobro, saj ste se zadev lotili načrtovano in natančno.

link
Izbor
Kazalo