Poslovni horoskop
16. - 22. 4. 2018
     
link

Nadaljujejo se ugodne astrološke vibracije in na vseh področjih ste močni, s poudarkom na karieri. Ne bo vam pretežko ukvarjati se z dokaj težko zadevo, tako ob začetku, kot ob koncu tedna. Le sredi tedna bi morda morali popustiti v odnosih s tistimi, ki so očitno dobro pripravljeni, zato sprejmite tudi kak drugačen namig. Potovanje vam bo dobro delo.

  link

Nadaljuje se zanimivo in pestro delovno obdobje. Lahko rečete, da gre za nekaj najbolj nepredvidljivega od začetka leta, tudi zato, ker boste dobili več različnih ponudb hkrati ali se boste istočasno ukvarjali z največ dejavnosti. Sredi tedna imate priložnost, da se dogovorite tudi glede materialne plati, ki je bila kar nekaj časa v ozadju. Bodite pogumni in obudite nekaj starih stikov.

  link

Nekaj novega bo prišlo precej nepričakovano, sredi tedna. Do takrat boste precej previdni in nekoliko bolj zadržani, kot ponavadi. Do konca tedna se boste vsekakor večkrat prepričali v to, da, ko se na enem mestu zaprejo vrata, se na drugem odpre še več novih priložnosti. Dovolj pogumni ste in lahko vsekakor pustite svoj pečat, posebno, če se lotevate nečesa, v kar povsem verjamete.

  link

Le v ponedeljek in torek pazite, posebno, če se nečesa lotevate brez pravega prepričanja. Potem se nadaljuje uspešno in vsekakor boste imeli manj pomislekov. Sprejmite kakšen dober predlog ali nasvet, po možnosti od srede dalje. Nekdo razmišlja podobno, kot vi in pravzaprav potrebujete le še nekaj krajših srečanj, da s dokončno dogovorita. Posebno, če je rojen v znaku device ali bika.

 
     
link

Sredi tedna se marsikaj vrti nepredvidljivo, ne boste ravno najbolj navdušeni nad dejstvom, da ne morete ugibati, kako se bo nadaljevalo. Utegnili bi pozabiti ali izpustiti nekaj pomembnega glede dokumentov ali denarja. Imate občutek, da besedo vodijo glasnejši od vas, okoliščine pa vas bodo postopoma prepričale v nasprotno. Posebno od četrtkoveag popoldneva dalje. Na potovanju združujete prijetno s koristnim.

  link

Zavedli se boste, da je določene stvari zelo težko dobiti, a toliko lažje vse skupaj izgubiti in začeti znova. Zato premislite o svojem položaju in skrbno zavarujte tisto, kar ste že dosegli. Posebno, če gre za neko pomembno pogodbo ali sodelovanje. Morda ste preveč pristranski, zato ne vztrajajte preveč in v sredo ali četrtek se izpostavite z novimi in trdnejšimi argumenti. Na koncu boste svoje zagotovo dosegli!

  link

Nekaj vam še ni jasno, posebno, če ste pred kratkim zamenjali službo ali se lotili nečesa novega, v okolici, ki vam še ni dobro znana. Prehitro vas skrbi, da boste ob pomembno delovno priložnost. Gre le za neutemeljen strah, zato se nikar ne ozirajte v preteklost. Prijateljskih ali celo ljubezenskih odnosov nikar ne mešajte s strogo poslovnimi.

  link

Navezali boste nekaj novih stikov, toda vaših dilem še ni konec. Ravno obratno, morda se bodo le stopnjevale, zato pazite, ko se boste pogajali o pomembnih rečeh. Vse je še mogoče, zato svojega položaja nikar ne ogrožajte z nepremišljenimi izjavami. Ob samem izteku tedna in počasnem zaključku meseca vas ščitijo ugodnejše okoliščine, toda nikar ne razglabljajte preveč o svojih načrtih.

 
     
link

Vse bo dokaj jasno in tudi tokrat boste izkoristili največ, kar je možno, ne glede na začasen zastoj ali dvome sredi tedna. Ne gre za nekaj ključnega, morda boste le iskali prave besede. Zato je morda najbolje, da pomembno srečanje ali sestanek začasno preložite, da vam ne bi zmanjkalo pravih argumentov. Prav kmalu se boste spet postavili pokonci in ob samem izteku tedna boste spet v vodilni vlogi!

  link

Po eni strani ste močni in zavedate se, kaj lahko imate, po drugi pa je nekaj službenih odnosov pod vprašajem, zato je morda najbolje, da se iz prenapetega ozračja začasno umaknete. Počakajte, preden boste sprejeli neko novo ponudbo. Imate še dovolj časa, da zadevo temeljito preučite. Teden je vsekakor izredno ugoden za učenje, pridobivanje novih znanj in najboljše od vsega je to, da ne boste več pod pritiskom!

  link

Razmišljate o nečem, kar vas čaka šele ob koncu tedna. Niti tokrat si ne morete pomagati, saj preprosto razmišljate preveč za vnaprej čeprav si želtie ustvairit drugačen vtis in tako se dodatno obremenjujete. Vsaj do srede tedna se poskusite osredotočiti na tisto, kar zahteva nekaj več izpopolnjenosti in natačnosti. Sredi tedna se pripravite na nekaj nepredvidenih stroškov.

 

Pogum se obrestuje, zato se podajte naprej in pokažite, da ste nekih novosti pravzaprav veseli in, da komaj čakate zavihati rokave. Gre za priložnost, ki se ne bo kmalu ponovila. V takih situacijah ste ponavadi izredno zagnani in pomembno je že to, da vam ni treba čakati. Povezovanje z bikom, rakom ali ovnom bo zagotovo uspešno.

link
Izbor
Kazalo