Kultura - Filmske recenzije - Abecedni seznam
Vse A B C Č D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž 0-9 Ostalo
naraščajoče padajoče
G. I. Joe: Vzpon Kobre Akcijska znanstvena fantastika, ki deluje kot reklamni spot za prodajo serije igrač, ki so v 80. zaznamovale otroštvo milijonov ameriških fantov.
GARFIELD Priljubljeni, leni oranžni znanec iz stripov je dočakal svoj prvi nastop na velikem platnu.
Garfield 2 Mladinska komedija, ki bo sicer zadovoljila privržence prvega dela, novih pa si prav gotovo ne bo pridobila.
Garfield in festival zabave Priljubljeni tigrasti maček se vrača na naša platna v precej manj privlačni obliki.
Gasilca pred oltarjem Povsem solidna komedija o dveh heteroseksualnih gasilcih, ki želita zaslužiti nekaj denarja s tem, da igrata homoseksualni par.
Gejša Hollywoodska zgodovinsko kostumska romantična drama, postavljena v čas pred in med drugo svetovno vojno, ko je odraščala gejša iz naslova.
Glasba in besedilo Gre za predvidljivo, a na trenutke vseeno zabavno romantično komedijo, ki primerjavo med moškim in žensko išče v glasbi in besedilu.
Glasniki zla Nikoli izčrpani žanr grozljivk je medse sprejel še en izdelek, na katerega pa lahko pozabite v trenutku, ko zapustite kino.
Godzila Godzila, ki se je leta 1954 porodila v glavah osebja japonskega podjetja Toho Ltd., ki ima še danes v lasti vse avtorske pravice, je spet tu.
Gol! Večna zgodba o sanjah, upanju ter preboju prek trnja do zvezd je tokrat obuta v nogometne čevlje.
Gola resnica Drama s Kevinom Baconom in Colinom Firthom v glavnih vlogah dveh zvezdniških prijateljev, ki ju usodna noč loči in pahne v pogubo.
Gola zabava Spolnost brez obveznosti? (Mokre) sanje vsakega moškega? V resnici redna tema filmskih komedij, a Gola zabava je le ena od tistih, ki se utopijo v povprečju.
Gora Brokeback Ang Lee v glavno vlogo večne zgodbe o moči in krutosti ljubezni postavi dva kavboja in povsem upraviči osem nominacij za oskarja.
Gospa Henderson predstavlja Po skoraj dveh letih od prvega predvajanja se je tudi na naših platnih ustavil svež, zabaven in prodoren film Stephena Frearsa.
Gospod Brooks Mr. Brooks (Kevin Costner) je uspešen in ugleden poslovnež, ljubeči mož in skrben oče. Ima pa smrtonosni konjiček, za katerega ne ve živa duša.
Gospod in gospa Smith Poročena poklicna morilca prejmeta ultimativni nalogi: likvidirati morata drug drugega.
Gospodar vojne Aktualna kriminalna drama, ki z zanimivim in nekoliko nenavadnim pristopom prikaže kompleksno ozadje najbolj donosnega posla na svetu.
Gospodarji Dogtowna Zelo svobodna, dramatično prisiljena in okorno skrajšana priredba resnične zgodbe o skupini surfarjev, ki so iznašli moderno skejtarsko gibanje.
Goyeve prikazni Miloš Forman se zadnjih 30 let vedno vrača v preteklost. Nič drugače ni z Goyevimi prikaznimi, kjer se ukvarja z inkvizicijo.
Grand Budapest hotel Filmom Wesa Andersona ni para, ko gre za kompleksne, z detajli in mimobežnimi šalami natrpane scenografije.
Gledamo
link
Filmska recenzija: Kursk, prekletstvo globine
4
9. december 2018 ob 17:50 Ko je konec osemdesetih let prejšnjega stoletja padel berlinski zid, tista stvarna manifestacija geopolitičnega koncepta železne zavese, v kateri se je udejanjala vsa brutalnost in absurdnost ...
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo