Poleg 50 trampolinov različnih dimenzij, namenjenih prostemu skakanju, bodo v parku tudi številne druge atrakcije. Foto: Dunking Devils
Poleg 50 trampolinov različnih dimenzij, namenjenih prostemu skakanju, bodo v parku tudi številne druge atrakcije. Foto: Dunking Devils
Dunking Devils gradijo največji trampolinski park

Trampolinski park se bo raztezal na 3.500 kvadratnih metrih na Leskoškovi cesti v Ljubljani, namenjen pa bo vsem, tako otrokom, mladostnikom kot tudi odraslim, ki želijo ostati fit, poskusiti nov način vadbe.

Poleg 50 trampolinov različnih dimenzij, namenjenih prostemu skakanju, bo v parku tudi poligon Ninja Warrior, napihljiva blazina, trampolinski zid, gimnastična jama, prostor za igro med dvema ognjema na trampolinih, košarkarski koši in igralna stena, na kateri bodo lahko obiskovalci igrali v živo računalniško igro.

Del trampolinskega parka bo namenjen tudi treningom profesionalnih športnikov, in sicer gimnastičarjem, freestyle športom in treningom akrobatskega zabijanja.

Nudil bo prostor za dejavno druženje s prijatelji, družinsko zabavo, dejavna rojstnodnevna praznovanja, športne dneve za šole in vrtce, večerne dogodke s šov programom, teambuildinge za podjetja ter programe fitnesa, so sporočili Dunking Devils.

Tudi del olimpijske karavane
"V zadnjih letih opažamo v svetu nov trend, ki v obliki trampolinskih parkov združuje nov način razvedrila, adrenalina, fizične dejavnosti in edinstvenih izkušenj. Odločili smo se sprejeti poslovni izziv in Ljubljani ponuditi nov športno-zabaviščni objekt, ki bo nudil nešteto možnosti za druženje, zabavo, medsebojna tekmovanja in nenehno samoizpopolnjevanje,"
pravi vodja projekta Miran Razoršek.

Obljublja, da bodo skakalcem zagotavljali varno in vrhunsko izkušnjo s pomočjo najsodobnejše opreme, strokovnega osebja in prilagojenih programov. "Prav vsi pa bodo lahko doživeli občutek breztežnosti tudi na profesionalnih trampolinih, ki so del olimpijske discipline že od leta 2000 v Sydneyju," je še dejal.

Dunking Devils gradijo največji trampolinski park