Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Intervjuji, analize, kolumne, poglobljeni prispevki - #MMCTeden

Miša Molk - Arhiv

Govori molk: Ženska sem.

Enakosti še vedno ne znamo misliti, kaj šele živeti - ženske so bile dolgo zgodovino brez pravic, posledično pa tudi brez besed.

Na vozičku - s pogledom v vzvratno ogledalo

Samo na videz podobni zgodbi. V obeh je bila najprej tišina. Potem poskus pomiritve s samim seboj.

Pogled z zvezdnatega neba

"Mat Damon ni nikdar imel težav zapustiti svojega doma, medtem ko Tom Cruise premeri vsak svoj korak", mi je po snemanju rekel Marko Miladinovič.

Ljubezen iščemo ali nas najde?

Ljubezen - ta najbolj opevana in iskana čarovnija.

Depresija, prosim spusti me iz rok!

Prazen pogled, utrujenost na obrazu, prazna duša, brez čutenj in zaznav. Tema. Brezup. Ne moreš predvideti, kdaj bo prišla. Včasih je niti prepoznaš ne.

Novo očetovstvo: oče, ki takoj po rojstvu otroka aktivira svojo novo vlogo

Se moški danes zavedajo pomembnosti svoje starševske vloge in pričakovanj, da bi bili dejavnejši v družinskem življenju?

Samomor. Pogum ali šibkost? Egoizem ali obup? Večni tabu, ki mu "držita štango" sram in občutek krivde tistih, ki smo še živi.

Natanko pred letom dni si je vzel življenje moj res dobri prijatelj Mladen. Takrat sem iz notranje nuje zapisala spodnjo kolumno. In potem sta sklenila potovanje na tem svetu še dva.

"O drogah ne smemo molčati, se sprenevedati ali novinarsko blebetati"

Droge - vsak čas, vsaka doba prinese nove, ki so kot odgovor na družbene razmere. Nekateri z njimi "hendlajo" lahko vse življenje. Neopazno. Funkcionirajo pač. No, vsaj njim se tako zdi.

"Veliko partnerstev temelji na strahu pred samoto"

Samice in samci. Ne po lastni krivdi. Po nikogaršnji krivdi. Razmerje zunanjosti in notranjosti se je ujelo. Dva sama. Samska. Nela Malečkar in Pavle Ravnohrib. Novinarka in igralec.

Okno v smet

Prav lakomno se lotevam novic. Dobrih ... Mislim, dobro narejenih. Ker mediji poročajo približno enako in iz istega vira. Osnovna informacija je znana že zjutraj. Že včeraj. Ekskluzive so redke.