Ljubezenski horoskop
15.-21. 01. 2018
     
link

Privlači vas nekdo, ki vam prebuja skrite strasti, a občasno vseeno tudi povzroča težave! Nikar ne zapirajte oči pred dejstvi, ki sicer ne bodo prišla na dan pred sredo. Pripravite se vsaj na eno ne ravno prijetno srečanje. Vse lahko rešite, sicer pa nikar ne bodite pristranski, posebno če gre za zgodbo, ki se je začela nedavno. Previdno, posebno če delata v isti okolici.

  link

Obetajo se zanimiva srečanja, toda vse bolj v znaku prijateljstva. Ljubezen vam zaenkrat ni prav misel, ugaja vam nekaj več miru in vzeli si boste čas zase. Nočete, da bi vas kdorkoli priganjal ali se vmešaval v vaše zadeve. Pozor v sredo, posebno doma in v odnosih s starejšimi. S partnerjem boste še bolj spremenljivega počutja kot običajno. Za pomembnejši pogovor bo morda nekoliko premalo časa.

  link

Tudi tokrat boste ponovili nekaj, kar vam sicer po navadi povzroča kup preglavic. A iz svoje kože očitno ne morete in tudi tokrat vam je igra ljubša od vsega! Najprej se boste dogovorili za zmenek ali družabno srečanje, potem se boste naglo premislili. Več kot karkoli drugega vam pomeni vaša svoboda. Vsaj sredi tedna se držite obljub. Ob koncu tedna pozor z nekom, ki se je že večkrat izkazal kot nezanesljiv.

  link

Venerini ljubezenski utrinki so tokrat vir slabe volje. V ljubezni je vse še negotovo. Oba z drago osebo sta izredno spremenljivega počutja in ob začetku tedna obstaja nevarnost, da bi se sprla. Pozor tudi doma, ker se vam bo vse zdelo kot izredno negativno in naporno. Šele od srede lahko počasi dvignete glavo ter vzpostavite boljše odnose. Ugaja vam stik z nekoliko starejšo ali izredno zrelo osebo. Z nekom, ki ve, kaj si želi!

 
     
link

Nekaj boste enostavno preložili ali prestavili. Tudi če gre za srečanje ali pogovor, ki naj bi bil odločilen. Predvsem zato, ker naenkrat dvomite o vsem. Nikakor se ne morete pomiriti, pritožujete se tudi takrat, ko zagotovo ni treba, posebno sredi tedna. Poskusite vsaj prisluhniti tistemu, ki se z enakimi zadevami ubada povsem drugače, veliko bolj sproščeno, neobremenjeno. Čeprav ni rečeno, da boste to tudi upoštevali, vseeno vam lahko končno odpre nove vidike!

  link

Ob začetku tedna ste neustavljivi, toda previdno v odnosih s tistimi, ki za odločitev potrebujejo več časa. To so raki, dvojčki in ribe. V zadnjih časih vas ravno taki znaki najbolj privlačijo, tudi zato, ker ljubite izzive! Imate občutek, da vsakogar lahko spremenite nekako po svoji meri, sicer pa se v sredo in četrtek vseeno morate nekoliko prilagoditi. Srečanje ob koncu tedna spet nepričakovano prebuja vaše srce!

  link

Vaše srce si želi resnične in prave ljubezni, a zaenkrat se morate ustaviti ob nekom, ki na prvo mesto in piedestal postavlja svoje interese. Šele od srede se lahko spet dogovorita, pri srečanju bo zanimivo in nežno, potem pa sledi še nekaj zapletov. Ob koncu tedna se boste spraševali, ali je ob vas prava oseba. Počakajte z odločitvijo. Najbrž vas obremenjuje še nekaj, kar se dogaja v domačem krogu.

  link

Ljubezenski planeti vam nasprotujejo, kar po navadi le podžiga vašo neustavljivo željo po svobodi odločanja. Tokrat pa ne pretiravajte, da ne bi ostali sami ravno v trenutku, ko bi najbolj potrebovali nežnost in razumevanje. Ob koncu tedna se vračajo srečne vibracije, začelo se bo ob nenapovedanem srečanju ali obisku. Potem boste lahko načrtovali še za naprej.

 
     
link

Z iskrenostjo se boste prebili v ospredje, čeprav bo neki pogovor sprva izredno naporen. Med vama je še nekaj nezaupanja, vaš dober spomin vam ne dovoli, da bi se prehitro sprostili. A vztrajnost se vam obrestuje. Svoje boste zagotovo dobili, ker ste se obrnili na pravo stran, k osebi, ki vas resnično razume. Vse preostalo bo stranskega pomena.

  link

Ljubezenske zvezde so vam naklonjene, posebno ob začetku tedna, potem pa se ponavljajo stari prepiri, samskim pa se vse odvija prepočasi in brez pričakovanih iskric. Zato ste zamorjeni, naveličani in odzivate se preostro. Vse skupaj pa, k sreči, ne bo trajalo predolgo. Ne bo prepozno, da z nekom navežeta boljše stike, ob koncu tedna se bo vse premaknilo v pozitivno smer, tudi ob zanimivejših stikih.

  link

Ob vas bo oseba, s katero se že nekaj časa plete zanimiva zgodba. Pazite le, če ste vezani ali imate nekaj nerazčiščenih računov z nekdanjim partnerjem. Končno se bo zgodilo tudi kaj konkretnega, čeprav bo v torek krajši zastoj. Začasno boste imeli občutek, da so se zadeve ustavile, potem se vse rešuje tako ugodno, da boste še presenečeni, posebno v odnosih s kozorogi, strelci in ribami. Konec tedna bo v znaku novih osvajanj!

 

Ni vam treba hiteti, saj si ob začetku tedna lahko vzamete dovolj časa za vse, posebno če je pred vami pomembnejša odločitev glede selitve ali skupnega življenja. Skratka, nekaj, kar je izredno pomembno za oba. Sredi tedna se boste odločili in potem morate urediti le še nekaj podrobnosti. Za samske bo nekaj več možnosti ob koncu tedna, ki bo obarvan vsaj z enim srečanjem, ki vam pospešuje utrip!

link
Izbor
Kazalo