Kitajski horoskop
15.-21. 1. 2018
     
link

V karieri vam bo všeč to, da se držite vajeti. Tako ste najbolj samozavestni. Veste, kaj lahko pričakujete in kako boste nagrajeni. V ljubezni pa ne veljajo tako stroga pravila. Partner vam predlaga nekaj, o čemer bi morali takoj premisliti. Ne čakajte v nedogled, ker bi sijajno priložnost utegnili vsaj začasno izpustiti. To velja tudi za samske, ki so na pragu zanimivega poznanstva. Natanko veste, kam vas vleče!

  link

Včasih ste preveč neodločni in puščate času čas, dokler vam ne začne goreti pod nogami. Potem je morda prepozno, zato tokrat ne čakajte do zadnjega. Posebno v družinskih in ljubezenskih odnosih. Od sobote se marsikaj spreminja. Znani ste po taktnosti, toda tokrat bo drugače. Na nekaj se boste ostro odzvali, k temu vas bodo praktično prisilili. Vsekakor pazite s tistimi, ki so z besedami spretnejši.

  link

Nekaj težav bo, postajate nepotrpežljivi, zato se ne prepirajte z odločnejšimi od vas. Prav tako ne ponavljajte napake, da obljubljate nekaj, česar ne morete izpolniti. Nakopali bi si obveznosti, ki vas bodo dolgo pestile. Sreda bo pozitivna prelomnica, ko se boste tudi v ljubezni odločili na pravi način. Poskrbite za to, da bo vaše delo ustrezno nagrajeno. Premislite o krajši poti.

  link

Ob začetku tedna vodijo besedo tisti, ki vam nikoli niso bili preveč všeč. To je lahko zelo težavno, posebno v delovnem krogu. Motilo vas bo to, da se določenim zadevam pristopa precej pristransko. Po drugi strani pa v ljubezni delate prav to napako, da vse ocenjujete na podlagi svojih čustev. Zato se ponavljajo stare težave, ki jih rešujete šele od petkovega popoldneva.

 
     
link

Torek in sreda sta težavna, saj imate občutek, da vas nihče ne posluša. Morda poveličujete stvari, za katere potrebujete več časa. Nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha. Pogosto pozabljate na ta pregovor in se prehitro prepuščate dvomom in strahu. Tudi v ljubezni bodite spontani, le tako boste nekoga resnično osvojili in se potem še spraševali, zakaj ste sploh čakali?

  link

Ob začetku tedna imate srečo, tudi pri pravnih ali poslovnih pogajanjih. Vsekakor se pripravite še na kakšen nepričakovani ovinek. V vašem življenju vsaj v zadnjem času nič ne gre gladko. Zato imejte vedno še nekaj adutov v rokavu in zasilni izhod. To velja še zlasti doma in v ljubezenskih odnosih, saj bi morali še nekaj dokazati.

  link

Ob začetku tedna imate srečo, tudi pri pravnih ali poslovnih pogajanjih. Vsekakor se pripravite še na nepričakovani ovinek. V življenju, vsaj v zadnjem času, nič ne gre gladko. Zato imejte vedno še nekaj adutov v rokavu in tudi kakšen zasilni izhod. To velja še zlasti doma in v ljubezenskih odnosih, saj bi morali še nekaj dokazati.

  link

Spet ste vsaj navidezno nezainteresirani, nič vas ne motivira. Od torka ali srede boste sicer nekoliko boljše, vsaj pri delu. V ljubezni vas motijo vsa vprašanja, za katera menite, da so odvečna. Težavno je to, da partner misli in zahteva drugače. To vas bo še bolj vznemirjalo, ker za zdaj ne vidite rešitve. Konec tedna je ugodnejši, ugotovili boste, da stvari niso le črne ali bele. Končno boste pomirjeni.

 
     
link

Nekaj ste končno zgladili, vendar nadaljujete po starem in delate začetniške napake. Od srede vam bo lažje, pokazali boste svojo značilno iznajdljivost. Znani ste po tem, da vedno najdete neko rešitev. Le vi veste, kako draga je lahko ta igra. Pazite, da tokrat ne bi vpletli preveč čustev. Ne bodite zadržani, temveč izkoristite predvsem ugoden ponedeljek in petek.

  link

Končno obračate nov list, čeprav si morate priznati, da določene stvari ne rešujete tako, kot bi bilo treba, po vrsti. Hitite glede zadeve, ki lahko počaka, po drugi strani pa zapostavljate delo in priložnost, ki se ne bo kmalu ponovila. V torek in sredo boste najdejavnejši, toda z drago osebo bo treba popustiti, da bi se izognili nadaljevanju zapletov. K sreči pa ste dovolj intuitivni in našli boste pravi način.

  link

Ponedeljek je težaven, vse se vam zdi precej napeto, sicer brez pravega vzroka. Že v torek boste našli izhod, ugotovili boste, da ste pretiravali. Poskusite se dogovoriti z nekom, ki je dovolj praktičen in nepristranski. Če še sumite, potem je morda bolje, da določene stvari opravite sami, brez oklevanja. V ljubezni boste spet optimistični in zagnani od srede.

 

Nimate dovolj fizičnih moči, vse boste počeli nekako avtomatično, brez pravega zagona. Šele od četrtka bo bolje, a pazite, da ne boste naredili nekaj napak. Zato je morda bolje, da si vzamete kak prost dan ali zaprosite za pomoč pri določenih nalogah. Nekaj, kar boste storili iskreno, brez razmišljanja, se vam obrestuje, posebno ob koncu tedna.

link
Izbor
Kazalo