Ljubezenski horoskop
19.-25. 3. 2018
     
link

Planeti si tokrat dejansko podajajo roke v vašo prid, najprej vas Luna ščiti pred napakami. Z nekom se boste odkrito pogovorili in že po tem dogodku bo obema lažje. Od srede ali četrtka boste spet nekoliko prilagodljivejši, kar sicer ne velja za družinske odnose. Tam bi radi le, da bi vas pustili pri miru, saj se vam preprosto ne ljubi ponavljati ene in iste stvari. Konec tedna bo za samske spet razburljiv!

  link

Prijetno vam bo, posebno od sredine tedna, ko se začenja najlepše ljubezensko obdobje v tej pomladi. Končno se boste nekoliko umirili, saj se bo oseba odzivala na pravi način. Samski lahko računate na srečanje, ki bo spremenilo vaše navade. Vsekakor pa boste pri vsem blesteli, nekaj vam bo šlo od rok kot že dolgo ne, izbirate lahko med več priložnostmi, nagonsko pa se boste odločili za pravo.

  link

Dogaja se nekaj, kar vas po navadi najbolj spravlja iz tira: nekaj se bo sprva premaknilo v pravo smer, potem pa se naenkrat ustavlja in potrebovali boste nekaj časa, da se spet umirite in začnete zaupati. Sicer pa si morate priznati, da za vas pojem precej časa, lahko pomeni tudi od dva do tri dni. Ker boste že od sobote spet v drugačnem, boljšem počutju, pripravljeni obrniti povsem nov list. Pazite z vodnimi znaki, raki, ribami in škorpijoni.

  link

Stvari se bodo izboljšale in zaupali boste brez posebnih težav, kar se vam ne dogaja pogosto. Le sredi tedna se bo spet prebudila vaša posesivnost, a vsekakor pazite, da ne bo nepotrebnih nesporazumov. Partner se bo namreč le oddaljil, če ne boste začeli poslušati le razuma. Ni razlogov za prepire, prisluhnite prvemu občutku. Nekaj težav bo le z osebo, ki je precej starejša od vas in ima to razvado, da odloča tudi v vašem imenu.

 
     
link

Sprva boste pripravljeni na neko srečanje, trdno prepričani, da boste le postavili svoje pogoje, brez oklevanja. Stvari se bodo zasukale nekoliko drugače in od sredine tedna boste vi tisti, ki boste morali pozorno poslušati in se prilagajati. Ne bo lahko, a to bo vsekakor dragocena lekcija, nekaj, kar bo imelo pozitivne posledice. Številni levi bodo končali zgodbo, ki jim pravzaprav že dolgo ne ugaja več.

  link

Tudi tokrat boste sprva na pohodu, saj si želite čim prej razrešiti nekaj težavnega ali nedorečenega. A stvari vseeno ne gredo po vrsti, ki ste si jo zamislili. Vsekakor bodite pripravljeni tudi na kako prijetno presenečenje! Optimizem se vam obrestuje, posebno z nekom, ki ne bo zlahka odnehal. Lahko ustvarita nekaj novega, po drugi strani pa vezani pustite stalnemu partnerju, da se odloči brez kakršnih koli pritiskov.

  link

Najprej boste dvignili roke kvišku, čeprav tudi to počnete tako, da dragi osebi pravzaprav ni jasno, kaj imate za bregom. Nočete zlahka pokazati čustev, še manj pa ste se pripravljeni dejansko podrediti. Zadeve pa se bodo od četrtka ali petka bistveno spremenile in neki odnos se bo začel na drugačnih, boljših osnovah. Vsekakor bo več pozornosti in iskrenosti. Začenja se skozi prijateljske vibracije, nadaljuje pa kot nekaj, kar si oba močno želita.

  link

Še nekaj dni se boste sprva razburjali okoli malenkosti, čeprav vam pomaga nekdo iz prijateljskega kroga, ki je veliko bolj umirjen. Vsekakor pa se bodo stvari naglo zasukale v pozitivnejšo smer od četrtka, ko vas bo spet začel podpirati ugodnejši Mars. Val nove in pozitivnejše energije bodo najprej začutili rojeni oktobra, ker se boste zlahka odločili za neko novo ljubezensko potezo. Vse vam bo lažje tudi zato, ker se bo draga oseba odzvala na pravi način.

 
     
link

Do torkovega popoldneva ali srede boste praktično neustavljivi, saj sta z nekom preprosto enako naravnana. Vprašanje je le, kako se boste postavili in ali se boste prehitro zaleteli, kot ste se velikokrat do zdaj. Marsikaj bi vendarle morali zadržati zase, saj ste še vedno občutljivi. Ob koncu tedna previdno na poti in ob novem poznanstvu, saj bi vas utegnil zavesti prvi občutek, ki morda ne bo pravilen.

  link

Nekaj, kar se boste dogovorili že v torek ali sredo, bo imelo vpliv tudi na poznejša dogajanja. Vsekakor pa gre za nekaj resnejšega kot do zdaj. Premislite o tem, kakšno zgodbo si resnično želite. Tudi vam je že čez glavo iger in situacij, ki ne obetajo. Tokrat bo več možnosti, da zadevo končate pozitivno in se posvetite novemu poglavju v svojem ljubezenskem življenju. Tudi z nekom, ki vam značajsko ni preveč podoben.

  link

Vprašajte se, ali dejansko obstaja nekaj, kar vam še ni jasno v zdajšnji ljubezenski situaciji? Morda pri določenih stvareh pretiravate, četudi v strahu, da bi ponovili slabe izkušnje. Tokrat bo vse drugače, zato ne ogrožajte odnosa z nesmiselnimi opazkami. Sredi tedna boste neverjetno napeti in vaša odločitev zagotovo ne bo temeljila na razumskih dejstvih. Pripravite se popraviti napako, priložnost prihaja že od petka dalje, ko boste spet igrivi, optimistični in sproščeni na pravi način.

 

Sprva boste komunikativni in iznajdljivi, pa tudi draga oseba bo hitro popustila, čeprav morda še vedno dvomi. Potem se bodo stvari nekoliko spremenile in od srede postajate vedno bolj nežni, lačni pozornosti, spremenljivega počutja in vedno večjih zahtev. Dogaja se nekaj, kar vas bo morda spomnilo na preteklost, a naj vas to ne ustavi. Okoliščine so se spremenile in stvari bodo tokrat veliko pozitivnejše.

link
Izbor
Kazalo