Poslovni horoskop
15.-21. 01. 2018
     
link

Odgovorili boste na pravi način, čeprav vas še vedno pesti kar nekaj sitnosti, posebno glede urejanja neke pravne zadeve, kupo-prodaje ali ob sestavljanju novih urnikov. Tokrat se vam zdi, da ste si zaslužili več, zato nikar ne čakajte na napornejšo drugo polovico tedna, temveč takoj povejte svoje in se bojujte, saj imate prave argumente!

  link

Radi bi se lotili česa novega in tudi uspelo vam bo, čeprav morda počasneje, kot ste upali. Vsekakor pa bosta vsaj ponedeljek in torek zanimivo obarvana, posebno če sodelujete z nekom, ki vam lahko prenese nova znanja, ali pa se pripravljate na pomembno srečanje v večjem podjetju. Uspelo vam bo, le potem popazite na svoje besede, ne razkrivajte vsega naenkrat!

  link

Na nekaj bi morali počakati, čeprav se vam neznansko mudi, tako si pravzaprav vse skupaj le še dodatno zapletate. Ko se boste sredi tedna končno umirili, bo tudi vse potekalo povsem gladko. To vas bo še enkrat izučilo, da najboljše stvari pridejo počasi in s popolnim poglabljanjem. Ob koncu tedna pazite, da vas ne ustavijo trenutne zdravstvene tegobe.

  link

Zaupajte v svoje zmogljivosti, ne dovolite, da bi vas ustavili nesmiselni pomisleki in še povrhu glede zadeve, ki ste jo že pretresli in končali. V prvem delu tedna bo izrazita negotovost, vse skupaj se stopnjuje v sredo, toda od petka dalje boste neprepoznavni: spet povsem prepričani, da ste našli pravo pot. Ne bodite raztreseni, organizirajte se tako, kot je prav.

 
     
link

Merkur, planet komunikacije in prepoznavanja pravih priložnosti ter študija, vam trenutno nasprotuje, sredi tedna se mu bo pridružila še Luna. Premislite, ali ste resnično v okolici, ki vam ustreza? Morda ste se preveč navezali na stare navade, le iz strahu, da ne bi česa izgubili, izpustili? Vsaj ob koncu tedna bodite dejavnejši in čim več sprašujte, da ostanete na tekočem.

  link

V prvem delu tedna bodo izpostavljene in poudarjene vaše organizacijske sposobnosti. Nekaj se vam zdi izredno zanimivo in ne boste oklevali, temeveč se boste vsega skupaj lotili s prenovljenim navdušenjem. V sredo ali četrtek prihajajo prvi pozitivni rezultati prizadevanj, skupaj z novico glede morebitnega potovanja ali premika, ki vam ugaja.

  link

Ob začetku tedna se nikakor ne morete dogovoriti, zato popazite, s kom se boste sploh pogovarjali, sicer bo vse skupaj le izguba časa. Potem se vse skupaj počasi spreminja, zbrali se boste in še enkrat dokazali, da se ne nameravate kar zlahka vdati. Bodite odločnejši, posebno če še enkrat premišljujete o morebitni zamenjavi delovnega mesta ali poslovnega prostora, tokrat bodite odločnejši.

  link

Obstaja veliko možnosti za napredovanje in tokrat vam bo najbolj všeč dejstvo, da lahko računate na pomoč, saj se bo ravno tisto, glede česar ste odvisni od drugih, najhitreje premaknilo z mrtve točke! Ne bodite zadržani, saj se lahko predstavite na najboljši mogoči način. Zbrali boste moči, odgovorili tako, kot se spodobi in tudi ob koncu tedna uživali v dobrih rezultatih.

 
     
link

Vzpostavljajo se dokaj dobri pogoji za dobro počutje. Le pazite, ko se boste pogovarjali o dolgoročnejših načrtih, saj vam ni treba prehitro popustiti. Borite se za nekaj več, potegujte se za boljše možnosti. Sredi tedna boste zgovorni in prepričljivi, saj boste na več načinov dokazali svojo strokovonost. Ob koncu tedna le previdno glede stroškov, posebno če načrtujete še selitev.

  link

V času Luninega mlaja v znaku imate pred seboj nepopisan list, to vam bo vsekakor všeč, saj si lahko zastavite nekaj povsem novega in se vsega skupaj lotite brez predsodkov, neobremenjeni s preteklostjo. Dobro vam gre, od četrtka dalje pa se vsekakor potrudite tudi okoli nekega poslovnega stika, ki vam lahko pomaga ob urejanju financ ter načrtovanju novosti, ki vam bodo dodale nov zagon.

  link

Nikar se ne zadržujte predolgo pri zadevah ali vprašanjih, ki si ne zaslužijo prevelike pozornosti. Z ugodno Luno se lahko že do srede lotite najbolj aktualnega in naloge dokončate na najboljši način, kar velja tako za izpite kot redno delo. Ugajajo vam dejavnosti, pri katerih se lahko pogajate ter potujete in nikoli ni dolgčas. Uspelo vam bo združiti tisto, kar vas privlači z zlahka dosegljivim.

 

Ne izgubljajte časa za razglabljanje o stvareh, ki ste jih že dosegli. Življenje gre naprej in potruditi se morate okoli tistega, kar šele prihaja! Ne iščite izgovorov, ker ne bo nikogar, ki bi jim prisluhnil! Že od torka ali najpozneje četrtka dalje se lotite nečesa, s čimer ste odlašali. Le začetek bo naporen, potem boste izredno zadovoljni, ker ste vse skupaj premaknili z mrtve točke.

link
Izbor
Kazalo