Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Ob 19.53 na MMC TV: Alternativni prenos Eme s Tanjo Kocman in Rokom Bohincem

Primorje - Arhiv

Bržan: Iz omar ne padajo le posamezni okostnjaki, to je mrtvaški ples

V Kopru bodo še nekaj časa plačevali investicije iz preteklega volilnega leta. V predlogu proračuna je zato predvidena tudi zadolžitev. Nekatere projekte pa bodo znova preverili.

Direktor izolskega zdravstvenega doma osumljen zlorabe položaja

Koprski kriminalisti so sklenili predkazenski postopek zoper direktorja enega od javnih zdravstvenih zavodov na območju PU Koper in njegovega bivšega ožjega sodelavca. Neuradno naj bi šlo za direktorja ZD Izola Evgenija Komljanca, ki očitke ostro zavrača.

Izolska občina z novim pristopom za rešitev vprašanja pomožnih kmetijskih objektov

30 idejnih rešitev za t. i. kažete so pripravili na fakulteti za arhitekturo. Med njimi bo Izola skupaj s skladom kmetijskih zemljišč in gozdov in z zavodom za varstvo kulturne dediščine izbrala najprimernejše.

Upravno sodišče zavrnilo pritožbo Borisa Popoviča

Upravno sodišče je zavrnilo pritožbo nekdanjega župana Kopra Borisa Popoviča, ki je zaradi domnevnih nepravilnosti na zadnjih volitvah zahteval ponovno štetje glasovnic.

Postojnski svetniki zahtevajo odpoved vojaških vaj na Počku

Postojnski občinski svetniki so sprejeli sklep o takojšnji ukinitvi vojaškega vadišča na območju občine in odpoved že napovedani vojaških vaj. Od župana zahtevajo, da v pogajanjih z ministrom Karlom Erjavcem vztraja pri zaprtju.

Na Debelem rtiču zaživel center za osebe s posebnimi potrebami

Na Debelem rtiču bodo odprli nov Center Obala za osebe s posebnimi potrebami, ki so ga ob številnih zapletih gradili od leta 2015.

Bržan in Popovič za skupno mizo

Aleš Bržan in Boris Popovič sta sedla za skupno mizo, a nihče od njiju ni vedel, kakšnemu dogodku bo priča. Oba sta v pričakovanju odločitve Upravnega sodišča.

Izolska bolnišnica se ne bo mogla več pohvaliti z najkrajšo čakalno dobo pri urologu

Izolsko bolnišnico zapuščata dva urologa, prvi je odšel že v petek, drugi pa naj bi bolnišnico zapustil v marcu. Izolska bolnišnica tako ne bo več imela najkrajše čakalne dobe za urološki pregled, pacienti pa so bili z obravnavo zelo zadovoljni.

V Škocjanskih jamah odkrili nove rove

Jamarji v Škocjanskih jamah so odkrili nove dele jam, saj so se skozi strop Martelove dvorane prebili v nove rove, približno 70 do 80 metrov nad sedanjo strugo reke Reke.

Gašpar Mišič je postal pooblaščenec župana Aleša Beržana in svetovalec v Marjetici

Nekdanji svetovalec koprskega župana Borisa Popoviča in direktor Marjetice Koper Gašpar Gašpar Mišič je pri Alešu Bržanu prevzel funkciji pooblaščenca za zastopanje interesov občine in svetovalca v komunalnem podjetju Marjetica.

So bili krajani ob zdajšnji progi Koper–Divača zavedeni?

Krajani ob sedanji progi Divača–Koper so bili zavedeni, meni komisija za spremljanje gradnje drugega tira, ki jo je imenoval nekdanji župan Boris Popovič. Zdajšnje proge ne bodo ukinili in vprašanje je, kdaj bo nova proga dvotirna.

Upravno sodišče zavrnilo Popovičevo zahtevo za začasno prekinitev Bržanovega županovanja

Novogoriški oddelek upravnega sodišča je kot neutemeljeno zavrnil zahtevo Borisa Popoviča za začasno odredbo, s katero bi do odločitve sodišča prekinili županovanje Aleša Bržana v Kopru.

Sodišče odblokiralo račune občini Izola

Piransko okrajno sodišče je izolski občini za 40 dni odložilo izvršbo. Na občini zagotavljajo, da bodo v tem obdobju zagotovili sredstva za poplačilo 1,9 milijona evrov dolga in pogoje za povsem normalno delovanje občinske uprave.

Gorica: Na shodu neofašistov 30 ljudi, na protifašističnem okoli 200

Italijanski neofašisti odreda X Mas in skrajno desničarsko gibanje CasaPound so v Gorici na obletnico fašističnega poraza pri Trnovem pri Gorici pripravili marš. V odgovor je na ločeni lokaciji ob meji s Slovenijo potekal shod protifašistov.

Bržana pooblastili za zastopanje v upravnem sporu, ki ga je sprožil Popovič

Koprski občinski svet je župana Aleša Bržana pooblastil za zastopanje v postopkih, ki jih je pred upravnim sodiščem sprožil Boris Popovič. Pooblastilo je potrebno, ker se pritožba nanaša na sklep občinskega sveta, s katerim so Bržanu podelili mandat.

Ministrstvo od primorske univerze le dobilo terjani denar

Univerza na Primorskem je državi vendarle vrnila 696.000 evrov za nenamensko porabljeni denar pri gradnji kampusov Livada in Sonce. Od tega je bilo kar za 255.000 evrov obresti.

Internautice letos (še) ne bo v Kopru

Navtičnega sejma Internautica letos še ne bo v Kopru. Tako so se včeraj odločili na mestni upravi po pogovoru koprskega župana Aleša Bržana z direktorjem in lastnikom blagovne znamke Internautica Jurijem Korencem.

Boris Popovič se še ni vdal in je na upravno sodišče vložil pritožbo

Pooblaščenec Borisa Popoviča je na novogoriškem zunanjem oddelku upravnega sodišča vložil pritožbo zoper sklep koprskega občinskega sveta.

Brezposelnost se zmanjšuje tudi na Primorskem, večji padec na Goriškem

Podatki, ki jih je objavil Zavod za zaposlovanje, kažejo, da registrirana brezposelnost v Sloveniji pada. Lani je bila v povprečju za 11,5 odstotkov nižja kot v letu 2017. Trend upadanja se nadaljuje tudi na Primorskem.

Jani Bačič ni več direktor Marjetice Koper, Tamara Kozlovič v. d. direktorice občinske uprave

Nadzorni svet javnega komunalnega podjetja Marjetica Koper je predčasno razrešil direktorja Janija Bačiča, ki je to mesto zasedel po sporu Borisa Popoviča in Gašparja Gašparja Mišiča. Začasno so na čelo imenovali Azro Rešič, zaposleno v podjetju.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...